makler Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Имам предложение за цял едногодишен проект. Всеки месец тук да се публикуват снимки от магеланци посетили някое интересно място през 2015 г. След което да гласуваме кои 12 снимки да влезнат в календара. Когато изберем снимките мога да потърся споносор за негово издаване и средставата от него да отидат за някаква благотворителна кауза например или да се съберем и да си направим поръчка за точна бройка с предварително записване. Как ви се струва идеята? 36 Връзка към коментар
vl_stamboliev Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Страхотна идея, аз съм за с двете ръце! Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Ще ме карате да си купувам фотоапарат накрая .... подкрепям 9 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Идеята е много хубава. Предполагам, че ще е необходимо снимките да са направени през съотвения месец? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Хм. Нека помисля. 12 видни магеланки, в 12 фотоса, облечени съгласно вече утвърден дрескод. Звучи ми обещаващо... 15 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 (редактирано) Хм. Нека помисля. 12 видни магеланки, в 12 фотоса, облечени съгласно вече утвърден дрескод. Звучи ми обещаващо... Тоест ти ще спонсорираш проекта? С помощта на Фичо, Брани и всеки, следящ спазването на дрескода? Редактирано 23 януари, 2015 от Lindt 3 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Ще ме карате да си купувам фотоапарат накрая .... подкрепям Ти па, майсторството е да влезеш в календара със "сапунерката" Иначе идеята е много добра! Бравос! 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Да, идеята е чудесна. Но е добре да са снимки от месеца. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Имаше я идеята покрай бонус програмата, но нямаше как да го направим при положение, че се задвижих в края на ноември. Мисля, че даже с neuromancer го дискутирахме в някоя от темите, а може и на лично да е било. За това предпочетох да остане за тая година, където ще почнем от малко по-рано и ще го направим като хората Стига да има желаещи да дарят снимки. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Тоест ти ще спонсорираш проекта? С помощта на Фичо, Брани и всеки, следящ спазването на дрескода? Не , той ще определя дрескода и ще води кастинга. За по представителен избор предлагам stenk и Фичо също да бъдaт включени ... в журито , не в кастинга Това може да е алтернативен календар , а официалния само с пейзажи ! 3 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Не , той ще определя дрескода и ще води кастинга. За по представителен избор предлагам stenk и Фичо също да бъдaт включени ... в журито , не в кастинга Това може да е алтернативен календар , а официалния само с пейзажи ! Чудя се...колко ли кандидати(да имат такъв календар) ще има за единия и колко за другия!? 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 С оглед на това, че темата малко се разводнява, само да приключа. Със сигурност ще има нещо такова, но няма да е скалъпено за пет минути, а ще го мислим. Ей така само на прима виста, може например да имаме няколко календара. Пролетен, летен, есенен и зимен. С оглед на това, че не навсякъде са еднакви сезоните и може да има снежна снимка от Австралия през юли да речем Или може би да е един, но с изджиджан дизайн да се позволява да си избереш коя снимка от 3-4 искаш... Друга идея, върху дните да е маркирано за кои държави това е перфектния сезон да си на път. Така като гледаш календара да виждаш не само коя дата е, а и къде може да се ходи по това време. Естествено само грубо де, за по-големите и популярни държави, няма да принтираме "Война и мир" Ще го мислим повече на есен, сега е раничко. Нека тия с дрескодовете да продължат 11 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Относно сериозната част - предлагам да е някакво по-луксозно изпълнение. Знаете има календари които са си произведение на изкуството и си ги пазиш като сувенир дълго след като изтече годината. Относително ниския тираж може да оскъпи допълнително нещата , но пък кефа си струва. Няма да докараме калвндарите на "Пирели" или "Спортс Илюстрейтид" , но поне нещо като конските календари на "Литекс" Тази наистина вече е изпусната , но за догодина си струва да се мисли Виждаш красив кадър и си казваш "Ей с автора често си лафим и следях това пътешествие " 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Дааа, идеята си я бива. Стенк, ами календара на Райън... Мисля, че Дюк точно това имаше като идея.. Хихи, само дрескода да е съобразен със сезона. 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Тоест ти ще спонсорираш проекта? С помощта на Фичо, Брани и всеки, следящ спазването на дрескода? Аз лично възнамерявам да режисирам! 4 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Много яка идея. А и това с уточнението кой месец е подходящ за дадена дестинация е полезно и практично Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 (редактирано) Ясно Duke е продуцент, Брани режисьор. Tърсят се сценаристи , make up артисти и обикновенни сеирджии Редактирано 23 януари, 2015 от stenk 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Ясно Duke е продуцент, Брани режисьор. Tърсят се сценаристи , make up артисти и обикновенни сеирджии Фантазията ви работи, та няма да имате проблем със сценария. Сеирджиите са налице още от сега. Остава да намерите кандидатите/ките. Като се надявам да не изберете само дами, защото и ние трябва да си "оплакнем окото" с нещо. 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Прекрасна идея. Ха сега да видим тези дето си надписват снимките, дали ще ги дарят безвъзмездно в полза на магеланското общество, че и ние със сапунерките да намажем... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 януари, 2015 Сподели Публикувано: 23 януари, 2015 Прекрасна идея. Ха сега да видим тези дето си надписват снимките, дали ще ги дарят безвъзмездно в полза на магеланското общество, че и ние със сапунерките да намажем... Нека да не излиза толкова предизвикателно, който иска ще даде снимка, който не иска няма, няма да съдим никой. Мисля, че за 20-30 снимки все ще се намерят доброволци и без да ги молим. Аз лично се притеснявам да не стане проблем, когато трябва да се селектират снимки и трябва да влиза субективния фактор в действие Аз лично нямам проблем с моите снимки, но не са най-хубавите в галерията, а и трябва да има разнообразие. 4 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Чудесна идея - аз съм за! Бих дала и снимки, ако решите,че са достатъчно добри за календар . 1 Връзка към коментар
Dragonfly Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Ако се съберат повече снимки може да се помисли и за настолен календар със снимка за всеки ден. Нещо подобно: https://www.orangecenter.bg/365-dni-misli-za-shtastie-product-14860.html и вместо умни мисли може да се сложи полезна информация за местата от снимките. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 ....Аз лично се притеснявам да не стане проблем, когато трябва да се селектират снимки и трябва да влиза субективния фактор в действие е нали предложението е да има гласуване 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 Тука имаме няколко професионалиста като Tedy и FlyTraveler и други, така че ние със сапунерките едва ли има нужда да се пробваме 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 24 януари, 2015 Сподели Публикувано: 24 януари, 2015 (редактирано) е нали предложението е да има гласуване Е като има гласуване, има и купуване на гласове. Редактирано 24 януари, 2015 от Zaro 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега