Здравко Ангел Публикувано: 17 април, 2015 Сподели Публикувано: 17 април, 2015 Здравейте, ние сме Здравко и Ангел. Редуваме пътешествията с кинофестивали. Хората, които гледат некомерсиални филми ни познават и като "Позор". Организираме фестивалите Sofia MENAR Film Festival с филми от Близкия Изток и Северна Африка, Sofia Biting Docs, който представя селекция от документални филми и Северно сияние с филми от Скандинавия и Прибалтика. Досега сме посетили 57 държави на 4 континента, очакват ни още много, да видим докъде ще стигнем. Както казват приятелите ни: "НенаскитАхте се!" Ще се радваме да споделяме маршрути, които вече сме изминали и ще търсим съвети за страни, които предстои да посетим. 32 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 17 април, 2015 Сподели Публикувано: 17 април, 2015 Добре дошли! Обикновено ние ходим при Позор, а сега - обратното 3 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 17 април, 2015 Сподели Публикувано: 17 април, 2015 здравейте добре дошли палете гумите веднага тръгвайте към джепето софия за да се представите лично стоп 2 Връзка към коментар
naTpuoT Публикувано: 17 април, 2015 Сподели Публикувано: 17 април, 2015 Радвам се, че се присъединихте. Сигурен съм, че тук ще ви хареса 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 17 април, 2015 Сподели Публикувано: 17 април, 2015 Добре дошли! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 април, 2015 Сподели Публикувано: 18 април, 2015 Добре дошли при нас. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 18 април, 2015 Сподели Публикувано: 18 април, 2015 О, страхотно попълнение! Добре дошли. Я кажете сега информация от извора - някой нов фестивал задава ли се? 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 18 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 април, 2015 Благодарим за посрещането! Сега започваме да запълваме и профила. А иначе през август ще направим пак една панорама от десетина заглавия "Кино за пътешественици". 10 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 април, 2015 Сподели Публикувано: 19 април, 2015 Тук коментирахме някои от филмите, с нетърпение чакам и августовския фестивал. Добре дошли 2 Връзка към коментар
GeorgiD Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Здравейте! Аз имам един въпрос: Набелязал съм си за посещение 7-те държави от Централна Америка, в които сте ходили. Ще може ли малко инфо как и по какъв начин ги обиколихте, каква по-точно беше програмата ви? Поздрави! 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Добре дошли! Дано фестивала да е края на август, че да закача някой филм. 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 26 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 26 април, 2015 (редактирано) Здрасти Георги, ще ти пишем на лично. А иначе в момента Здравко пише пътепис точно за това пътуване, който пускат в peika.bg, а скоро ще постне и тук. http://www.peika.bg/statia/35_dni_s_ranitsa_iz_Tsentralna_Amerika_Nikaragua_l.a_i.95077.html Добре дошли! Дано фестивала да е края на август, че да закача някой филм. Да не те разочароваме, ама датите са 6 - 16 август Редактирано 26 април, 2015 от Здравко Ангел 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 По това време не съм в София и явно пропускам, но здраве да е. Голям фен съм на некомерсиалното кино. Няколко години следях редовно София филм фест. После се случи 2, 3 години да пропусна фестивала покрай пътуванията ми. Преди 2 г. бях тук, изгледах няколко филма, но програмата беше много разочароваща, вероятно по финансови причини, не знам. Та ми е интересно вие какво успявате да организирате като заглавия. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Здрасти Георги, ще ти пишем на лично. А иначе в момента Здравко пише пътепис точно за това пътуване, който пускат в peika.bg, а скоро ще постне и тук. http://www.peika.bg/statia/35_dni_s_ranitsa_iz_Tsentralna_Amerika_Nikaragua_l.a_i.95077.html Да не те разочароваме, ама датите са 6 - 16 август Не на лично, пиши тук за всички Форума "живее" благодарение на публично споделени планове, мнения и идеи. А може и да има други хора, които да се включат с предложения 1 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 26 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 26 април, 2015 По това време не съм в София и явно пропускам, но здраве да е. Голям фен съм на некомерсиалното кино. Няколко години следях редовно София филм фест. После се случи 2, 3 години да пропусна фестивала покрай пътуванията ми. Преди 2 г. бях тук, изгледах няколко филма, но програмата беше много разочароваща, вероятно по финансови причини, не знам. Та ми е интересно вие какво успявате да организирате като заглавия. E ще гледаш нещо по-нататък като си в София. Ще постваме тук инфо като имаме събитие. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 април, 2015 Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Добре дошли, добре дошли... Повечето тук сме фенове на Менар феста, некомерсиалното кино и айде и на някой други фестивали.. Пък по възможност ще се радваме да пийнеме по някоя и друга биричка на нашите месечни срещи. 2 Връзка към коментар
Здравко Ангел Публикувано: 26 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 26 април, 2015 Ще дойдем със сигурност, не знам защо така със закъснение се включваме, ама ще наваксаме Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 април, 2015 Сподели Публикувано: 27 април, 2015 Аз съм ви чела пътешественическите разкази в пейката и съм ви отдавна фен 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега