Прескочи до съдържание

Тайланд | Банкок | Хотел | Bangkok Loft Inn


Препоръчани мнения

Дата на престоя:: ноември 2010


Име: Bangkok Loft Inn


Държава: Тайланд


Град: Банкок


Тип на мястото за настаняване: Хотел

Официален уебсайт: http://www.bangkokloftinn.com/


URL в agoda.com: http://www.agoda.com/asia/thailand/bangkok/bangkok_loft_inn.html?cid=1616519


Препоръчва се за:: Индивидуално пътуващи,Млади двойки,Възрастни двойки,Семейства с малки деца,Семейства с големи деца,Бизнес пътуващи

Обща оценка:: 5

Цена/качество:: 5

Местоположение:: 4

Чистота:: 5

Обслужване:: 5

Положителни впечатления: Хотела е нов, изключително чист и с безплатен безжичен интернет. Това, което го отличава е отношението на персонала. Бяхме напуснали хотела и трябваше да отидем до близката метро станция с куфарите, но собствениците ни спряха и ни закараха с тяхната кола, при положение, че вече си бяхме платили и не им бяхме клиенти!По времето, когато стояхме там имаше промоция, че при 2 нощувки печелите безплатно посрещане от летището, което е особено бонус, защото едва ли след дълъг полет искате да се занимавате с преговори с таксита. Локацията е извън туристическата зона, но това е по-скоро предимство, защото цената е символична, а условията перфектни. А и хич не е лоша локацията, на 3 минути пеша от MRT станция (нещо като метро), с която може да стигнете в центъра на новия град, а до стария с корабче сте общо за около 15-20 минути. Корабчето си е атракция само по себе си. Пеша до стария град е 30 минути. Мисля, че отношението цена/качество трудно може да бъде победено.


Отрицателни впечатления: Единствения недостатък, ако може да се говори за такъв, е че отнема около 30 мин за да стигнете до стария град.

Внимавайте с корабчетата по река Чао Прая. Има туристически такива, които взимат няколко пъти по-скъпо от нормалните, при положение че маршрута им не се различава по нищо. Общо взето гледайте кое корабче изчакват местните и се качвайте на него, плаща се на борда. 

  • Харесвам 1
Връзка към мнение
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.