Прескочи до съдържание

magelanci.com на 1 година


Препоръчани мнения

Честит Рожден ден на един от най-хубавите форуми, на които съм попадал!

Същото се отнася и за блога ти!

 

Да сме живи и здрави, както се казва, с все повече пътешествия!

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Хайде да видим от къде да започна!

 

Честно казано, не знам. Преплитат ми се една камара мисли в главата, минават през адски дългия подготвителен период преди пускането на форума, след това първата среща в О'Шипка, която беше едва 2-3 седмици след началото, първата среща с преспиване в Рибарица, първите посетители извън кръга на Аерохроники, първите пътувания на хора, които са се намерили чрез форума, разрастването на навигационното меню с нови и нови екстри, многобройните нови приятелства... Не знам за кое да се захвана и да коментирам в детайли и като се има предвид текущото ми ниво на изкуфяване, все нещо ще забравя! 

 

Дали тая една година отговаря на предварителните ми очаквания? Мисля, че ги надмина няколко пъти. Очаквах началото да е много по-трудно, а ние буквално излетяхме (ще прощавате за самолетната метафора). Явно е имало сериозен глад за нещо подобно в България. Но не трябва да се облягаме на кълките и да си мислим, че работата е свършена. 1 година е точно това, което и звучи - 1 година. Т.е. добро начало, но ни чака още дълъг и сложен път до крайната цел. А крайната цел е всички да научат за предимствата на самоорганизираното пътешествие. Нямам против хората, които пътуват с агенции и са наясно с предимствата и недостатъците и ги избират въпреки това. Това, за което се борим, е просто тези, които не са запознати да разберат, че има алтернатива, предлагаща ти огромни предимства, спестявания, свобода и е просто на една ръка разстояние. 

 

Какво следва от сега? Общо взето, ми увря главата, че няма как да нося хиляда дини под мишница, затова и лека-полека фокусът отсега нататък ще бъде на полезното съдържание, което може да създаде всеки един от вас. Ще се опитам да накарам задружно да си изсипем всичкото ноу хау и опита, които имаме в главите си и така да си помагаме едни на други. Без значение дали сме били по целия свят или само веднъж в Гърция. Нещата ще стават лека-полека и постепенно, но догодина, като празнуваме пак на същата дата, да погледнем назад и да си мислим колко беден е бил форума на 03.04.2014, а колко е богат сега. 

 

И понеже рожден ден трябва да се посреща с подаръци, ви представям новия дизайн на главната ни страница. Цъкнете на "Начало". Старият определено се изчерпа за предвидената концепция и се оказа, че полезната информация в него е нещо от рода на 5-10%, другото са "новини", които, както разбрахме, изчезват и ще дадат повече светлина под прожекторите на цялостно генерираното съдържание от всички нас. Надявам се дизайна да ви хареса. Има и други изненади, планирани по случай светлата годишнина, но ще се позабавят малко.

 

Хайде, стига съм дуднал, честито пак на всички нас и наздраве, аз пак ще си погледна снимката на тортата :)

 

IMG_20140329_214617.jpg

  • Харесвам 34
Връзка към коментар

Честит рожден ден и от мен!

Аз си пожелавам освен да блика от информация форума, да ставаме и все по-задружни,и все по-задружни!

А на теб лично да не губиш желанието и да продължаваш да го правиш с кеф! Форума, не друго! :)

Айде, довечера ще го полеем както си му е реда...

  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Честит рожден ден и от мен! Освен изключително полезната информация, изключително позитивните хора, ме карат да влизам вече няколко месеца и да Ви следя с интерес. Само напред и нагоре ! :)

  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Еми айде честито!

 

Аз май не съм много по пътешествията, ама съм щастлив, че си намерих още една група (която като че ли почна да измества всички останали!) хора, с които да си пием през месец!

 

Останалото, което всички сте казали за полезната информация, също е вярно де! :)

 

Корекция: Поли помоли "през месец" да се поправи на "всеки месец", което е по-вярното понятие ама първоначално не ми се искаше да звучи толкова наситено алкохолно.

Редактирано от Брани
  • Харесвам 7
Връзка към коментар
Георги Матеев

Честита годишнина! :) Пожелавам на сайта прогресивно разрастване и да бъде полезен на още повече магеланци! Сигурен съм, че който попадне тук ще бъде завладян от приятелската атмосфера - точно както се случи и с мен :)

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Честит рожден ден и честита първа година !!!

Форумът е чудесно място за запознанство с нови и интересни хора, за получаване на информация от първа ръка, важни съвети и правене на планове.

Радвам се на всяко едно споделено пътуване и на всяка една емоция.

Да ни е честито на всички и да благодарим на Георги за тази възможност.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Честит празник! Здраве за Основателя и форумците и успехи. И Google като ти предложат цена за форума да не вземеш да ни изоставиш... :)  Наздраве довечера. За една година успях да дойда само на първото събиране. Какво правите, вие не пътувате ли? :)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Честита 1-ва годинка! Пожелавам следващите 100 да са все толкова успешни!

А на всички магеланци пожелавам повече отпуски и по-големи финансови възможности, за да осъществят мечтите си! ( и на мен си го пожелавам:)

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Честито на всички и големи благодарности на Георги!

Нека имаме хиляди успешни излитания и кацания по целия свят!

Нека не забавяме растежа и втората годинка да ни посрещне още по-големи и порастнали!  

Наздраве  :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Да добруваме, и да 'илядим, както казват по някой краища на България! И форума, и всички ние покрай него!

За сбирките - на някой и тези всеки месец са ни малко :) Добре, че ограничения кога да се провеждат никой не е поставял, и можем да си ги правим и през ден.  :P

Айде наздраве!

Редактирано от wilks
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Честита годишнина на Георги и на всички нас. :) Обещавам да не лежиме на кълки и да продължаваме да поддържаме полезната информация във форума в нашия си типично духовит стил?!?! Тук трябва да призная, без да съм част от революционното движение на Дюк и Брани, в главата ми нахлуват едни такива соц песни за обединение, да строим живота нов и т.н. Забелязах новия облик на форума, имам сериозно медийно присъствие на първа страница, затова одобрявам. Липсата на известност е нещо, което цял живот ме е притеснявало, а сега чувствам, че си тежа на мястото.  :lol:  :P

 

На всички магеланци желая нови пътища в родината и не само. И както казва един велик класик: "колкото повече, толкова повече". И още: "когато не знаеш къде отиваш, винаги отиваш другаде." Край на цитатите.  :victory:

  • Харесвам 12
Връзка към коментар

Честита годинка на магеланците! :)

 

https://www.youtube.com/watch?v=QjgH5_jyFfg

 

Търсих изпълнение на плейбек, ама не намерих.

 

Пожелавам на рожденика :) собствен сървър, 100 ТВ месечен трафик и съобщения от рода на: „Име ХХХХХ е заето, можете да изберете ХХХХХ_%$^$&^“ :) На магеланците пожелавам много сбирки на по бирки (отговорник - Поля), да разнасят знамето по целия свят (колкото повече „знаменосци“ - толкова по-добре) и винаги да имат местенце в мрежата, където да се завръщат и да бъдат посрещани с удоволствие и радост :)

 

И една забележка: Основател, за рождения ден на форума нещата са ясни. обаче какво правим с именния? Фернандовден кога е, колеги магеланци, някой знае ли?

 

И още една гореща новина - трябваше да я пусна оня ден, но забравих. Тя така и така е свързана с името Фернандо. След блестящия старт и небивалия успех на magelanci.com, Георги Пенин реши да стартира нов проект - alonsovci.com:biggrin:

  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Честит рожден ден! Още много годишнини да празнуваме заедно!

 

С благодарности към Георги и всички останали за идеите, съветите и споделеното във форума!

Редактирано от Бръмбар
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.