Прескочи до съдържание

Самолетен билет до Бали

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Да не отварям нова тема... Ще ми се втората половина на януари да отидем някъде на топличко. Индонезия или Кариби. Естествено, не сме ходили нито-нито. Предполагам сезона не е най-подходящ, но....това е. Опитах се да направя полетите до Бали. Моля ако някой вижда нещо смущаващо да казва. Единствено ме притеснява времето за прикачване в Джакарта, но има варианти да го удължа. Като цена мисля, че излиза към 1600 лв за двама.  Не съм много запозната с качването на файлове, но дано се чете. 

Бали.pdf

Редактирано от aneta72
Публикувано:

Не ми изглежда толкова късо времето за прекачване (гледам всички полети, не избраните). Ако избереш най-късния полет на Air Asia на отиване и най-ранния на връщане, трябва да е наред. Виж дали тарифата позволява промени, дори срещу заплащане.

По принцип аз бих вмъкнал нощувка и разходка из града, за да избегна проблеми, но за Джакарта не знам нищо.

Публикувано: (редактирано)

cgkdps.jpg

За 1 чиляк, без багаж.

Иначе, ако датите не са строго фиксирани, цената на дългия полет може да падне още малко.

Edit: няма да има разлика в цените, ако тръгнете към Денпасар един ден по-късно, или се върнете един ден преди обратния полет.

Редактирано от macf1an
Публикувано:

Повече от 7-8 дни не мога да си позволя по това време. Хотелите /вилите/ ми се сториха супер евтини. Надявам се и потребителската кошница да не е много раздута, защото мразя куфарите и купувам всичко на место. Ще се похваля като направя цялата програма.

Публикувано:

С прискърбие трябва да съобщя, че промоцията а SriLankan вече я няма :(

Публикувано:

Оф, то все така става, докато се начудя... В момента са ми две по-скорошни пътувания на главата и това го оставих на "изчакване".... Нищо, ще пуснат нещо друго. Не държа на Бали чак толкова.

Публикувано:

Да не отварям нова тема... Ще ми се втората половина на януари да отидем някъде на топличко. Индонезия или Кариби.

Хвърли едно око на тази тема.

Публикувано:

Ако все пак решиш да се пробваш за Бали, виж тук:

http://www.citilink.co.id/

Ще ти излезе няколко долара по-евтино и добавя още възможности за прекачване и съкращаване на престоя.

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.