Denisse Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 (редактирано) Здравейте, магеланци Опитвам се да резервирам билети до Стокхолм с Райън Еър. Дава две опции за полети седмично - сряда и събота. Обаче всички полети в събота ги дава като разпродадени. И това чак до март догодина Тъй като до момента никога не съм пътувала с Райън, въпросът ми е, според вас, дали това с разпродадените полети 8-9 месеца напред е реалистично и дали няма в даден момент да се окаже, че реално ще пуснат места за тези полети или да търся друг вариант за връщане (примерно отиване с Райън и друга авиокомпания за връщането). Ако трябва друга компания, бихте ли ме насочили? Редактирано 31 юли, 2017 от Denisse Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 (редактирано) преди 10 минути , Denisse каза: Здравейте, магеланци Опитвам се да резервирам билети до Стокхолм с Райън Еър. Дава две опции за полети седмично - сряда и събота. Обаче всички полети в събота ги дава като разпродадени. И това чак до март догодина Тъй като до момента никога не съм пътувала с Райън, въпросът ми е, според вас, дали това с разпродадените полети 8-9 месеца напред е реалистично и дали няма в даден момент да се окаже, че реално ще пуснат места за тези полети или да търся друг вариант за връщане (примерно отиване с Райън и друга авиокомпания за връщането). Ако трябва друга компания, бихте ли ме насочили? До 22ри октомври има полети в неделя, после минават на зимно разписание. Според мен ще махат втората честота и ще оставят само полетите в сряда. Друг вариант е да местят съботния полет в друг ден, който за момента не е обявен в системата. Редактирано 31 юли, 2017 от 45#2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 преди 2 минути , Denisse каза: Здравейте, магеланци Опитвам се да резервирам билети до Стокхолм с Райън Еър. Дава две опции за полети седмично - сряда и събота. Обаче всички полети в събота ги дава като разпродадени. И това чак до март догодина Тъй като до момента никога не съм пътувала с Райън, въпросът ми е, според вас, дали това с разпродадените полети 8-9 месеца напред е реалистично и дали няма в даден момент да се окаже, че реално ще пуснат места за тези полети или да търся друг вариант за връщане (примерно отиване с Райън и друга авиокомпания за връщането). Ако трябва друга компания, бихте ли ме насочили? До края на октомври полетите са в сряда и неделя и до тогава има заложени цени, а после в графика им ги дават сряда и събота, но има заложени цени само за сряда, което обикновено значи, че е възможно полета да бъде само веднъж седмично. 3 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 31 юли, 2017 Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 При достатъчно време и желание отиването може да е с Райън до Стокхолм, а връщането с Уиз от Копенхаген. По този начин ще видите две държави, но трябва да отделите повече време. 1 Връзка към коментар
Denisse Публикувано: 31 юли, 2017 Автор Сподели Публикувано: 31 юли, 2017 Благодаря ви за бързите отговори Явно ще трябва да премислим пак дали да не отидем октомври или да търся друг вариант за връщане през ноември/декември. За жалост, време за разходки то Копенхаген няма да имаме, иначе е прекрасна опция Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега