Hollywood Публикувано: 12 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 12 октомври, 2013 (редактирано) Също интересно явление е, че при примерно 50 известия, след някой час или ден числото става примерно 45. Редактирано 12 октомври, 2013 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 12 октомври, 2013 Също интересно явление е, че при примерно 50 известия, след някой час или ден числото става примерно 45. Пазят се само за месец (мисля) назад, след което се трият. Иначе ще се задръсти базата с известия Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 13 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2013 Пазят се само за месец (мисля) назад, след което се трият. Иначе ще се задръсти базата с известия Toва явление е от лятото, преди го нямаше. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 13 октомври, 2013 Toва явление е от лятото, преди го нямаше. Може точно лятото да съм я пипал тая настройка. Следващия път се оплачи, когато го забележиш Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 15 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2013 Сайта беше недостъпен за 5 часа.Само при мене ли е бил проблема или всеобщ? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2013 Май нямаше проблем тук. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 15 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 15 октомври, 2013 Сайта беше недостъпен за 5 часа.Само при мене ли е бил проблема или всеобщ? 5 часа? Около 8 часа разбрах, че има проблем, в 9 вече всичко беше ОК. Форума и всичко си работеше, само заглавната страница забиваше. Нещо блокчето с последните пътеписи създаваше проблем и се наложи да го махна, докато го разреша. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 24 октомври, 2013 Знам за проблемите, не са от нас, оплакал съм се по каналния ред. Да се надяваме от хоста да ги разрешат максимално бързо. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2013 To не че е особен проблем де ... Със смяната на часовото време съм си нагласил компа по новия часовник , но виждам в момента постинги от БГ по старотото часово време - примерно пускаш постинг в тази минута и изписва 00.02 въпреки , че е само 23.02 Трябва ли нещо във форума да се наглася или ??? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 27 октомври, 2013 To не че е особен проблем де ... Със смяната на часовото време съм си нагласил компа по новия часовник , но виждам в момента постинги от БГ по старотото часово време - примерно пускаш постинг в тази минута и изписва 00.02 въпреки , че е само 23.02 Трябва ли нещо във форума да се наглася или ??? Като си отидеш профила и в настройки трябва да имаш следното: Виж дали е махната отметката за зимно/лятно часово време. По принцип настройките за логнати потребители са лични и не зависят от часа на сървъра. При мен работи коректно. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2013 Да тук на таблета ми излиза коректно и в профила е зададено автоматична настройка за часово време . Странно що десктопа ми прави такива магарии и за Orbitz и тук - Връзка към коментар
k8_ Публикувано: 31 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 31 октомври, 2013 Тези, които имат проблеми с нотификациите да си изчистят кеша на браузера. По идея трябва да стане и няколко пъти с ctrl+f5. Общо взето единственото, което намерих като решение на проблема... Как се прави на Mac, any idea? И на мен не ми излизат нотификации, въпреки че съм абонирана за дадена тема. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 31 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 31 октомври, 2013 Как се прави на Mac, any idea? И на мен не ми излизат нотификации, въпреки че съм абонирана за дадена тема. Просто не се показва червеничкото до камбанката или ги няма в списъка въобще? Излизат ли като цъкнеш на камбанката? Връзка към коментар
k8_ Публикувано: 1 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2013 Излиза ми само, ако някой ме цитира, но не и когато има мнение в тема, където съм абонат. Трябва специално да влизам. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 1 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2013 (редактирано) И при мен е така - когато ме цитират или ми харесат мнение и многооооооо рядко - когато съм се абонирала. Редактирано 1 ноември, 2013 от Childish 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 2 ноември, 2013 Ще гледам да се погрижа идната седмица, следващите дни няма да ме има много много... 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 10 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2013 Имаше 10-15 минутно прекъсване. C:\Documents and Settings\XXXXX> ping www.magelanci.comPing request could not find host www.magelanci.com. Please check the name and try again. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 10 ноември, 2013 Имаше 10-15 минутно прекъсване. C:\Documents and Settings\XXXXX> ping www.magelanci.com Ping request could not find host www.magelanci.com. Please check the name and try again. За съжаление подобни неща няма как да се елиминират съвсем. Надявам се като се преместим на нов сървър след нова година такива случаи да са почти елиминирани, но гаранция няма никога. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 17 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2013 (редактирано) Раздел "Връзки" премахнат ли е? Системата казва " Съжаляваме, възникнала е грешка. [#10L044] Нямате право да използвате раздел Връзки Полезни връзки Помощни теми Свържете се с администратор. Редактирано 17 ноември, 2013 от Hollywood Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2013 Раздел "Връзки" премахнат ли е? Системата казва " Съжаляваме, възникнала е грешка. [#10L044]Нямате право да използвате раздел Връзки Полезни връзки Помощни теми Свържете се с администратор. Не, в следствие на един ъпдейт, който правих през нощта и ми изправи косата. Явно не всичко е минало като хората, сега ще видя. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 ноември, 2013 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2013 Раздел "Връзки" премахнат ли е? Системата казва " Съжаляваме, възникнала е грешка. [#10L044]Нямате право да използвате раздел Връзки Полезни връзки Помощни теми Свържете се с администратор. Трябва да е наред сега. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега