Прескочи до съдържание

Привет и от мен

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте магеланци,

казвам се Ива и съм много щастлива, че ще мога да споделям и преоткривам нови дестинации с хора, които обичат да пътуват. Работя като мениджър човешки ресурси в софтуерна компания. Имам бакалавърска степен по Туризъм в Софийския университет - обикаляхме цяла България като студенти. Сега продължавам със страстта ми към пътуванията, но и и извън страната. Имам си и любителски блог  http://mytips4trips.blogspot.com/ за момента с около 200-300 посещения на ден, но се надявам да придобива все по-голяма популярност.

Планирам пътуване с кола към края на септември до Черна гора и Хърватска /Будва, Котор и Дубровник/, така че ще се радвам всеки, минал по този маршрут да ми пише с идеи и предложение какво да не пропусна да видя.

Поздрави на всички,

Ива

• Харесвам 2
Публикувано:

Добре дошла :)

Това твоето пътуване и аз го мислих, или поне подобно, но се оказа, че мързеливата ми компания предпочита лятото да се излежава по плажовете. Отложихме го за догодина...

Разгледай моята тема, и понеже предполагам твоята може да е по-различна да си пуснеш отделна, ние например не планирахме Хърватия: http://magelanci.com/topic/733-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-5-6-%D0%BD%D0%BE%D1%89%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8/

Като цяло за Балканите има силно лоби и съм сигурен, че ще получиш добри съвети :)

Публикувано:

Здравей Ива, разгледах блога ти  и съм впечатлена , доста от местата съм посетила в него  оценила съм ги както и ти но има и нови който ще посетя с удоволствие.Продължавай в същия дух .... преоткривай и пиши

Публикувано:

Благодаря Кадмира, радвам се, че си открила нови места, които са те заинтригували от блога ми. Имам дълъг списък с местата, които искам да опиша в блога си, но първо искам да ги видя и да придобия лични впечатления. 

Усмивки,

Ива

Публикувано:

Готин блог, Ива!

Успех с поддържането му и весело изкарване в Черна Гора и Хърватска.

В Черна Гора ми хареса остров Свети Стефан до Будва. Беше затворен преди няколко години, но мисля че сега работи. Забавно място пълно с истории за доста известни личности.

Публикувано:

Благодаря Карик, а някакъв спомен от къде си минал по пътя от Черна гора към Хърватска? Набелязала съм маршрут посока Gruda - Cavtat - Dubrovnik.

Публикувано:

Благодаря Карик, а някакъв спомен от къде си минал по пътя от Черна гора към Хърватска? Набелязала съм маршрут посока Gruda - Cavtat - Dubrovnik.

Еми то това е пътят, няма друг ;)

Херцег Нови - Груда

Публикувано:

Прехвърлете най-добре в отделна тема пътя, може и аз да го направя, ама най-добре Ива да си пусне нова по-подробна тема с изискванията :)

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.