ElenaS Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 (редактирано) Здравейте пътешественици, Почивката за Загреб се провали, но септември месец отивам в Мароко на почивка и да разгледам нещо различно! Намерих различни варианти за самолетни билети и прекачвания, но ми е сложно да си намеря билет (на нормална цена) От Мароко. Дните са: 16/17 септември - 21/22 септември ( но ако има като цени нещо поносимо септември месец нямам проблем да сменя датите). Ще сме с голям салонен багаж - 56х45х25 (за сега),може да се смени с куфар (1бр) . Обмислям да закупя "WIZZ Discount Club" - ако в крайна сметка използвам Wizz. Това което намирам аз е следното: 16.09. - София-Милано (Бергамо) - с Wizz (06:10-07:15 -->79.99лв (disc 59,99лв) + голям салонен 20лв на посока) 16.09. - Милано (Бергамо) - с RyanAir (12:20 - 14:55 -->35,99EUR - КАТО ТОЗИ БАГАЖ КОЙТ СЪМ СИ ИЗБРАЛА Е ВКЛ В ЦЕНАТА (ДОКОЛКОТО ВИДЯХ) На връщане намирам повече от перфектна цена от Милано - София с Wizz за 21.09. но от Мароко цените са тройни към Милано. Разгледах опции и с прекачване от Берлин,Мадрид и Франкфурт. Ако има директен полет от Бг за Мароко на поносима цена - съм ЗА! Моля за малко помощ! Благодарности! Редактирано 9 юли, 2014 от ElenaS Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 За Мароко кажи речи единствения ти приемлив ценово вариант е прекачване с нискотарифни, добре си се ориентирала Големия багаж на Уиз не съвпада съвсем с мерките на багажа на Ryanair. При Уиз е: 56x45x25 см, при Раян е 55cm x 40cm x 20cm, т.е. трябва да се стремиш към втория размер. Опция е, ако е мека раница, която може да се посмачква. Тогава може да си бутнеш например дамската чанта в нея при полета с Уиз, после да я изкараш и да летиш с Раян, които позволяват втора малка чанта към основната и т.н. подобни хави Виж ей тази тема конкретно разисква комбинираните полети и багажа с тях: http://magelanci.com/topic/2379-%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B6-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D1%81-wizz-air-%D0%B8-ryanair-%D0%BF/ Иначе преди да подпалим търсачките кажи дали всички летища в Мароко ти вършат работа, че от Казабланка до Маракеш си има разлика 1 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 9 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 Ще ми свършат работа! Защо не!Ще намеря начин да стигна За багажа - дам там определено малко трябва да прочета за да видя как да го направя! Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 До Фес и Марaкеш по онова време цените са около 200 евро без багаж. Поиграй си тук и тук. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 Пак да отбележим първия сайт да го ползваш само информативно, да не купуваш от него, а само от сайтовете на компаниите Ето го и моето ръчкане в другата програмка, Azuon: На отиване: На връщане: В заключение, на отиване удобните летища за прекачване са: Бергамо (BGY), Брюксел - Шарлероа (CRL), много по-рядко Франкфурт - Хан (HNN), Айндховен (EIN) и Лондон Лутън (LTN). На връщане трансфера най-вероятно ще ти е през: Айндховен (EIN), Барселона (BCN), Париж-Бове (BVA) FR е Ryanair, W6 и W7 са Wizz Air (съответно с и без Discount Club), TB е jetairfly, VY е Vueling. С тази информация вече спокойно може да разцъкаш да видиш кое летище, цена и часове най те устройват 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 Пак да отбележим първия сайт да го ползваш само информативно, да не купуваш от него, а само от сайтовете на компаниите Какво му е на първия сайт? Да не се бъркаш с http://wegolo.com? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 Какво му е на първия сайт? Да не се бъркаш с http://wegolo.com? Ми нали и той слага надценка по 10 евро на билет, вчера го гледах Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 9 юли, 2014 Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 Не знаех, че е фиксирана и толкова висока, но да - винаги проверка в поне още няколко сайта. Задължително правило за всички търсения. 1 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 9 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 9 юли, 2014 Много ви благодаря! Страшно много ме улеснихте!!! Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 11 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 юли, 2014 Готово! Всичко е резервирано! Пътуването е следното: с Wizz - 16.09. -София - Милано (Бергамо) -59,99лв с RyanAir - 16.09. - Милано - Маракеш - 35,99euro На връщане: с RyanAir - 23.09.- Маракеш - Айндхофен - 793MAD (по курс излиза около 138лв) с Wizz - 24.09.- Айндхофен - София - 9,99евро С disc.Wizz club - поспестих някое и друго евро, но за дните които ще съм там реших да си взема и повечко багаж (който всъщност излиза доста пари -(с около 100лв на посока), но.... сърцето ще спре да боли когато си купя разни нещица от там). Хиляди благодарности за помощта в търсене на самолетен билет!!! Сега остава спането и планирането ...... 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 11 юли, 2014 Сподели Публикувано: 11 юли, 2014 В крайна сметка, кой от подходите, които ти препоръчахме, ти беше по лесен и даде този резултат? Чисто от научен интерес питам Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 11 юли, 2014 Автор Сподели Публикувано: 11 юли, 2014 (редактирано) Помогна ми препратка --> https://www.skypicker.com/ + разбивката (отиване и връщане) от кои летища мога да направя прекачванията Гледах и директни полети ама...ще си помечтая за тях! Доста пари са!!! Редактирано 11 юли, 2014 от ElenaS 1 Връзка към коментар
Adriana Публикувано: 31 юли, 2014 Сподели Публикувано: 31 юли, 2014 Аз пътувах до Милано Бергамо с WizzAir, след което до Маракеш с Ryanair. Излезе ми доста евтино, а и видях че има подобни билети за есента. http://www.sunshine.bg/evtini-bileti-maroko Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 1 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 1 август, 2014 Аз пътувах до Милано Бергамо с WizzAir, след което до Маракеш с Ryanair. Излезе ми доста евтино, а и видях че има подобни билети за есента. http://www.sunshine.bg/evtini-bileti-maroko Да знам! Прочела съм пътеписите ти и от там почерпих информация какво ще видя Връзка към коментар
Препоръчани мнения