Георги Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Това намирисва на "грешка", така че който притежава магическата канадска виза може да действа максимално бързо. Полетите са на Turkish Airlines с прекачване в Истанбул. Налични дати за сега се намират през октомври, но може и през други месеци да ги има. Резервация или в официалния сайт на Turkish Airlines: http://turkishairlines.com (скрийншота отгоре) Или в trip.bg, където е с една идея по-евтино: Благодарности на Meidj и Еминко. Кликнете тук, за да видите тази статия 3 Връзка към коментар
petko Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Добре добре Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Много добра цена... началото на Октомври времето е все още добре в Монтреал и е пълно с паднали кленови листа... 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Най-доброто време за Монреал. Японските туристи знаят защо . Връзка към коментар
lesy Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 А има ли проблем с визите? Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Най-доброто време за Монреал. Японските туристи знаят защо . Според мен Май месец е най-доброто за около 20 дни преди да настанат големите жеги... Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 (редактирано) Живял съм 7 години там. Най-доброто време е октомври. Приказка. Редактирано 26 януари, 2014 от ruwenzogy 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Искам да взема билети, но се притеснявам за визите. Какъв е проблемът? За мен и съпругът ми, без деца. Имаме доходи и работа тук. Биха ли ни отказали визите? Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Искам да взема билети, но се притеснявам за визите. Какъв е проблемът? За мен и съпругът ми, без деца. Имаме доходи и работа тук. Биха ли ни отказали визите? И аз да попитам същото. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 А има ли проблем с визите? Едва ли има по-тежка виза за българи на планетата, чувал съм да искат нотариални актове за собственост, какво ли не. Но това е малко градска легенда. Но пък на една приятелка не и отказаха, отиваше на гости там. виж тази тема: http://magelanci.com/topic/338-%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0/ Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Живял съм 7 години там. Най-доброто време е октомври. Приказка. Ами въпрос на лични предпочитания, аз съм живял 24 години в Отава (на 200 км, продължавам да си получавам пощата и да си плащам данъците там), като съм ходил в Монтреал постоянно по всяко време на годината, имах и един период от година и половина (1995) , когато направо си живеех в Монтреал 4 дни в седмицата... Просто е въпрос на лични предпочитания, на мен краткият период, когат дърветата са цъфнали през Май ми е най-любим... Есента също е много красива (до към края на Октомври), но по-меланхолична някак си... 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 26 януари, 2014 Сподели Публикувано: 26 януари, 2014 Нямам представа как е за визите при тези, които нямат роднини в Канада... На жена ми (настоящата) съм и вадил два пъти виза, последният беше спешно и и я извадиха за 5 дни в консулският отдел в Букурещ (включително и дните за път с куриер), без да ходи за интервю даже, но ми поискаха текуща декларация за платени данъци (канадска). Попълват се някакви формуляри, пише се едно писмо като покана, взема се бележка от работодател, извадка от банкова сметка, таксата се внася в МКБ Юнионбанк предварително, като се прикачва бележката (сумата не се възстановява при отказ) и всичко това се праща до консулството на Канада в Букурещ по DHL куриер, като се предплаща връщането. Има консулство и в София, но то не се занимава с визи на чужденци. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Някой знае ли дали поляците пътуват безвизово до Канада? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 януари, 2014 Автор Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Някой знае ли дали поляците пътуват безвизово до Канада? Тези с биометричен паспорт нямат нужда от виза, другите имат. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Ами въпрос на лични предпочитания, аз съм живял 24 години в Отава Това обяснява твоето и на ruwenzogy фантастично пътешественическо портфолио Домосед пък си щъка от Африка , Rhonne от САЩ ... май само Oshko ми се губи или и той е свързан някъде с чужбина ? Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Това обяснява твоето и на ruwenzogy фантастично пътешественическо портфолио Домосед пък си щъка от Африка , Rhonne от САЩ ... май само Oshko ми се губи или и той е свързан някъде с чужбина ? А, не, аз съм си от София. Жената, като патриотка, не дава и да се издума за емиграция, нищо, че е половин полякиня 4 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Аз все още не мога да разбера за какво му е на човек да ходи в Монреал. Вместо да ми намерите билети за подобна цена за септември за Боливия... 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 (редактирано) Това обяснява твоето и на ruwenzogy фантастично пътешественическо портфолио Домосед пък си щъка от Африка , Rhonne от САЩ ... май само Oshko ми се губи или и той е свързан някъде с чужбина ? Не е задължително, щъкането зависи по-скоро от природата и нагласите на човек. Имам приятели в САЩ, Канада, Германия и други западноевропейски държави, които живеят там от 24 години и не ходят никъде, освен по работа или от време на време в България, но това са хора, които изградиха сериозни кариери и изплатиха по нялколко къщи, а не лешпери и прахосници като мен От няколко години "везните" са изравнени и живеещите в България имат същите възможности за пътуване, както и тези "на Запад" (с някои малки изключения, където трябва да се вадят визи - за сега), просто тази практика се развива в момента и Георги навреме се е хванал с този сайт. Редактирано 27 януари, 2014 от FlyTraveler 6 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Аз все още не мога да разбера за какво му е на човек да ходи в Монреал. Вместо да ми намерите билети за подобна цена за септември за Боливия... Който намери подобна цена за Боливия/Перу, направо заслужава орден "Заслужил магеланец - златотърсач" 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 януари, 2014 Сподели Публикувано: 27 януари, 2014 Аз все още не мога да разбера за какво му е на човек да ходи в Монреал. Вместо да ми намерите билети за подобна цена за септември за Боливия... А, защо бе? Градът е изключително красив с невероятна атмфосфера, на мен в Северна Америка ми харесва повече само Ню Йорк (за посещение), не е като да няма интересни места и наоколо (Квебек Сити, Отава, Торонто, Ниагара, да гледаш китове в Saguenay Marine Park). 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега