Прескочи до съдържание

Дилема за airbnb апартаменти в Лондон


Лали

Препоръчани мнения

И аз се регистрирах, /с препоръката на Георги/ и действително получих кредит от 16 GBP, с които ще платя част от първата си резервация. В момента трескаво избирам. Може ли някой да ми даде съвет кое е по-добро като локация,

това: https://www.airbnb.co.uk/rooms/2391760

или това: https://www.airbnb.co.uk/rooms/1091085

Връзка към мнение

Разликата в цената мисля е добър индикатор в случая :)

 

По начало районите на юг от Темза не са толкова популярни, колкото тези на север и комуникацията им малко куца. Винаги е добре да си близо до метро, а тук изглежда, че най-близката метро станция е на около километър, което на пръв поглед може да не е много, но след цял ден обикаляне си е зор :) Има и автобуси, но аз тях винаги ги разглеждам повече като бонус, от колкото основен метод за придвижване. Не пропускайте да се повозите на най-предната седалка на втория етаж в автобусите :)

 

Всичко зависи дали разликата в цената ви притеснява. Аз лично бих избрал по-евтиния, този който току що критикувах като локация :). Разликата в цената е чувствителна и спестените пари може да ги отделите за нещо друго. Така като гледам на пръв поглед и двата са ок варианти със собствени бани/тоалетни и прилични условия.

Връзка към мнение

Няма база за сравнение. Естествено, че този зад парка с ето това:

 

Battersea-power-station-008.jpg

 

На две крачки от повечето забележителности. На практика почти няма да ви се налага да ползвате транспорт с изключение на забележителностите около Tower of London...

  • Харесвам 1
Връзка към мнение

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.