Прескочи до съдържание
  • Добре дошли!

    Magelanci.com е общество на хора, завладени от магията на пътешествията. От първоначалната тръпка до самолетния билет, планирането и самото пътуване – ние сме тук да си помагаме, споделяме и съпреживяваме. 

Златната миля - Тенерифе

Златната миля - Тенерифе
etty
Албум на
etty
  • 28
  • 2
  • 0

Тенерифе, според мен си е много по-цивилизован Слънчак. Страшно много заведения и магазини, китайски стоки и ниски цени. Прочутия булевард "Златна миля" е предпочитаното място за разходки и купони вечер. Очарователно е. В 21часа пускат пеещите фонтани в Safari. 

  • Харесвам 3

2 Коментара

Това е малка част от Тенерифе и по-точно в южната част. 

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
На 24.05.2022 г. в 9:55, Alexander каза:

Това е малка част от Тенерифе и по-точно в южната част. 

 

Това е главната улица на Las Americas, Arona, Tenerife Sur - тя е най-известна, защото тук е прочутото Хардрок кафе, Сафари-търговски център с представени луксозни марки и ресторант Харлем, също така на въпросната улица са прочутите барове с програми, за който вече е писано в Магеланци. Има и други снимки от други потребители. Но категорично се придържам към мнението си, че Тенерифе Юг е един огромен цивилизован Слънчак и определено и други места, които посетихме са толкова комерсиални, все пак Тенерифе е една от най-известните туристически дестинации още от времето на Колумб.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.