Прескочи до съдържание

Привет :)

Препоръчани мнения

Здравейте

През последната година попътувах повече от обичайното за мен, та ми дойде апетит за още.

Досега съм видял Париж, Будапеща, Братислава, Прага.

В България - Ивановските манастири, Басарабовските манастири, пещера Орлова чука, обиколих около Триград...

Причината да се регистрирам е, че си търся компания за пътуване до интересни места предимно в България. Пещери, екопътеки, рафтинг и други.

Надявам се да създам нови приятелства тук :)

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Добре дошъл! :) 

Надявам се да намериш компания за пътувания тук, но за да стане по-лесно, то трябва да се поопознаеш и с други пишещи.

Правят се срещи(редовни са в София, често в Пловдив и по-рядко във Варна).

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Добре дошъл на най-хубавото място за пътуване:) И в България ходим, но май по-често навън ни тегли, съдейки от темите, които се въртят. А по отношение финанси ще кажа, че в Будапеща за 4 дни похарчих половината на дадените в Родопите за 2 дни. Ако скоро си бил в Братислава ще се радвам да споделиш, има тема за там. На мен ми предстои октомври. Приятни емоции в сайта пожелавам:)

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 3 часа, Емика каза:

Добре дошъл на най-хубавото място за пътуване:) И в България ходим, но май по-често навън ни тегли, съдейки от темите, които се въртят. А по отношение финанси ще кажа, че в Будапеща за 4 дни похарчих половината на дадените в Родопите за 2 дни. Ако скоро си бил в Братислава ще се радвам да споделиш, има тема за там. На мен ми предстои октомври. Приятни емоции в сайта пожелавам:)

Ще споделя. Още се ориентирам в сайта. :)

Не е и до финанси. По-скоро мисля, че има страхотни места тук, които не съм посетил и не изискват много свободно време.

Благодаря за топлото посрещане!

Редактирано от Младен
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.