Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Някой пътувал ли е с telescoping pole в ръчния багаж (става въпрос за Уиз). Дали биха направили проблеми на летищата, тъй като прилича на потенциално оръжие и има доста сходства с телескопичните бухалки (тръби) ?

Връзка към коментар

Някой пътувал ли е с telescoping pole в ръчния багаж (става въпрос за Уиз). Дали биха направили проблеми на летищата, тъй като прилича на потенциално оръжие и има доста сходства с телескопичните бухалки (тръби) ?

Ако не е нещо остро, и ако се вписва в размерите не би трябвало да е проблем.

Връзка към коментар

Потърси за monopod.

Като цяло, хората нямат проблем с пренасянето им в ръчния, обаче зависи на колко параноясал "пазител на реда" ще попаднеш. Води се "фотографско оборудване", което в общите случаи е разрешено. Ако си си монтирал камерката на него - според мен ще помогне.

Връзка към коментар

Ами то това си е monopod. И аз си помислих за директно монтиране на камерата и така да мина през скенера.

Аз съм минавал няколко пъти със статив, без проблеми. Пак сгъваем, малък е, но си е горе-долу 1кг.  Ама знаеш ли какво ще му щукне на някой служител, в някой хубав ден. Аз лично не бих се обаждал, а бих изпратил имейл, за да имаш отговор в писмен вид. Ако някой отговори де :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Зависи от летището, от което ще се връщаш. Преди няколко години нямах проблем на Т1 в София със статив в раницата, хващайки полет на Изиджет до Милано. На прибиране - от Бергамо с Визз, на секюритито един италианец ми обясни, че този статив съм можел да го ползвам като, цитирам (няма как да пресъздам движенията с ръце), "пуф-пуф" - може би се опитваше да обясни бухалка... След многократно питане от моя страна къде мога да се сдобия с копие на списъка с ограничените за пренос предмети на борда, наложени с цел безопасност, същият италианец ме прати да ми чекират статива за сметка на Визз... Изненадващо, в София излезе непокътнат на лентата, а беше алуминиев...  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.