Plamuk Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Здравейте, казвам се Пламена и съм доброволец по проект в Замбия. Реших да напусна средата и сивото ежедневие от което бях заобградена, с цел сбъдването на моята голяма мечта - да си поживея в Африка. За целта трябваше да прекарам една година в Англия, през която трябваше да работя 6 месеца в организация с цел да събера пари за проекта на който съм в момента и да през другото шест-месечие да избера какво точно искам да правя и да се подготвя. Беше доста пъстра година за мен, пълна с различни емоции променящи характера ми изцяло, през тази година имах възможността да пътувам много в Кралството на стоп, да срещам невероятни хора и да обменям опит с тях...в момента съм в Замбия, щастлива съм, че си сбъднах така гонената мечта. Регистрирах се в сайта, за да мога да споделя нещата от ежедневието ми тук и малко опит по Английска земя, надявам се биха били полезни на потребители като мен. 25 Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 (редактирано) Привет Пламена! Важно е човек да следва мечтите си и да ги достига, за да се чувства истински щастлив и жив Редактирано 28 ноември, 2014 от woman_in_white Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Добре дошла и споделяй когато можеш за Замбия, предполагам за всички ще е много интересен именно такъв тип поглед, на човек живеещ на място. 1 Връзка към коментар
Plamuk Публикувано: 28 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Благодаря Ви! В момента съм на място, където имам достъп до интернет постоянно, затова ще се възползвам да споделям, много скоро ще почна работа по проект, където няма да имам достъп до ток, а за интернет да не говорим. 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 (редактирано) Привет, къде точно в Замбия си? До момента съм ходил единствено в Ливингстън и от там до граничния пункт Казунгула, но долината Luangwa и по-точно парка South Luangwa са ми доста високо в списъка за дестинации, даже се чудя за Септември 2015... Редактирано 28 ноември, 2014 от FlyTraveler Връзка към коментар
Plamuk Публикувано: 28 ноември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 В момента съм в Ндола, скоро ще се местя към Самфия, което е на брега на езерото Bangweulu, но планувам Линвингстън и водопадите Виктория за Нова година. Може да обменяме опит с теб "мусунго" 3 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 (редактирано) Благодаря Ви! В момента съм на място, където имам достъп до интернет постоянно, затова ще се възползвам да споделям, много скоро ще почна работа по проект, където няма да имам достъп до ток, а за интернет да не говорим. Ааа, извинения само .. ток дори да няма, интернет винаги има Отгоре от сателитите го изливат Редактирано 28 ноември, 2014 от macf1an 2 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 В момента съм в Ндола, скоро ще се местя към Самфия, което е на брега на езерото Bangweulu, но планувам Линвингстън и водопадите Виктория за Нова година. Може да обменяме опит с теб "мусунго" Блазе ти! Имаме един голям пътешественик във форума - @домосед, който живее в Претория, та той беше писал за Bangweulu wetlands, аз бях чел за мястото и преди. Там интересното е, че местните хора не са изнесени от резервата, а живеят заедно с дивите животни. Май само там се виждат черно lechwe и птицата Shoebill, имаше и някаква голяма миграция на прилепи в резервата Касанка, който е наблизо... Адски интересно! Предполагам, че "мусунго" е като "мзунгу" на суахили т. е. бял човек... 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Африканският ни клуб полека лека се увеличава. Добре дошла, Пламена Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 (редактирано) Здравей и добре дошла! Имам си и аз една тайна мечтичка да отида доброволец някъде из Далечния изток, но не зная дали някога ще се осъществи. Поздравявам те за смелостта! Редактирано 29 ноември, 2014 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега