Прескочи до съдържание

София - Лондон през октомври

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз сега гледам за нискотарифни билети София - Лондон - София, за октомври/ноември и под 200лв. не ми падат с един ръчен 10кг. и половин чекиран багаж. (ще пътувам с приятелка и мислим да си поделим големият куфър)...

Цъъъъ, изпуснахме. :O  :wacko:

Публикувано: (редактирано)

За ноември виж Бритиш еъруейс, имат цени по 54 евро в едната посока. Стига да има за твоите дати де.

ПП Е то пак толкова излиза, пък и БА са въвели тарифи без багаж...

Редактирано от neuromancer
  • Харесвам 1
Публикувано:

15.11-18,19,20.11- 100 лева двупосочен с дискаунт

29.10- 02.11- 120 лева с дискаунт

24.10-29.10-  100 лева с дискаунт.

И по 30 в посока за куфар.

Публикувано:

Благодаря ви за информацията (нова съм в занаята), досега винаги друг се е занимавал с техническата част на пътуванията ми.

През официалните сайтове на БРИТИШ и БЪЛГАРИЯ ЕЪР ли гледате?

На мен през скайскенер, като отворя на скалите, където уж можеш да си избереш най-добрите дата+цена ми излиза 113-123лв. Но докато стигна до сайтА на Уиз еър изведнъж цената на билета без багаж и без дискаунт карта става около 160лв.

През още няколко сайта цените бяха сходни.

В интерес на истината Уиз имат удобни часове за излитане за да си оптимизирам екскурзията, затова наблегнах на тях в търсенето.

Публикувано:

Може на сайтовете на компаниите, а може и през форума - горе в менюто Резервации -> Самолетни билети и действаш. Може да има малки разлики в цените спрямо компаниите ако таксата за издаване на билет е различна.

Публикувано:

София - Лондон - София с Бритиш за 147,55EUR. Без да търся най-евтината опция и точно за датите, които ми трябваха. Доста прилично, мисля. 

Девойката с която ще пътувам, буукваше успоредно с мен и след края на резервацията получи СМС за транзакцията - 147,55USD, с левова равностойност... 219,55лв. Това какво трябва да означава?  <_<

Ps. Не помня какво отбелязах относно собствеността на картата за разплащане, много ли ще бъде драматично ако не съм щракнала на правилното?

Публикувано: (редактирано)

Означава, че 147,55 $ са блокирани по сметката.

След няколко дни ще дръпнат 147,55 евро и ще освободят сумата в долари. Може да мине време, докато ги отблокират, но ще стане.

Редактирано от Надя
Публикувано:

Ps. Не помня какво отбелязах относно собствеността на картата за разплащане, много ли ще бъде драматично ако не съм щракнала на правилното?

Aко картата не е твоя трябва да отбележиш , че не си собственикът , но не знам дали British искат да представиш кредитната карта с която си направила плащането.

Публикувано:

Аз не помня да са ми искали картата, ама ако не е проблем, за всеки случай я носете (доколкото разбирам не знаете дали сте цъкнали, че собственика пътува)

Публикувано:

Хубавото е , че British имат представителство в България и ако съм аз ще се обядя да попитам по телефона за да съм напълно спокоен :

British Airways

телефон: (02) 954 7000; (02) 937 3111
факс: (02) 954 8000

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.