Прескочи до съдържание
  • Добре дошли!

    Magelanci.com е общество на хора, завладени от магията на пътешествията. От първоначалната тръпка до самолетния билет, планирането и самото пътуване – ние сме тук да си помагаме, споделяме и съпреживяваме. 

Живот на кораба - MSC Fantasia

Живот на кораба - MSC Fantasia
Eva eva
Албум на
Eva eva
  • 46
  • 5
  • 0

MSC Fantasia най-просто може да се опише с една дума - красив. Този кораб е не просто луксозен или технически модерен. В него е вложен стил, изящество и много вкус. Усещането е за хармония и комфорт, но най-вече простор. Централното фоайе заема пет палуби във височина, а цветовете са пищни. MSC Fantasia е кораб, който е изцяло европейски като дух, обзавеждане и кухня.

  • Харесвам 3
  • Благодаря 1

5 Коментара

Много интересно и полезно за мен!

Аз все още не съм предприемала морски/океански круиз, само речен, по Замбези миналото лято.

Което не е съвсем вярно, понеже през април 1977 г. бях на корабно пътешествие от Варна до Венеция със спирки в Истанбул, Пирея, Керкира, Дубровник, Сплит, като преводач на половината от общо 80 пасажери при разделянето им в 2 автобуса при туровете.

Тогава БМТ "Орбита" не го наричаше круиз, не знам дали изобщо някой у нас знаеше думичката "круиз", а беше една от маркото екскурзии в несоц. чужбина.. Във всеки случай си беше класическо круизно каботажно плаване с МК "Димитър Благоев" и капитан Никола Карабаджаков :sun_bespectacled: И на капитанската морска кухня, скрита от други погледи, можах да се насладя, и капитанския прощален танц пред Венеция изтанцувах в морскосин костюм с модерни тогава широки крачоли 🙃

Сега вече се скланям да преживея истински модерен круиз с всичкото му и спрягам в съзнанието си разходка към Аляска, а може и нещо по-скромно да вмъкна някъде.

А в събота в Рейкявик се възхищавах на красавеца Silver Star, дори вчера отворих сайта им да проследя офертите..

 

Пожелавам ти още красиви и вълнуващи плавания. И аз обожавам простора, той е най-близо до чувството ми за свобода.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Дани Магелани

Публикувано:

Прекрасни снимки, които отразяват духа на пътешествието!

Може ли да разкажеш повече за круиза и за компанията MSC? 

До тази година съм гледала на куризния кораб като удобно средство за придвижване между няколко туристически места. След моя круизен опит през февруари, мога да кажа, че това е цялостно преживяване.

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря 🙂 Много съм доволна от круиза, за мен беше страхотно преживяване. Самият кораб е огромен, като град - 18 бара, в 4-5 от тях всяка вечер имаше жива музика. Няколко басейна, много и различни забавления за всички - танци, музика, шоу, игри.... Храната беше много вкусна, на всяка хранене - различна. Навсякъде - много чисто, постоянно лъскаха и чистеха. По няколко пъти на ден ни сменяха кърпите в каютата. Персонал - мили, любезни, усмихнати. Много съм доволна, ще повторим със сигурност 🙂 Единственият минус е скъпия алкохол - 8 Е е чаша вино/бира. Другият път отивам с пакет алкохол, да не го мисля 🙂 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Страхотни снимки . Круиза е едно невероятно преживяване. След като се качих на MSC Meraviglia през  2019, не искам са чуя зя друг вид почивка.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И само залезите да бяха - пак си е струвало.:clapping:

Поздравления!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.