Прасунсен Публикувано: 26 април, 2013 Сподели Публикувано: 26 април, 2013 За Армения е грешно инфото, има визи. Може да ги получите онлайн или във влака от Грузия. Със самолет ако ходите, не знам как е (дали може на летището). Връзка към коментар
veseliak Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 (редактирано) Армения - има визов режим. Информация на адрес http://bulgaria.mfa.am/bg/ Лични впечатления: Визите се издават бързо и безпроблемно. Ливан - български граждани без виза до 1 месец престой. Важно е този срок да не се просрочва, а да се удължава за да няма глоби. Таджикистан - има визов режим. Визата се издава в консулския отдел на летището срещу 1 бр. снимка и такса която е колкото прецени консула . Срокът на визата е индивидуален.Документите са пак според зависи, но е добре да има минимум резервация за хотел. Редактирано 29 май, 2013 от veseliak Връзка към коментар
Прасунсен Публикувано: 29 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Армения - има визов режим. Информация на адрес http://bulgaria.mfa.am/bg/ И аз бях се включил с такова инфо, обаче сега гледам на "Пътувам за", че визите са отпаднали от тая година Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 И аз бях се включил с такова инфо, обаче сега гледам на "Пътувам за", че визите са отпаднали от тая година Всъщност аз проверих точно там, и в IATA и навсякъде пишеше, че визи няма. Но пък вие от личен опит докладвахте различно и реших да ви се доверя. В арменския сайт също пише, че имаме нужда от виза и го смятам за по-актуален от този на МВнР. Ако някой може да се включи с прясно инфо ще е супер, до тогава считаме че визи има до доказване на противното. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 22 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2013 Защо Армения е в списъка на страните с визови изисквания? Няма нужда от виза. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2013 Защо Армения е в списъка на страните с визови изисквания? Няма нужда от виза. Защото имаше противоречива информация,може и по-рано да прочетеш в темата. И то не че има виза, ми примерно се плаща визата на границата, което пак си е технически виза...та не съм сигурен как е точно, но различни хора твърдяха различно. Връзка към коментар
Childish Публикувано: 22 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2013 аха, ами за българи нито има виза, нито се заплаща нещо на границата Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега