Прескочи до съдържание

Кино за пътешественици 2017

Препоръчани мнения

Здравко Ангел

Здравейте,

"Кино за пътешественици" стартира на 3-ти август и за първи път получаваме стабилно рамо от "Магеланци", за което благодарим на @Георги!

До 13-ти август всяка вечер ще бъдат прожектирани 20 филма в Евро синема и Културен център G8.

Всеки ден ще може да виждате актуалните заглавия в "Магеланци".

Освен прожекции в рамките на събитието ще има и три презентации:

03.08 - 19.00ч. Културен център G8

Здравко и Ангел ще представят своето пътуване из Мианмар

+ прожекция на "Моят Буда е пънкар" (за тази презентация билетите са свършили)

08.08 - 19.00ч. Културен център G8

Здравко и Ангел ще представят преживяванията си из Централна Азия

+ прожекция на "Из Централна Азия като на игра"

Цена на билет за цялата вечер: 7 лв. / 5лв.

09.08 - 19.00ч. Културен център G8

Георги Христов и Никола Кирилов ще споделят за своя опит като дългогодишни водачи из Индия

+ прожекция на "Открий отново Индия"

Цена на билет за цялата вечер: 7 лв. / 5лв.

Надяваме се всеки да открие своята дестинация и своето бъдещо пътешествие, благодарение на тези филми.

poster.thumb.png.e446fcdfa84b868f42f286471a491439.png

Редактирано от Здравко Ангел
  • Харесвам 26
Връзка към коментар

Ex, така се бях настроила да ходя на кино на 03.08..... жалко. Нищо ще гледам да се класирам за друга дата. Има ли възможност да се запазват билети и на касата да се вземат? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Здравко Ангел
Публикувано: (редактирано)
1 hour ago, Monika_Koko said:

Ex, така се бях настроила да ходя на кино на 03.08..... жалко. Нищо ще гледам да се класирам за друга дата. Има ли възможност да се запазват билети и на касата да се вземат? 

Ето телефони за резервации на кината, може да се обадите и да си запазите място. Резервациите важат до 20 минути преди прожекцията:

Културен център G8 - 02/ 995 00 80
Eвро Синема - 02/ 980 41 61

Иначе на 3-ти пускаме извънредна прожекция на "Моят Буда е пънкар", но няма да има презентация преди нея.

Пак е от 19.00ч., и пак в Културен център G8 - в съседната зала :)

Редактирано от Здравко Ангел
  • Харесвам 5
Връзка към коментар
Здравко Ангел
4 minutes ago, Цвете said:

От G8 ми казаха, че резервацията важи до 20минути преди прожекцията. Моля да потвърдите,ако е променено, имам резервиран за 3.08 билет. 

Успех, момчета!

Щом така са ти казали, значи е така. Те ги определят тези правила.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Цвете каза:

От G8 ми казаха, че резервацията важи до 20минути преди прожекцията. Моля да потвърдите,ако е променено, имам резервиран за 3.08 билет. 

Успех, момчета!

Аз редовно запазвам там билети по този начин и никога не е имало проблеми.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Здравко Ангел

Разпродадена е и втората зала за "Моят Буда е пънкар", това, което може да направим е да го пуснем и в третата последна зала на Културен център G8.

Този път началният час е 19.30ч.
Отново ще е само прожекция без презентация!
Билетите влизат в продажба веднага, резервации може да правите на 02/ 995 00 80.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Здравко Ангел каза:

Разпродадена е и втората зала за "Моят Буда е пънкар", това, което може да направим е да го пуснем и в третата последна зала на Културен център G8.

Този път началният час е 19.30ч.
Отново ще е само прожекция без презентация!
Билетите влизат в продажба веднага, резервации може да правите на 02/ 995 00 80.

Догодина фестивала да е в някой от мултиплексите :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Здравко Ангел
1 hour ago, Георги said:

Догодина фестивала да е в някой от мултиплексите :)

А, там бягат с 200 само като видят такива филми. А пък ние се омитаме с 300 само като ни предложат да им плащаме наем за залите :)

• Харесвам 11
Връзка към коментар

След като и третата прожекция на "Моят Буда е пънкар" се разпродаде, добавяме четвърта, която обаче ще започне в 20.30ч. отново на 3-ти август в Културен център G8.

Резервации може да правите на 02/ 995 00 80.

Връзка към коментар
12 minutes ago, lov3rka said:

Здравейте, мислили  сте "Кино за пътешественици" да посети и  други градове. :)

Здравей, ние сме отворени,  стига да се намерят пространства,  където да се прожектират филмите.

Връзка към коментар

Бързам да се похваля,че изгледах и четирите филма,които си бях набелязала от програмата Кино за пътешественици.

"Моят Буда е пънкар","Исландия наведнъж","Да нагазиш в Ниагара"и "Открий отново Индия".

Благодаря на @Здравко Ангел за предоставената възможност.

Научих интересни неща за живота и ежедневието на пънкарите.Обиколих Исландия през всички сезони и се докоснах до невероятната красота на северното сияние.Потопих се в Ниагара и се вдъхнових от смелите мечти на вечните нещотърсачи.А тази вечер наистина открих отново Индия,така както я усетих и четейки пътеписът на @milenita.

Накрая  да споделя,че Културен Център G8 е приятно и уютно място за пътешественици и киномани!

• Харесвам 9
Връзка към коментар
3 minutes ago, jungfraujoch said:

Бързам да се похваля,че изгледах и четирите филма,които си бях набелязала от програмата Кино за пътешественици.

"Моят Буда е пънкар","Исландия наведнъж","Да нагазиш в Ниагара"и "Открий отново Индия".

Благодаря на @Здравко Ангел за предоставената възможност.

Научих интересни неща за живота и ежедневието на пънкарите.Обиколих Исландия през всички сезони и се докоснах до невероятната красота на северното сияние.Потопих се в Ниагара и се вдъхнових от смелите мечти на вечните нещотърсачи.А тази вечер наистина открих отново Индия,така както я усетих и четейки пътеписът на @milenita.

Накрая  да споделя,че Културен Център G8 е приятно и уютно място за пътешественици и киномани!

Eй, какво приятна равносметка направи! Благодарим, че си такава запалена кинопътешественичка! :)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Прожекциите от "Кино за пътешественици" ще продължат още 4 дни до четвъртък в двете кина. Ако нещо сте пропуснали, ще може да пътувате извънредно 1f642.png:)

КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР G8

Окото на Истанбул
14.08 – 18.30

Утре сме на друго място
14.08 – 19.45

Из Централна Азия като на игра
15.08 – 17.45

Меден месец на път
15.08 – 19.00

По калдъръмите на Галата
16.08 – 18.30

Споделена мечта
16.08 – 20.00

Хващай пътя: Индия
17.08 – 19.00

Легло за теб на всяка крачка
17.08 – 20.30

ЕВРО СИНЕМА

Шестата стъпка на пътуването
14.08 – 19.45

24 вкуса от Неапол
15.08 – 18.00

Джанапар
15.08 – 20.45

Иран – седемте лица на една цивилизация
16.08 – 18.15

Средиземноморие
16.08 – 19.15

Исландия наведнъж
16.08 – 20.45

Пътят Камино и нетипичните пилигрими
17.08 – 18.15

Вземи красивото с теб
17.08 – 19.45

Тест за издръжливост
17.08 – 21.00

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Аз изгледах 5 от филмите: "Моят Буда е пънкар", "Исландия наведнъж", "По калдъръмите на Галата",  "Из Централна Азия като на игра" и "Открий отново Индия".

Всички бяха интересни, но най-много ми допадна - "Из Централна Азия като на игра".

И трите презентации, на които присъствах бяха супер - научих много нови неща и вкарах в плановете ми нови страни.

@Здравко Ангел, благодаря ви за поредната предоставена възможност да видим филми за различни страни. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 8 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.