Прескочи до съдържание

Привет Магеланци!


Препоръчани мнения

Здарвейте приятели, 

Намерих този сайт в търсене на екскурзия до Северните столици н Европа.

Исках да отида но...явно съм позакъсняла, отпуската ми е месец септември, а тези екскурзии и круизи за до август ...освен ако някой от вас е запален по тези прекрасни места и реши да си правим компания...

Малко за мен- живея и работя в София, няколко години бях в в чужбина, но нямах възможност да пътувам много-Кипър, Египет, Испания.

Надявам се да намеря приятели сред вас и да споделим хубави мигове , приказни гледки и много усмивки!

Благодаря

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Добре дошла! :) 

Тук винаги има хора, които пътуват, но за да си намерите компания, поне малко трябва да се опознаете.

В София си правим ежемесечни сбирки, които са добър начален старт. 

Връзка към коментар

Добре дошла и тук. Септември е чудесно време за северните столици, само се притеснявам, че може малко да си закъсняла с планирането, че самолетните билети са скъпи, но при всички положения ако не сега, то друг път ще намериш как да ги наместиш :)

Връзка към коментар

Добре дошла!

Също би било полезно да опишеш какъв е твоят стил на пътуване. Какви неща са ти интересни за разглеждане. С времето съм сигурна, че ще намериш и компания за осъществяването на твоя план.

Според мен не трябва да го приемаш като негатив, че си изпуснала момента за тази година, защото имаш невероятния късмет да попаднеш тук, където има толкова много информация от първа ръка, че ще можеш да се подготвиш доста по-добре, отколкото да тръгнеш още сега и насляпо. Почети, изготви план и после ти остава само да се насладиш на мечтаното пътуване. :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Благодаря Илиана,

Имаш право, нямах достаъчно време да се подготвя за такова пътуване , но пък имам възможност да почерпя знания и опит от запалените Магеланци.

Относно стил на пътуване, бих казала -много нормален- или различен-но смятам , че за да опознаеш един народ , или по-точно да добиеш представа , трябва да посетиш културните забележителности, историческите, да походиш по улиците и се вгледаш в хората, да опиташ от храната им...а най-добре да заговориш на техния език...е тогава определено ще имаш възможност да се слееш с тях за момент и да ги опознаеш

Като студентка съм ходила на онези невероятни ескурзии с раничка в Германия и не ни трябваха много знания по немски за да се разберем, също съм обикаляла много места в Испания с автобус , едино пътуване с кораб  Кипър-Египет..до о-в Гран Канария...

Отворена съм за нови дестинации, нови приятелстава, както и предложения за интересни места в България-последното , което посетих беше с.Огняново с минералните извори, с. Лещен-едно невероятно кътче , с много български дух.

 

 

 

 

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.