Пътешественичка Публикувано: 10 август, 2017 Сподели Публикувано: 10 август, 2017 (редактирано) Привет, приятели! Аз съм от Варна. Така се случи, че през последните 10 години (да! 10!!!) не съм излизала от БГ. Стегна ми се душата, главата и всичко. След няколко тежки за мен събития реших, че е време нещо да се поразбута в моя живот. Мечтая да обиколя света и макара да нямам за сега много средства като начало ще направя едно пътуване до Лондон. За другата година планирам Испания. Първо ще се поразходя из Европата. Пък после живот и здраве, като поизрасте малкия (сина ми) - може и в далечна чужбина. Това е накратко за мен. Лек път на всички! Да не ви падат самолетите и да не губите пари и паспорти :-))) (това е малко черен хумор). Поздрави от мен! Редактирано 10 август, 2017 от Пътешественичка 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 10 август, 2017 Сподели Публикувано: 10 август, 2017 Добре дошла! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 август, 2017 Сподели Публикувано: 10 август, 2017 10 години, това си е като присъда Добре дошла, топни краченца в Европа, ще дойде време и за по-далечни пътувания 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега