Прескочи до съдържание

Безплатно място за дете при навършване на 2г. с Бритиш Еъруейс


Препоръчани мнения

Не знам доколко е известно това, а и не са много хората, на които им трябва, но така и така се сетих, да го има написано, може да е от полза.

По принцип децата до 2 навършени години могат да пътуват безплатно или с голямо намаление, без място (в скута на възрастен). След 2г. е задължително да се закупи място.

Ако детето е под 2г при заминаването и става на 2 по време на пътуването, Бритиш Еъруейс позволява да платите 10% от цената на билета (като бебе), и след като навърши 2г. му осигуряват място безплатно за останалите полети. Доколкото знам са единствената компания, която прави това, поне в Европа и Америка.

Билета не може да се купи онлайн, само по телефона. Пътувате на отиване без място, след като детето стане на 2г. се обаждате пак и му правят отделна резервация безплатно за останалите полети. Може да се наложи малко чакане на летището при чекин докато се оправят с билета.

Това не е някакъв трик, а официалната политика на компанията, вижте тук например: http://www.britishairways.com/en-gb/information/family-travel/planning-your-trip

Евентуално би могло да се направи и така - пътуване София-Лондон, престой няколко дни докато мине втория рожден ден, след което детето получава място и продължавате някъде далече на почивка.

  • Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.