Oshko Публикувано: 8 април, 2014 Сподели Публикувано: 8 април, 2014 Не бях пускал тема за тази малка държава, защото на магеланската карта имаше една кръгла нула, обаче сега гледам, че вече има 3. Ето няколко снимчици за зарибявка: Пристанището Port Zante 'центъра' на столицата Бастер (Basseterre) разносвач на бира и разбира се, плаж 13 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 8 април, 2014 Сподели Публикувано: 8 април, 2014 Това, че на магеланската карта е било кръгла 0, не значи че не трябва да се споделят такива кадри... 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 8 април, 2014 Сподели Публикувано: 8 април, 2014 И на този карибски о-в не съм ходил, градчето изглежда много добре, но плажа нещо... Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 8 април, 2014 Автор Сподели Публикувано: 8 април, 2014 И на този карибски о-в не съм ходил, градчето изглежда много добре, но плажа нещо... Така е, не впечатлява с нищо острова, а и няма по-добри плажове на острова, всички, които гледах са като този, на о-в Невис също. Любопитното е, че на Невис са имали референдум за отделяне от Сейнт Китс, но се е провалил, защото не е имало достатърен интерес. Има една железопътна линия, която се ползва само за туристическа обиколка, но с цената от 80$p/p не успяха да ме спечелят. Също имат и една крепост по на север. 2 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 26 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 26 януари, 2016 2 години по-късно отново се очератава да го посетя. Ако някой е ходил междувременно, ще се радвам да подскаже нещо интеренсо за разглеждане. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 17 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2018 On 1/26/2016 at 11:44 AM, Oshko said: 2 години по-късно отново се очератава да го посетя. Ако някой е ходил междувременно, ще се радвам да подскаже нещо интеренсо за разглеждане. Друг явно не е ходил, но ти като ходил два пъти би могъл да споделиш нещо полезно, че скоро и аз ще имам подобен проблем 🙂 Гледам, че на острова има програма плуване с делфини, която е по евтина от на други места. Имаш ли опит с тази атракция? Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 18 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 18 ноември, 2018 преди 13 часа, Topfly каза: Друг явно не е ходил, но ти като ходил два пъти би могъл да споделиш нещо полезно, че скоро и аз ще имам подобен проблем 🙂 Гледам, че на острова има програма плуване с делфини, която е по евтина от на други места. Имаш ли опит с тази атракция? Не, на плуване с делфини съм ходил само в Мавриций, беше хубаво, предполагам, че и тук ще е. Ние направихме една разходка до крепоста, красива гледка се отваря, струваше си. Иначе плажовете на острова не са забележителни по мое мнение, не че не стават, просто по съседните острови са по-красиви. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега