домосед Публикувано: 13 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 13 октомври, 2015 Гръцката островна колекция, септември 2015 Започвам от античността - о-в Делос. Проверка в амфорите дали няма бира не връща задоволителен отговор Чакам ферибот на о-в Миконос На о-в Парос откривам най-голямото находище на крафт бири (тази съм я снимал на стената на църквата, като най-бял нощен фон) (от Septem пробвах 4 от вариантите им посветени на 7-те + 1 дни на седмицата. Липсват ми още 4) (мислех да пропусна Mythos-а тоя път, но Кръщелника настоя на чат от BG да не пропускам. Едва ме нави!) Продължавам с бира от остров с вулкан към остров без вулкан - Икария: И накрая откривам допирни точки с Dian на о-в Родос Сменям тактиката. Бирата от о-в Хиос я пия в Атина, за да реша дали ми харесва островът за бъдещи посещения. Харесва ми. И завършвам със съвременна история. Това дали може да мине за марка бира? 19 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 15 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 15 октомври, 2015 (редактирано) От една неорганизирана бирена дегустация в Нюрмберг. “Hausbrauerei Altstadthof” - предлагат тур по пътя на бирата, в чиято цена е включена и дегустацията на едно нещо от бара - бира, бренди от бира или уиски от бира. За който иска - може и оцет от бира да опита След кратко разглеждане на картина на пътя на бирата, решихме да прескочим тура и да се насочим директно към дегустационната. Срещу едно евро може да дегустираш по една чаша бира, бренди или уиски. Черна бира, с вкус на пушек Червена бира Светла бира Лятна бира, направена с хмел, който има вкус на мандарина При дегустацията на бира се започвало от по-силната към по-слабата, за разлика от дегустацията на вино Не е за тази тема, но снимките са от дегустацията на бренди от бира Живота стана още по-хубав след тази дегустация П.С. Късно научих от гурото по темата, че чашите за бира трябва да са пълни на снимката, ама по толкова сипваха. Не знам на немски как е "Сипи повече" Редактирано 15 октомври, 2015 от bulpa 11 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2015 На немска вълна съм днес 7 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 17 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2015 Заповядайте в Пловдив, за да си попълните колекцията! Тук можете да намерите „Каменица“, „Астика“, Шуменско, Шопско... ...и други Местоположението на магазинчето е строго конфиденциално, на ул. „Отец Паисий“. Работното време не го видях, но днес по обед работеше с пълна пяна, така да се каже 9 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 18 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2015 Тя ул. Отец Паисий не е толкова дълга. все ще го намерим, пък и аз май се сещам къде е.. Връзка към коментар
Elena Публикувано: 18 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 18 октомври, 2015 Сигурно е качвана, но да се включа в темата и аз Честно казано Jelen повече ми хареса. 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 22 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2015 Дегустирано с Polina на Френски дни в София / Journées françaises à Sofia 10 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2015 Ахх, да! Твойта беше по-хубава от мойта. 1 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 25 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2015 (редактирано) Добро српско пиво Редактирано 25 октомври, 2015 от vlady 8 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 26 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2015 Сигурно е качвана, но да се включа в темата и аз Честно казано Jelen повече ми хареса. CAM00615.jpg Съглaсен съм Дa остaнем трaдициинaлисти Добро српско пиво 20151025_222707.jpg ...и кaто сме тръгнaли днес нa сръбскa вълнa... A яденето е нaпрaво no comment 8 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2015 (редактирано) Kilkenny, но в София. Уютен бар, чудесна компания и разбира се вкусна бира. Редактирано 26 октомври, 2015 от Polina 9 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 27 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 27 октомври, 2015 Варнеско тъмно - Гларус портър 6 Връзка към коментар
батко Биси Публикувано: 30 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2015 Шведско присъствие: Пак там, крафт бира от остров Ваксхолм: Една от района на Стокхолм: И една ливанска за цвят: 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 8 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 8 ноември, 2015 С bulpa в Лондон. На изпроводяк решихме да изпием по едно пиво. Пъб, близо до Лондон бридж. Избор имаше не малък, но ние се спряхме/ без грам да разбираме, в случая/ на: Sharp's Doom Bar / дясната/ и Gangly Ghoul / лявата/: и бяха вкусни 12 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 11 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2015 (редактирано) В един пъб на Nyhavn,изпих един Jacobsen,но ми го сервираха в чаша на Carlsberg.Бирата ми хареса макар,че не си падам много по тъмните бири. Редактирано 11 ноември, 2015 от krasen_denev 6 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Две фиджийски 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Две фиджийски Обедно време е, но все пак виждам четири, а не две фиджийски... 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Това е за проба. Друг не се обади, така че... 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Скоро не съм се разписвала тук Датска Шведска Самолетна 9 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Тази самолетната е типична за полети на Луфти, демек знаем и с коя компания си летяла... П.П.: Упс, сега видях, че зад шишето дори си пише... 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 П.П.: Упс, сега видях, че зад шишето дори си пише... Елементарно, Уотсън! 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 Берлинската колекция, ноември 2015 Натрупана в рамките на три дни. При това една полска марка е успяла да се скрие от обектива. 10 Връзка към коментар
zon Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 l’Auberge de Poteaupré & Espace Chimay 14 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 12 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2015 С bulpa в Лондон. На изпроводяк решихме да изпием по едно пиво. Пъб, близо до Лондон бридж. Избор имаше не малък, но ние се спряхме/ без грам да разбираме, в случая/ на: DSC_6032.JPG Sharp's Doom Bar / дясната/ и Gangly Ghoul / лявата/: DSC_6035.JPG и бяха вкусни _20151107_175357.JPG Повод да се върнем да опитаме и другите Така излиза, че не сме ги уважили подобаващо 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 17 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2015 Попаднах на това в едно модно сандвич-кафене в София. Стойте далеч от него! 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега