aneta72 Публикувано: 10 юли, 2014 Публикувано: 10 юли, 2014 (редактирано) Да не отварям нова тема... Ще ми се втората половина на януари да отидем някъде на топличко. Индонезия или Кариби. Естествено, не сме ходили нито-нито. Предполагам сезона не е най-подходящ, но....това е. Опитах се да направя полетите до Бали. Моля ако някой вижда нещо смущаващо да казва. Единствено ме притеснява времето за прикачване в Джакарта, но има варианти да го удължа. Като цена мисля, че излиза към 1600 лв за двама. Не съм много запозната с качването на файлове, но дано се чете. Бали.pdf Редактирано 10 юли, 2014 от aneta72
stanimir Публикувано: 10 юли, 2014 Публикувано: 10 юли, 2014 Не е ли много кратък престоя ... за една седмица да прекосявате половината свят ?
neuromancer Публикувано: 10 юли, 2014 Публикувано: 10 юли, 2014 Не ми изглежда толкова късо времето за прекачване (гледам всички полети, не избраните). Ако избереш най-късния полет на Air Asia на отиване и най-ранния на връщане, трябва да е наред. Виж дали тарифата позволява промени, дори срещу заплащане. По принцип аз бих вмъкнал нощувка и разходка из града, за да избегна проблеми, но за Джакарта не знам нищо.
macf1an Публикувано: 10 юли, 2014 Публикувано: 10 юли, 2014 (редактирано) За 1 чиляк, без багаж. Иначе, ако датите не са строго фиксирани, цената на дългия полет може да падне още малко. Edit: няма да има разлика в цените, ако тръгнете към Денпасар един ден по-късно, или се върнете един ден преди обратния полет. Редактирано 10 юли, 2014 от macf1an
aneta72 Публикувано: 10 юли, 2014 Автор Публикувано: 10 юли, 2014 Повече от 7-8 дни не мога да си позволя по това време. Хотелите /вилите/ ми се сториха супер евтини. Надявам се и потребителската кошница да не е много раздута, защото мразя куфарите и купувам всичко на место. Ще се похваля като направя цялата програма.
macf1an Публикувано: 10 юли, 2014 Публикувано: 10 юли, 2014 С прискърбие трябва да съобщя, че промоцията а SriLankan вече я няма
aneta72 Публикувано: 10 юли, 2014 Автор Публикувано: 10 юли, 2014 Оф, то все така става, докато се начудя... В момента са ми две по-скорошни пътувания на главата и това го оставих на "изчакване".... Нищо, ще пуснат нещо друго. Не държа на Бали чак толкова.
macf1an Публикувано: 11 юли, 2014 Публикувано: 11 юли, 2014 Да не отварям нова тема... Ще ми се втората половина на януари да отидем някъде на топличко. Индонезия или Кариби. Хвърли едно око на тази тема.
captain_oveur Публикувано: 12 юли, 2014 Публикувано: 12 юли, 2014 Ако все пак решиш да се пробваш за Бали, виж тук: http://www.citilink.co.id/ Ще ти излезе няколко долара по-евтино и добавя още възможности за прекачване и съкращаване на престоя.
Препоръчани мнения