sndos Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Здравейте магеланци, Търся самолетен билет: София - Рим 10 фев Рим - София 12 фев Най-удобен ми е Райън, защото се прибира рано в понеделник в София. В момента цената на 60 евро в двете посоки. На база на Вашия опит - да изчакам ли или да взимам? Има ли начин да намеря по-ниска цена? Благодаря за съдействието! Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 (редактирано) Аз не успях да намеря по-ниска цена в момента даже няколко евра по-висока намирам,но мисля,че е рано още и може и да паднат сега след летния сезон ще почнат намаленията,но нека и други мнения има Редактирано 27 юли, 2017 от Ivko Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 Ако имаш карта Mastercard Debit, пробвай през jetcost.pt - rumbo.pt като купиш билетите по отделно, за да ти дадат 2 пъти по 11€ отстъпка, вместо 1. Ако нямаш такава карта, изчакай. За февруари е рано, цената ще падне. 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 27 юли, 2017 Сподели Публикувано: 27 юли, 2017 преди 5 минути , chandni каза: Ако имаш карта Mastercard Debit, пробвай през jetcost.pt - rumbo.pt като купиш билетите по отделно, за да ти дадат 2 пъти по 11€ отстъпка, вместо 1. Ако нямаш такава карта, изчакай. За февруари е рано, цената ще падне. Заедно излизат 46 евро,а поотделно по 35 евро на посока Връзка към коментар
Препоръчани мнения