Bellaero Публикувано: 15 август, 2017 Сподели Публикувано: 15 август, 2017 Не зная удачно ли е тук да попитам нещо. Интересувам се дали има каси или къде се продават билети за футболни мачове на място. В Рим например се продават само във фен магазините на Рома. Конкретно за Реал Мадрид става въпрос. За съжаление на мъжа ми мач на Атлетико няма по наше време Връзка към коментар
Георги Публикувано: 16 август, 2017 Сподели Публикувано: 16 август, 2017 Като гледам май няма много фенове на Реал Мадрид тук Може би най-добре ще е да се свържеш с местния фенклуб тук или да поразцъкаш сайта на Реал, гледам че там се продават билети, но повечето футболни клубове си имат някакви ограничения в кой ден се пускат за обща разпродажба и т.н. Например има за предстоящия мач с Барселона билети от 65 евро, но за по-късни дати са само hospitality билети на много високи цени с включени ложи, вечери и т.н. http://www.realmadrid.com/en/tickets Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Здравей Bellaero, Георги ти е дал официалният сайт, но иначе, да, на самия стадион има каси и можете от там да купите билети. ПП. Недей така, Жоро, има фенове на Реал колкото искаш във форума. Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 (редактирано) Билет за мач на Реал М съм купувал в деня на мача от касите на стадиона. Като застанеш с лице към главната трибуна (сектор А) касите се падат от дясно (сектор Б). Билетът го купих през деня, мачът бе късно вечер. Освен ако не е от Шампионска лига или срещу Барса/Атлетико, билет ще се намери на касите. Чакаме снимки от мача Редактирано 20 август, 2017 от Двуцветко 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 август, 2017 Сподели Публикувано: 20 август, 2017 Преди 1 час, Crazy Horse каза: ПП. Недей така, Жоро, има фенове на Реал колкото искаш във форума. Въобще не съм имал предвид да се закачам, а просто че по темата имаше мълчание повече от ден 1 Връзка към коментар
Inception Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 За мач след месец и половина, става дума за тоя с Валенсия уикенда на 2ри декември, дали може онлайн да се закупи или евентуално на място? Тоест ако е на място, дали ще има за подобен мач свободни билети и респективно да са в границите на разумните цени, или да се търси вариант за онлайн? Мнение на някой, който е посещавал мач на Реал? Връзка към коментар
mitkot Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 Аз съм бил на мач на Реал. И ние търсихме билети онлайн 2м. преди мача. Има билети, но не можахме да намерим 2 един до друг или близо един до друг. Имаха 2 билета (а и повече) в различни сектори... На мен ми трябваха 2 билета един до друг, защото бях със сина ми, а той тогава беше на 12г. В деня на мача проверихме на касите на стадиона - същата работа - билети има, но няма един до друг. И накрая взехме от мургави дилъри пред стадиона, с лек пазарлък само 20 евро/билет по -скъпо от номинала. Дилърите имат всякакви билети. Ако искаш 10 един до друг, свиркат и идва един и ги носи. Това е моя опит, дано съм бил полезен. P.S - Макар че мачът беше ясен Реал срещу Гранада, стадиона се напълни и Роналдо вкара 5 гола 🙂 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 18 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2018 Билетите за мачовете се намират от фен клубовете им. На касите и онлайн обикновено пускат от скъпите билети само. Така че който иска - да се свърже с фенклуба - българския има страница във ФБ и да действа от там. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега