Здравко Ангел Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 (редактирано) Здравейте, "Кино за пътешественици" стартира на 3-ти август и за първи път получаваме стабилно рамо от "Магеланци", за което благодарим на @Георги! До 13-ти август всяка вечер ще бъдат прожектирани 20 филма в Евро синема и Културен център G8. Всеки ден ще може да виждате актуалните заглавия в "Магеланци". Освен прожекции в рамките на събитието ще има и три презентации: 03.08 - 19.00ч. Културен център G8 Здравко и Ангел ще представят своето пътуване из Мианмар + прожекция на "Моят Буда е пънкар" (за тази презентация билетите са свършили) 08.08 - 19.00ч. Културен център G8 Здравко и Ангел ще представят преживяванията си из Централна Азия + прожекция на "Из Централна Азия като на игра" Цена на билет за цялата вечер: 7 лв. / 5лв. 09.08 - 19.00ч. Културен център G8 Георги Христов и Никола Кирилов ще споделят за своя опит като дългогодишни водачи из Индия + прожекция на "Открий отново Индия" Цена на билет за цялата вечер: 7 лв. / 5лв. Надяваме се всеки да открие своята дестинация и своето бъдещо пътешествие, благодарение на тези филми. Редактирано 28 юли, 2017 от Здравко Ангел 26 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 Ex, така се бях настроила да ходя на кино на 03.08..... жалко. Нищо ще гледам да се класирам за друга дата. Има ли възможност да се запазват билети и на касата да се вземат? 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 28 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 (редактирано) 1 hour ago, Monika_Koko said: Ex, така се бях настроила да ходя на кино на 03.08..... жалко. Нищо ще гледам да се класирам за друга дата. Има ли възможност да се запазват билети и на касата да се вземат? Ето телефони за резервации на кината, може да се обадите и да си запазите място. Резервациите важат до 20 минути преди прожекцията: Културен център G8 - 02/ 995 00 80Eвро Синема - 02/ 980 41 61 Иначе на 3-ти пускаме извънредна прожекция на "Моят Буда е пънкар", но няма да има презентация преди нея. Пак е от 19.00ч., и пак в Културен център G8 - в съседната зала Редактирано 28 юли, 2017 от Здравко Ангел 5 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 От G8 ми казаха, че резервацията важи до 20минути преди прожекцията. Моля да потвърдите,ако е променено, имам резервиран за 3.08 билет. Успех, момчета! 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 28 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 4 minutes ago, Цвете said: От G8 ми казаха, че резервацията важи до 20минути преди прожекцията. Моля да потвърдите,ако е променено, имам резервиран за 3.08 билет. Успех, момчета! Щом така са ти казали, значи е така. Те ги определят тези правила. 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 28 юли, 2017 Сподели Публикувано: 28 юли, 2017 преди 3 часа, Цвете каза: От G8 ми казаха, че резервацията важи до 20минути преди прожекцията. Моля да потвърдите,ако е променено, имам резервиран за 3.08 билет. Успех, момчета! Аз редовно запазвам там билети по този начин и никога не е имало проблеми. 3 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 31 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Разпродадена е и втората зала за "Моят Буда е пънкар", това, което може да направим е да го пуснем и в третата последна зала на Културен център G8. Този път началният час е 19.30ч. Отново ще е само прожекция без презентация! Билетите влизат в продажба веднага, резервации може да правите на 02/ 995 00 80. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Преди 1 час, Здравко Ангел каза: Разпродадена е и втората зала за "Моят Буда е пънкар", това, което може да направим е да го пуснем и в третата последна зала на Културен център G8. Този път началният час е 19.30ч. Отново ще е само прожекция без презентация! Билетите влизат в продажба веднага, резервации може да правите на 02/ 995 00 80. Догодина фестивала да е в някой от мултиплексите 5 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 31 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 1 hour ago, Георги said: Догодина фестивала да е в някой от мултиплексите А, там бягат с 200 само като видят такива филми. А пък ние се омитаме с 300 само като ни предложат да им плащаме наем за залите 11 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 1 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 1 август, 2017 След като и третата прожекция на "Моят Буда е пънкар" се разпродаде, добавяме четвърта, която обаче ще започне в 20.30ч. отново на 3-ти август в Културен център G8. Резервации може да правите на 02/ 995 00 80. Връзка към коментар
lov3rka Публикувано: 4 август, 2017 Сподели Публикувано: 4 август, 2017 Здравейте, мислили сте "Кино за пътешественици" да посети и други градове. Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 4 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 4 август, 2017 12 minutes ago, lov3rka said: Здравейте, мислили сте "Кино за пътешественици" да посети и други градове. Здравей, ние сме отворени, стига да се намерят пространства, където да се прожектират филмите. Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 9 август, 2017 Сподели Публикувано: 9 август, 2017 Бързам да се похваля,че изгледах и четирите филма,които си бях набелязала от програмата Кино за пътешественици. "Моят Буда е пънкар","Исландия наведнъж","Да нагазиш в Ниагара"и "Открий отново Индия". Благодаря на @Здравко Ангел за предоставената възможност. Научих интересни неща за живота и ежедневието на пънкарите.Обиколих Исландия през всички сезони и се докоснах до невероятната красота на северното сияние.Потопих се в Ниагара и се вдъхнових от смелите мечти на вечните нещотърсачи.А тази вечер наистина открих отново Индия,така както я усетих и четейки пътеписът на @milenita. Накрая да споделя,че Културен Център G8 е приятно и уютно място за пътешественици и киномани! 9 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 9 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 9 август, 2017 3 minutes ago, jungfraujoch said: Бързам да се похваля,че изгледах и четирите филма,които си бях набелязала от програмата Кино за пътешественици. "Моят Буда е пънкар","Исландия наведнъж","Да нагазиш в Ниагара"и "Открий отново Индия". Благодаря на @Здравко Ангел за предоставената възможност. Научих интересни неща за живота и ежедневието на пънкарите.Обиколих Исландия през всички сезони и се докоснах до невероятната красота на северното сияние.Потопих се в Ниагара и се вдъхнових от смелите мечти на вечните нещотърсачи.А тази вечер наистина открих отново Индия,така както я усетих и четейки пътеписът на @milenita. Накрая да споделя,че Културен Център G8 е приятно и уютно място за пътешественици и киномани! Eй, какво приятна равносметка направи! Благодарим, че си такава запалена кинопътешественичка! 6 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 12 август, 2017 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2017 Прожекциите от "Кино за пътешественици" ще продължат още 4 дни до четвъртък в двете кина. Ако нещо сте пропуснали, ще може да пътувате извънредно КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР G8 Окото на Истанбул14.08 – 18.30 Утре сме на друго място 14.08 – 19.45 Из Централна Азия като на игра 15.08 – 17.45 Меден месец на път 15.08 – 19.00 По калдъръмите на Галата 16.08 – 18.30 Споделена мечта 16.08 – 20.00 Хващай пътя: Индия 17.08 – 19.00 Легло за теб на всяка крачка 17.08 – 20.30 ЕВРО СИНЕМА Шестата стъпка на пътуването 14.08 – 19.45 24 вкуса от Неапол 15.08 – 18.00 Джанапар 15.08 – 20.45 Иран – седемте лица на една цивилизация 16.08 – 18.15 Средиземноморие 16.08 – 19.15 Исландия наведнъж 16.08 – 20.45 Пътят Камино и нетипичните пилигрими 17.08 – 18.15 Вземи красивото с теб 17.08 – 19.45 Тест за издръжливост 17.08 – 21.00 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 август, 2017 Сподели Публикувано: 12 август, 2017 Аз изгледах 5 от филмите: "Моят Буда е пънкар", "Исландия наведнъж", "По калдъръмите на Галата", "Из Централна Азия като на игра" и "Открий отново Индия". Всички бяха интересни, но най-много ми допадна - "Из Централна Азия като на игра". И трите презентации, на които присъствах бяха супер - научих много нови неща и вкарах в плановете ми нови страни. @Здравко Ангел, благодаря ви за поредната предоставена възможност да видим филми за различни страни. 6 Връзка към коментар
Mimka Публикувано: 2 май, 2018 Сподели Публикувано: 2 май, 2018 "Кино за пътешественици" вече и във Варна. Нямам търпение. https://fccvarna.bg/фестивали/2018/кино-за-пътешественици-2018 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега