Прескочи до съдържание

Проблема от този следобед

Препоръчани мнения

Също интересно явление е, че при примерно 50  известия, след някой час или ден числото става примерно 45. :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Също интересно явление е, че при примерно 50  известия, след някой час или ден числото става примерно 45. :biggrin:

Пазят се само за месец (мисля) назад, след което се трият. Иначе ще се задръсти базата с известия :)

Връзка към коментар

Toва явление е от лятото, преди го нямаше.

Може точно лятото да съм я пипал тая настройка. Следващия път се оплачи, когато го забележиш :)

Връзка към коментар

Сайта беше недостъпен за 5 часа.Само при мене ли е бил проблема или всеобщ?

5 часа?

Около 8 часа разбрах, че има проблем, в 9 вече всичко беше ОК. Форума и всичко си работеше, само заглавната страница забиваше. Нещо блокчето с последните пътеписи създаваше проблем и се наложи да го махна, докато го разреша. 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Знам за проблемите, не са от нас, оплакал съм се по каналния ред. Да се надяваме от хоста да ги разрешат максимално бързо. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

To не че е особен  проблем де ...

Със смяната на часовото време съм си нагласил компа по новия часовник , но виждам в момента постинги от БГ по старотото часово време - примерно пускаш постинг в тази минута и изписва 00.02 въпреки , че е само 23.02 

Трябва ли нещо във форума да се наглася или ???

Връзка към коментар

To не че е особен  проблем де ...

Със смяната на часовото време съм си нагласил компа по новия часовник , но виждам в момента постинги от БГ по старотото часово време - примерно пускаш постинг в тази минута и изписва 00.02 въпреки , че е само 23.02 

Трябва ли нещо във форума да се наглася или ???

Като си отидеш профила и в настройки трябва да имаш следното:

2013-10-27_23-54-52.png

Виж дали е махната отметката за зимно/лятно часово време. По принцип настройките за логнати потребители са лични и не зависят от часа на сървъра. При мен работи коректно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да тук на таблета ми излиза коректно и в профила е зададено автоматична настройка за часово време . Странно що десктопа ми прави такива магарии и за Orbitz и тук -:)

Връзка към коментар

Тези, които имат проблеми с нотификациите да си изчистят кеша на браузера. По идея трябва да стане и няколко пъти с ctrl+f5. Общо взето единственото, което намерих като решение на проблема...

Как се прави на Mac, any idea? И на мен не ми излизат нотификации, въпреки че съм абонирана за дадена тема.

Връзка към коментар

Как се прави на Mac, any idea? И на мен не ми излизат нотификации, въпреки че съм абонирана за дадена тема.

Просто не се показва червеничкото до камбанката или ги няма в списъка въобще?

Излизат ли като цъкнеш на камбанката?

Връзка към коментар

И при мен е така - когато ме цитират или ми харесат мнение и многооооооо рядко - когато съм се абонирала.

Редактирано от Childish
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Имаше 10-15 минутно прекъсване.

C:\Documents and Settings\XXXXX> ping www.magelanci.com

Ping request could not find host www.magelanci.com. Please check the name and try again.

За съжаление подобни неща няма как да се елиминират съвсем. Надявам се като се преместим на нов сървър след нова година такива случаи да са почти елиминирани, но гаранция няма никога. 

Връзка към коментар

Раздел "Връзки" премахнат ли е?

Системата казва "

Съжаляваме, възникнала е грешка.

[#10L044]

Нямате право да използвате раздел Връзки

Полезни връзки

Редактирано от Hollywood
Връзка към коментар

Системата казва "

[#10L044]

Полезни връзки

Не, в следствие на един ъпдейт, който правих през нощта и ми изправи косата. Явно не всичко е минало като хората, сега ще видя. 

Връзка към коментар

Системата казва "

[#10L044]

Полезни връзки

Трябва да е наред сега.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.