captain_oveur Публикувано: 23 август, 2014 Сподели Публикувано: 23 август, 2014 (редактирано) Авиокомпания: Iberia Маршрут:: Malaga - Sao Paulo - Brussels Цена:: 290 Валута: €Примерна дата на излитане:: 05.02.2015 Примерна дата на връщане:: 15.02.2015 Сайт за резервиране:: iberia.com Братята испанци пак правят подаръци на населението: За резервации: http://www.iberia.com/web/program.do?menuId=IBMUSE Редактирано 23 август, 2014 от captain_oveur 11 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 (редактирано) Mда , общо взето който не се е наканил сега е момента От по-удобната за нас Барселона е съвсем леко по-скъпо. Редактирано 24 август, 2014 от stenk 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Нали знаете, България еър имат директен полет до Малага. Така,че, още едни 160 евро и пак е добра цената. 1 Връзка към коментар
bk_ Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 А дали не може да се чекираш направо в Мадрид на прекачването и да слезеш пак там(ако нямаш чекиран багаж )? София-Мадрид също има удобни полети.. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 А дали не може да се чекираш направо в Мадрид на прекачването и да слезеш пак там(ако нямаш чекиран багаж )? София-Мадрид също има удобни полети.. Не може Нали знаете, България еър имат директен полет до Малага. Така,че, още едни 160 евро и пак е добра цената. Мисля , че е само веднъж седмично , а и 160 са само до Малага. Добавяме и връщането през Брюксел , което ще е по-евтино с Wizz де При всички положения пак ще е доста под 600-630 колкото излиза на промоции на KLM за София -Рио. 1 Връзка към коментар
bk_ Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Жалко Все пак това е малко "тарикатлък ако мине номера" Но при средна цена 420$ плюс билет до Барселона и връщане от Брюксел е повече от HIT Deals Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 А дали не може да се чекираш направо в Мадрид на прекачването и да слезеш пак там(ако нямаш чекиран багаж )? София-Мадрид също има удобни полети.. Не можеш да пропуснеш полети от билета на отиване, анулират го. На връщане можеш да пропуснеш последния и да слезеш в Мадрид, но или трябва да си без чекиран багаж, или да се погрижиш да го чекират само до Мадрид Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Аз последната хватка не мисля да я правя , защото ако откажат да чекират багажа само до Мадрид оставам без него ... Всъщност какво би станало ако слезеш в Мадрид , а багажа ти го изтропат в Брюксел? Сигурно има някакъв начин да си го получиш в София без да пътуваш обратно до Белгия Почваш с телефони до Iberia и после какво следва ? Не вярвам просто да ти теглят една благозвучна каквато всъщност заслужаваш Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Мисля, че багажа ще ти го свалят ако не си на борда т.е. не би трябвало ако слезеш в Мадрид и не се качиш на полета за Брюксел, багажа ти да пътува до Брюксел. Вече обаче как ще си вземеш багажа, ако си се чекирал до крайната детинация, а не летиш, не ми е много ясно. Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 (редактирано) Не може Мисля , че е само веднъж седмично , а и 160 са само до Малага. Добавяме и връщането през Брюксел , което ще е по-евтино с Wizz де При всички положения пак ще е доста под 600-630 колкото излиза на промоции на KLM за София -Рио. И си е голям риск да купиш билет до Малага с ФБ за 2015. Я компанията, я дестинацията, а най-малко разписанието. Сложи по едно спане в Малагата и Брюксел, трансферите до нискотарифното на CRL и цената ще я докараш почти същата. Ако си по Испания бива. Извън темата - вземете оправете снимките, много размазани и трудно се чете. Редактирано 24 август, 2014 от Hollywood 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Toва което аз купих BCN-EZE с връщане GIG-BRU беше 448 евро , а с днешната "промоция" е само 400 евро Тогава не можеше , но сега с тръгване от София може да го резервирам на един билет за 675 евро само , че маркирано като Бритиш през Лондон (нали са наедно с iberia). Пак толкова ще ми излезе с трансферите и нощувките до свързващите летища. Единственото което печеля е разходката в Барселона и Брюксел за където си оставям по два дни. Кой да знае , че цените ще паднат още с тия error fares ... дето се вика след месец може и само 200 евро да е Tъй като гледам последaнта година Iberia са хит в това отношение и явно и британскитя мениджмънт го кара през просото ... все така да продължават. Успешно заместиха Alitalia !!! 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Чудя се да се радвам ли... или да ви мразя 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Като начало почни да говориш ... заряза Мавриций заради Рио ли ? Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 И аз се чудя. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Извън темата - вземете оправете снимките, много размазани и трудно се чете. Колко пъти да се разправяме за тия снимки...кликваш на снимката и се чете. Алтернативата е да ги направя наистина миниатюрно и щеш не щеш да кликваш. Ето я темата с подробно обяснение: http://magelanci.com/topic/685-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D1%8A%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%83%D0%B4/ Мисля, че багажа ще ти го свалят ако не си на борда т.е. не би трябвало ако слезеш в Мадрид и не се качиш на полета за Брюксел, багажа ти да пътува до Брюксел. Вече обаче как ще си вземеш багажа, ако си се чекирал до крайната детинация, а не летиш, не ми е много ясно. Ми става, както се казва, дявол на магаре Куфара ти го свалят в Мадрид, не е позволено да лети багаж без пътник, освен ако не е закъснял от предишен полет и т.н. Като отидеш да си го вземеш в Мадрид (ако не е предварително чекиран до там) ще трябва евентуално да се разправяш с авиокомпанията, защото на тях подобни тарикатлъци са им пределно ясни и само като метнат едно око на билета и ще разберат за какво иде реч. От там нататък може за да ти дадат куфара да поискат да преизчислят билета както би бил, ако крайната точка е Мадрид, а не Брюксел, което може да означава няколко стотин евро... С две думи, ако ще се слиза в междинна точка, със сигурност гледайте да е без куфар. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Само да напомня , че официално промоцията е до 26. Август и освен Бразилия са налични комбинации с Перу ,Чили, Аржентина ,Боливия... 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 За слизане предварително с багаж се прави така: 1) буквате multicity и си оставяте поне една нощувка там, където искате да си вземете багажа. Ще ви го маркират само до там и си го вземате. 2) последния полет да е вътрешен, примерно Мадрид - Малага. Тогава багажа се взима в Мадрид, минавате митницата и изчезвате 3) пак с multicity, но връзката да е през различни летища, примерно кацате на Гатуик, излитате от Хийтроу, пак ще трябва да си вземете багажа Ако не направите едно от тия неща, може да не искат да ви чекират багажа до междинната точка (може и да искат де), ако не се качите на самолета багажа го свалят, но за да си го вземете, трябва да говорите с компанията и сте на тяхно разположение да ви глобят за no show или да ви издадат нов билет с доплащане. 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 (редактирано) Докъде ти чекират багажа зависи само от чекин агента (изключение са Щатите) и начина, по който го поискаш. Нямат право да ти откажат достъп до личната ти собственост, защото все пак вътре може да имаш лекарства, примерно, или допълнителни дрехи, или каквото и да е, което ти трябва. Особено при дълги трансфери. Такава схема с "преизчисляваме ти билета, защото си слязъл еди къде си" никога не съм чувал/виждал да се прилага. Прилошало ти е, получил си СМС да се връщаш обратно, не ти е харесал самолета .. имаш избор винаги. Проблем може да има ако има визови ограничения във въпросната точка. Допълнение от личен опит: мен нееднократно са ме питали изрично да ми чекират ли багажа докрай... Редактирано 24 август, 2014 от macf1an 1 Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Пак са си "изпуснали" горивото- липсват почти 300 евро Имате време за размисъл до вторник: RESERVATIONS MUST BE MADE AND TICKETS ISSUED ON/BEFORE 26AUG 14. ... ако до тогава не поправят грешката. Ето още малко от условията на тарифата, които могат да ви насочат в търсенето на полети: TRAVEL IS NOT PERMITTED 12DEC 14 THROUGH 11JAN 15 OR 13FEB 15 THROUGH 22FEB 15. VALID FOR TRAVEL COMMENCING ON/BEFORE 31MAR 15. THE FARE COMPONENT MUST INCLUDE TRAVEL VIA EACH TRANSATLANTIC SECTOR ON ONE OR MORE OF THE FOLLOWING IB FLIGHT 6827 IB FLIGHT 6824. ***************************** 337 Евро излиза Барселона-Сао/// Рио-Брюксел... определено Рио е по-интересната дестинация 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 @mitkobiker, рядко пишеш, но все качествена информация. Евала. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Те горивото са го "изпуснали" вече станаха около три месеца , макар вчера да удариха дъното , без да смятам онова Чили и Великденския остров за 270 евро рабира се Малко по-рано го бяха изпуснали за полетите с начална точка Милано , а после Берлин ... явно имат много пробойни. Предполагам след 26 -ти цените ще скочат пак с около 50-60 евро , но общо взето ще се запазят. Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 278EUR Barcelona-Sao/// Lima-Brussels 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Докъде ти чекират багажа зависи само от чекин агента (изключение са Щатите) и начина, по който го поискаш. Нямат право да ти откажат достъп до личната ти собственост, защото все пак вътре може да имаш лекарства, примерно, или допълнителни дрехи, или каквото и да е, което ти трябва. Особено при дълги трансфери. Такава схема с "преизчисляваме ти билета, защото си слязъл еди къде си" никога не съм чувал/виждал да се прилага. Прилошало ти е, получил си СМС да се връщаш обратно, не ти е харесал самолета .. имаш избор винаги. Проблем може да има ако има визови ограничения във въпросната точка. Допълнение от личен опит: мен нееднократно са ме питали изрично да ми чекират ли багажа докрай... Имаше всъщност някакво германско дело, където съда беше решил, че авиокомпанията (Луфтханза май беше?) има право да преизчисли билета постфактум, губят ми се детайлите и ме мързи да ровя в момента, преди време бях чел обстойно доста теми във flyertalk. Но трябва да е ясно, че това е против правилата и можеш да влезеш в много големи разправии, най-малкото вербални, може и финансови и хич не се препоръчва... А че с чаровна усмивка и някакво невинно обяснение може и да се мине е ясно. Само че ако аз съм агент в Бразилия и някой ме помоли да си чекне багажа само до Мадрид и видя, че тоя някой е резервирал билет Мадрид - Бразилия - Брюксел на цена около 400 евро по-ниска от нормалната, то му лепвам тага до Брюксел и да се оправя както намери за добре като кацне в Мадрид... Просто не го препоръчвам за начинаещи, които не знаят в какво се забъркват, иначе всеки е свободен да прави каквото иска. 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 За който се интересува - практиката се нарича hidden city ticketing. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 24 август, 2014 Сподели Публикувано: 24 август, 2014 Чекин агентите чак толкова подробно ли разглеждат , та чак да ги вълнува цената ? Наистина е жалко , че си нямаме поне един във форума П.С. Цяло щастие е , че ти и още няколко човека тук не работите за авиокомпаниите Аз пък се чудя те нямат ли служители които да слухтят по блоговете за такива error fare ? Аз веднага бих назначил един и ще си оправдае заплата много бързо .... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега