Прескочи до съдържание

Wizz Air - кратки новини и въпроси (Архив: 29.05.2013 - 19.05.2016)

Препоръчани мнения

Публикувано:

По-добре си оставете повече време, за да сте сигурни, че няма да има забавяне при проверката. При един полет до Бергамо едва не изпуснахме самолета, като бяхме на летището 1:30 по-рано.

Публикувано:

Здравейте! Имам малко спешен въпрос :blush:

Ще летим с Уиз до Тел Авив и се чудим колко часа преди полета е добре да сме на летище София, при положение, че сме само с ръчен багаж?

Полетът е в 06:10.

По-раничко. Около 6 излитат всичките им самолети почти едновременно и има доста натоварване на проверката за сигурност. За да си спестите нервите гледайте в 5 най-късно да сте там и според мен. 

Здравко Ангел
Публикувано:

Здравейте! Имам малко спешен въпрос :blush:

Ще летим с Уиз до Тел Авив и се чудим колко часа преди полета е добре да сме на летище София, при положение, че сме само с ръчен багаж?

Полетът е в 06:10.

И ние летяхме така, но все пак 90 минути по-рано предвидете, въпреки че на нашето летище нещата не могат да се сравнят с това, което ви чака при отлитането от "Бен Гурион". Там се подгответе за стабилно чакане и разни въпроси-отговори.

• Харесвам 1
Публикувано:

Според вас дали има шанс да падне цената до Милано за 19-22.09? Следя я 2 месеца, ама вместо да пада, се вдига. Дали е нормално? Тези уиз ме дразнят, ако не беше директния полет,хич нямаше да ги чакам, почти съм на ръба да купя билет с Блу еър, пък каквото ще да става.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

Имам аз един въпрос. Понеже от края на лятото не съм летял с розово/лилавите ..., а тогава май тия изпълнения с още по-ограничения багаж ги нямаше до колкото си спомням, а сега си чета условията по багажа в потвърждението по полета другата седмица където пише да съм се подготвел за измерване на багажа, та въпроса беше това проформа ли е, и за стандарните багажни клетки ли става въпрос, или тия идиоти са въвели някакви нови изпълнения? 

Редактирано от Георги
без крайни обиди, моля
Публикувано:

Последно летях с тях покрай нова година. На никой не са мерили ръчния багаж, но гледат дали отговаря на размерите (малък/голям ръчен багаж)

Публикувано:

Това ме интересуваше, да не би някой да изкара рулетки и да почне да мери, щото от тия вече всичко може да се очаква. Иначе за последните 7 години мекия сак Адидас, никога не ме е предавал, въпреки че значително подминава горепосочените размери. 

Публикувано:

Благодаря за отговорите! Чудихме се дали не трябва още към 3 сутринта още да сме там :huh: 

Тръгваме от Бургас, а не знаех в колко да тръгнем :unsure:

Разбирам, че ако сме в 4 - 4:30 на летището не би трябвало да има проблеми, нали така?

Публикувано:

....това проформа ли е.....или тия идиоти са въвели някакви нови изпълнения? 

Не, не е проформа! Особено ако на чекинга е някой нов или стажант.

Имало е  разправии че колелцата на куфара са извън тези размери. Решението - изхвърляш куфара и натъпкваш багажа в найлонова торба.

• Харесвам 1

Не, не е проформа! Особено ако на чекинга е някой нов или стажант.

Имало е  разправии че колелцата на куфара са извън тези размери. Решението - изхвърляш куфара и натъпкваш багажа в найлонова торба.

Е да де, ама то в моя казус става въпрос за крайно мек и лек сак, който по всякакъв начин може да се тъпче и нагажда, още повече че и ще е полупразен. 

Редактирано от Plovdivian
  • Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря за отговорите! Чудихме се дали не трябва още към 3 сутринта още да сме там :huh:

Тръгваме от Бургас, а не знаех в колко да тръгнем :unsure:

Разбирам, че ако сме в 4 - 4:30 на летището не би трябвало да има проблеми, нали така?

Да, 4,30 е идеално. Просто тогава е напрегнато, защото са доста полетите.По-рано ще си отвисите.

• Харесвам 1

...тия идиоти са въвели някакви нови изпълнения

Не, няма "нововъведения" в тази област.

Редактирано от bat.galin
  • Харесвам 1
Публикувано:

Да, 4,30 е идеално. Просто тогава е напрегнато, защото са доста полетите.По-рано ще си отвисите.

Мерси, Тони! :giveheart:

Публикувано:

Готино разделяне на 3 цвята. Буквите Wizz трябва да са запълнени с розово, а не само розова рамка.  Регистрация на опашката седи като табелка. :lol:

• Харесвам 2

Хе-хе, същото си помислих за регистрацията и аз - някак неестествено стои, поне някакъв общ правоъгълник да бяха направили.
Иначе като цяло не изглежда зле, но трябва да се види и на дневна светлина как изглежда.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:

И мен две неща не ме кефят - противния домайн стои някак в нищото - ни в клин, ни в ръкав; регистрацията както казва Холи, за мен също е безкрайно дебилно изпълнена по този начин и на това място..на двигателите като че ли щеше да е една идея по-добре стояща... 

Публикувано:

Най-голямото им попадение е комбинацията от трите цвята в горе-долу еднакви пропорции като площ.

На мен пък ми харесват точно белите букви на бял фон с контури - придава някаква ефирност и лекота на надписа на компанията. Нелеп, и даже излишен ми се вижда домейнът, поставен почти като водещ надпис в цялата композиция, при това с толкова големи и плътни букви. Можеше да бъде или по двигателите, или по крилата като допълнителна информация. Да се чуди човек Wizz Air ли го превозват, или wizair.com! :) Като цяло замисълът е много добър - особено изпъква в нощната снимка. 

Публикувано:

Според вас дали има шанс да падне цената до Милано за 19-22.09? Следя я 2 месеца, ама вместо да пада, се вдига. Дали е нормално? Тези уиз ме дразнят, ако не беше директния полет,хич нямаше да ги чакам, почти съм на ръба да купя билет с Блу еър, пък каквото ще да става.

Защо да те дразнят? Просто билетите се изкупуват. Почивните дни са виновни.

Защо да те дразнят? Просто билетите се изкупуват. Почивните дни са виновни.

Aбе, хора, колко пъти е писано за евтините/добрите цени на билетите при виолетовите. Определено 4-5-6 месеца преди датата  няма да ги намериш,с малки изключение по ненатоварените дестинации. В десетки постове е коментирано, че дори и таблично.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1

Буквите Wizz трябва да са запълнени с розово, а не само розова рамка.

Може. И след това - такса „запълване на букви“ в билетчето.

Нима очакваш авиокомпания, която дели багажа на категории почти като в професионалния бокс (суперлека, средна, перо, тежка и т.н.) да хвърли толкова пари на вятъра за боя? :D

Нелеп, и даже излишен ми се вижда домейнът, поставен почти като водещ надпис в цялата композиция, при това с толкова големи и плътни букви.

Самолет на "Wizz air" без тлъсто изписан на него домейн е като напълно сервирана маса, отрупана с ядене, без лъжици и вилици ;)

Но това може да носи лоша карма, де ;)

skyeurope_om-ngf_A0Zgy1.jpg

Редактирано от captain_oveur
  • Харесвам 4
Публикувано:

Самолет на "Wizz air" без тлъсто изписан на него домейн е като напълно сервирана маса, отрупана с ядене, без лъжици и вилици ;)

Но това може да носи лоша карма, де ;)

Вообще не може да се сравнява с тази разцветка на Скай,  и подредбата им е перфектна.

• Харесвам 1
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.