Георги Публикувано: 6 септември, 2013 Публикувано: 6 септември, 2013 Сайтът беше недостъпен за около 2 часа, от които един час чаках хоста да вземе мерки, преди да ги взема сам. Все повече се навивам известна част от даренията да пренасоча към наемане на евтин VPS сървър, може администрацията да ми дойде нанагорно, вероятно първите няколко месеца ще има проблеми, но след това би трябвало да изчезнат всичките забавяния на сайта, при които мога само да вдигна рамене и подобни проблеми като от този следобед. Все пак чакам да видя какво ще отговорят. Загуба на информация не би трябвало да има, ако забележите аномалии свиркайте.
georgiev Публикувано: 9 септември, 2013 Публикувано: 9 септември, 2013 Точно пусках един пост с десетина снимка и като видях как заби, помислих че е заради снимките. Ама явно не е било заради това. Да видим дали ще успея да го пусна пак.
Георги Публикувано: 9 септември, 2013 Автор Публикувано: 9 септември, 2013 Точно пусках един пост с десетина снимка и като видях как заби, помислих че е заради снимките. Ама явно не е било заради това. Да видим дали ще успея да го пусна пак. Това беше преди 3 дни, сега ли имаш проблем?
Hollywood Публикувано: 12 септември, 2013 Публикувано: 12 септември, 2013 Не мога да си отворя новите лични съобщения през иконата с писмото горе от менюто. Въртят се стреклите в кръг, но не отваря. 1
Георги Публикувано: 12 септември, 2013 Автор Публикувано: 12 септември, 2013 Готово, лесен за оправяне, но досаден проблем. Ей сега ще ги насоля от хоста. Напоследък зачестиха подобни дивотии.
Hollywood Публикувано: 12 септември, 2013 Публикувано: 12 септември, 2013 (редактирано) Мерси за бързото разрешаване на засечката Редактирано 12 септември, 2013 от Hollywood
Георги Публикувано: 12 септември, 2013 Автор Публикувано: 12 септември, 2013 Ето малко част от комуникацията: "Колегите ме уведомиха, че са открили потребителя с въпросните заявки към сървъра за бази данни и е уведомен за казуса, който се създава от неговото приложение, като се е заел с мерките, които да не водят повторно до това. За момента препълване на /tmp дяла не е забелязано, а ако бъде забелязано отново и от този потребител, то достъпа до базите му данни ще бъде преустановен докато не бъдат взети трайни мерки." За съжаление като споделяш сървър със още 12343423 потребителя е така
Hollywood Публикувано: 20 септември, 2013 Публикувано: 20 септември, 2013 При наличие на 2 нови писма, системата отбелязва като едно. Това за иконата с писмото горе.
Георги Публикувано: 20 септември, 2013 Автор Публикувано: 20 септември, 2013 При наличие на 2 нови писма, системата отбелязва като едно. Това за иконата с писмото горе. Не винаги е така. Когато цъкнеш иконката на писъмцето, червената цифра ще изчезне, но това не означава, че си прочел писъмцата, болднатите ще останат непрочетени, докато не ги цъкнеш. Един вид цъкането на писъмцето изчиства индикацията, че имаш непрочетени, но не ги прави прочетени преди наистина да ги прочетеш. Дано разбираш, фейсбук също така оперира с нотификациите
krasen_denev Публикувано: 1 октомври, 2013 Публикувано: 1 октомври, 2013 Извинявам се.За в бъдеще ще се коригирам.Просто тогава ми направи впечатление.Дарителите ни няма въобще като абонати.И ако искам да ида например в профила на "CCK"-трябва да влизам през някоя от темите.В списък абонати го няма.
maialearrosto Публикувано: 1 октомври, 2013 Публикувано: 1 октомври, 2013 Тези дни написах няколко ревюта на хотели. Преди да ги публикувам ги минах в режим на преглед, след което съдържанието изчезваше и после ме домързяваше отново да ги въвеждам...
Георги Публикувано: 1 октомври, 2013 Автор Публикувано: 1 октомври, 2013 1. Проблема с дарителите е оправен. 2. За ревютата ще тествам днес.
Light Публикувано: 10 октомври, 2013 Публикувано: 10 октомври, 2013 Забелязвам, че за теми за които съм абониран не ми "светка" камбанката...
Георги Публикувано: 10 октомври, 2013 Автор Публикувано: 10 октомври, 2013 Забелязвам, че за теми за които съм абониран не ми "светка" камбанката... Ще го тествам в подробности, ама сигурно ще е утре-вдругиден
Djgeorgie Публикувано: 11 октомври, 2013 Публикувано: 11 октомври, 2013 Георги, може ли да предложа, по мое мнение, добър Американски хост? От няколко години го ползвам и нямам проблеми, а и дори и да имам някакви, съпорта им е доста стабилен, така, че бързо се оправят нещата.Преди ползвах Български хостинг компании, обаче там рано или късно проблемите не закъсняват а и винаги са от сорта, потребител 1 си препълни базата данни и тя заби, или пък, потребител 2 си инсталира тежко приложение, което срути целия сървър, който и без това си беше претоварен.Иначе е ясно, че рано или късно, на форума ще му трябва VPS, независимо къде е хостнат.
Георги Публикувано: 11 октомври, 2013 Автор Публикувано: 11 октомври, 2013 Георги, може ли да предложа, по мое мнение, добър Американски хост? От няколко години го ползвам и нямам проблеми, а и дори и да имам някакви, съпорта им е доста стабилен, така, че бързо се оправят нещата. Преди ползвах Български хостинг компании, обаче там рано или късно проблемите не закъсняват а и винаги са от сорта, потребител 1 си препълни базата данни и тя заби, или пък, потребител 2 си инсталира тежко приложение, което срути целия сървър, който и без това си беше претоварен. Иначе е ясно, че рано или късно, на форума ще му трябва VPS, независимо къде е хостнат. Американските хостове не стават, връзката до Европа ще бави. По принцип най-доброто е да се избере хостинг в държавата, от която има най-много потребители и това е България. В момента се упражнявам с администриране на сървър, има лек проблем с кирилицата и търсачката в момента, който може да стане по-сериозен като тръгнем да се местим Но графика ми е да хвана коледните промоции и директно на VPS. 1
Djgeorgie Публикувано: 11 октомври, 2013 Публикувано: 11 октомври, 2013 (редактирано) Американските хостове не стават, връзката до Европа ще бави. По принцип най-доброто е да се избере хостинг в държавата, от която има най-много потребители и това е България. В момента се упражнявам с администриране на сървър, има лек проблем с кирилицата и търсачката в момента, който може да стане по-сериозен като тръгнем да се местим Но графика ми е да хвана коледните промоции и директно на VPS. Ок, ти си знаеш най-добре. Успех с хостовете, дано си намериш нещо евтино и читаво! Редактирано 11 октомври, 2013 от djgeorgie
Light Публикувано: 11 октомври, 2013 Публикувано: 11 октомври, 2013 Ще го тествам в подробности, ама сигурно ще е утре-вдругиден Ако е цитирано мое мнение светка, но някой като публикува ново мнение - не.
wilks Публикувано: 11 октомври, 2013 Публикувано: 11 октомври, 2013 Ако е цитирано мое мнение светка, но някой като публикува ново мнение - не. Камбанката ще ти светка само при ново мнение в тема, в която и ти си писал. Ако само си активирал абонамент, без да си писал в тема, не знам как и дали сработва винаги. При нови мнения изобщо във форумите - няма да ти светка. Тях може да ги видиш в "Ново съдържание" маркирани като "непрочетени", пак горе в дясно до "Изход". http://magelanci.com/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums Може да си фиксираш от настройките в контролния панел в профила за колко време назад да ги маркира. Пак в контролния панел от меню "Вашите настройки" tick-ваш всички квадратчета на "Вътрешно известяване", и няма да имаш засечки нито с камбанката, нито с непрочетените мнения, снимки в галерии, и т.н. 1
Light Публикувано: 11 октомври, 2013 Публикувано: 11 октомври, 2013 Камбанката ще ти светка ....... Всичко което казваш е така, но аз получавам известие(светка камбанката) само ако ме цитират. От снощи примерно доста коментари има в темата за Исландия, но не получавам известия, а съм и абониран, и съм коментирал там. 1
Light Публикувано: 12 октомври, 2013 Публикувано: 12 октомври, 2013 (редактирано) Ами... вече получавам за всичко за което съм абониран Редактирано 12 октомври, 2013 от Light
Hollywood Публикувано: 12 октомври, 2013 Публикувано: 12 октомври, 2013 Всичко което казваш е така, но аз получавам известие(светка камбанката) само ако ме цитират. От снощи примерно доста коментари има в темата за Исландия, но не получавам известия, а съм и абониран, и съм коментирал там. Прав си. Светка само при цитат .
Георги Публикувано: 12 октомври, 2013 Автор Публикувано: 12 октомври, 2013 Тези, които имат проблеми с нотификациите да си изчистят кеша на браузера. По идея трябва да стане и няколко пъти с ctrl+f5. Общо взето единственото, което намерих като решение на проблема... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега