Прескочи до съдържание

Visa Entropay - за и против

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Който иска да да купува билети от volagratis.it(отстъпката в момента е 31eur) ,може да си направи виртуална карта за две минути:

https://www.entropay.com/prepaid-virtual-visa

Сметката може да се зарежда от всякакви карти(дебитни и кредитни) с изключение на Diners и AMEX.

Това са таксите:

post-2434-0-93240000-1432541931_thumb.png

Редактирано от Dian
  • Харесвам 11
  • 1 месец по-късно ...

Тази Виза Ентропей от тук ли се вади?

Не намирам друг сайт, това важи за всички държави ли? Да не е само за Америка..

Оправих се и аз имам вече такава карта.

Редактирано от Alexander
Публикувано:

Освен таксата за зареждане ми се стори, че има някаква за превалутиране. Някой като плати, да каже колко е крайното оскъпяване.

Георги Матеев
Публикувано:

Плащане с Visa Entropay!

Мога ли да отбележа колко много ме дразни този Entropay?

• Харесвам 4

Мога ли да отбележа колко много ме дразни този Entropay?

предполагам не повече, отколкото мен ме дразни Diners-а :biggrin:

(а, с mac почти едновременно сме писали :lol: )

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Колкото Дайнърса доскоро, ли ? :lol:

Ако Дайнърса имаше такса за зареждане на пари никога нямаше да си го извадя :)

Условията на Entropay са просто супер неизгодни.

предполагам не повече, отколкото мен ме дразни Diners-а :biggrin::lol: )

Ами извади си де, става супер бързо :)

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако Дайнърса имаше такса за зареждане на пари никога нямаше да си го извадя :)

Ами извади си де, става супер бързо :)

Да,но няма месечни и годишни такси.

Публикувано:

Да,но няма месечни и годишни такси.

Както беше във вица - и ти си прав, и той е прав. Ако харчиш по-малко от 480 евро на година през Entropay си на далавера, за повече - Diners. Toва е бакалската сметка. Иначе са малко несравними, едната е реална кредитна карта, другото - виртуална дебитна (виртуална предплатена кредитна, но практически е по-близко до дебитна).

Нещо не ме кефи 4лв. месечна такса и тоя Запис на заповед  :wacko:

А какво точно те тормози в записа на заповед?

• Харесвам 1
Публикувано:

Моят скромен опит с картата е, че се усетих за таксите "затваряне" далеееч след изтичането на гратисния период.

Хубавото е, че не я бях зареждал, та с един кратък мейл (след като написах всевъзможни глупости в данните на акаунта си), гласящ: "създадена е с тестови цели, моля да бъде закрита", отношенията ни приключиха в зародиш.

Регистрирани са в Малта и са малко шапка на тояга, имайте го предвид.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой да ги "преведе" тези такси, че аз нищо не разбрах, примерно Funding by third parties, как да го разбирам, ако мъжът ми ми зареди картата, колко ще е таксата 1,95 или 1,95+4,95%?

Публикувано:

Мисля, че става въпрос за възстановяване на средства от търговец.

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой да ги "преведе" тези такси, че аз нищо не разбрах, примерно Funding by third parties, как да го разбирам, ако мъжът ми ми зареди картата, колко ще е таксата 1,95 или 1,95+4,95%?

Това е ако парите не идват от твоята сметка или кредитна карта. Сравняват имената на изпращача на превода и на регистрирания в Entropay. Донякъде е оправдана допълнителната такса, защото доста пране на пари и измами стават по подобен начин. 

• Харесвам 1
Публикувано:

При тези високи комисионни, тази карта е пълна тъпотия. Отстъпката, която дава е ден до пладне. Таксите остават форевър :)

• 2 седмици по-късно ...

или май просто е завоалирана  под формата на неснижаем остатък, който няма как да бъде изтеглен,  
или аз не го разбирам правилно и това е само ако искаш да си върнеш някаква сума обратно към реалната карта/сметка?
:rolleyes:

FAQs Are there any monthly or annual fees with an EntroPay Virtual Card?

There are no monthly or annual fees with an EntroPay Virtual Card. Our only fee is the 4.95% charge on each amount loaded onto an EntroPay Virtual Card. There are no hidden fees.

Return funds from EntroPay Account to personal credit/debit card: we charge a GBP3/USD6 fee as outlined in our Terms and Conditions.

There is no minimum withdrawal amount. Your balance must however be sufficient to cover the GBP3/USD6 withdrawal fee.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:

Така изглежда - само ако искаш да си върнеш някакви пари. То и без това нищо не пречи да я оставиш на самотек ако няма пари вътре....

• Харесвам 1
Публикувано:

А тези 4.95% как ти ги взимат ? Ако депозираш 100 евро получаваш по сметката 100 но ти теглят 104.95 или получаваш в сметкат 95 евро и са ти изтеглени 100 евро ?

Публикувано:

По-важният въпрос - имаш ли кешбек от кредитната си карта, като зареждаш Ентропей ? :)

• Харесвам 1
Публикувано:

По-важният въпрос - имаш ли кешбек от кредитната си карта, като зареждаш Ентропей ? :)

Ти ме разби :). Даже не ми е и хрумвало да си задам този въпрос. Респект.

Ще дам отчет на 21ви като ми излезе извлечението.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.