desislavna Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 Не ми е ясно какво значи "трети страни" и почетна обиколка, кое я налага, какви са тези потоци, въобще - написано е неясно. Когато кацаш например от Истанбул на Т2, минаваш през ръкав, после през един коридор и оттам долу, където се качваш на автобус. Оттам те закарват на паспортната проверка. Поне така беше до един момент. Мисля, че вече имат друга процедура - отделят след ръкава пътниците с един параван, и така се достига до паспортната проверка. Все едно си под карантина... 2 Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 23 януари, 2017 Сподели Публикувано: 23 януари, 2017 (редактирано) Когато кацаш например от Истанбул на Т2, минаваш през ръкав, после през един коридор и оттам долу, където се качваш на автобус. Оттам те закарват на паспортната проверка. Поне така беше до един момент. Мисля, че вече имат друга процедура - отделят след ръкава пътниците с един параван, и така се достига до паспортната проверка. Все едно си под карантина... Точно така! Тъпотията пътниците от Москва, Доха, Дубай, Тел Авив, Истанбул да ги свалят през ръкав в автобус и от там към паспортната проверка вече има елегантно нашенско решение- самолетите се връзват на двата ръкава, които са в началото на терминала. От там, под надзора на няколко служители и заградени от подвижни паравани, пътниците се насочват към ескалаторите и пасопортната проверка Редактирано 23 януари, 2017 от mitkobiker 2 Връзка към коментар
Nikolay Ivanov Публикувано: 25 януари, 2017 Сподели Публикувано: 25 януари, 2017 Свежи наблюдения от днес сутринта на Т 1: бях в терминала в 5:10 с полет в 6:40. Заедно с мен пристигнаха хора, които чакаха... за Лутън! Някъде към 5:35 казаха тези за Лутън и Дортмунд да минават бързо през проверката. Тези пътници имаха вина и наистина има основания да се твърди, че има небрежни... Минах през всички процедури за 35 мин. На единия скенер се минава много бавно. Ако нямате багаж, пристигане 90 мин преди полета трябва да стигне. 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 26 януари, 2017 Сподели Публикувано: 26 януари, 2017 Бяхме на този полет до лутън. МИнахме на проверка в 5.00 за няма и 20 мин на двата работещи скенера в лявата част. След това 5 минутки автобус е сме на борда. Добро обслужване. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 януари, 2017 Сподели Публикувано: 27 януари, 2017 Този следобед на Т2 минах скенера и паспортен контрол за общо 20мин. Нямаше много хора 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 януари, 2017 Сподели Публикувано: 28 януари, 2017 Информация от днес за Т1. На първата проверка на бордните карти минах в 11,37, а на граничния контрол - 11,56. Имаше доста хора, но се минава бързо. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Вече има нормален автобус за трансфера между Т1 и Т2, току що го видях. 7 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Един нервак от охранителите на скенерите на Т1 с вид на гол охлюв вече за втори път в последните месеци ми влиза в полезрението с неуравновесеното си и нагло държание към хора от опашката. При трети такъв случай определено ще последва оплакване по каналния ред. Интересува ме, към кого трябва да е адресирано то и има ли някакъв смисъл от такова? 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 (редактирано) Цената на водата в барчето и на duty free на Т1 е изравнена. 2 лв. и съответно 1 еуро. Редактирано 12 февруари, 2017 от bibi 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Един нервак от охранителите на скенерите на Т1 с вид на гол охлюв вече за втори път в последните месеци ми влиза в полезрението с неуравновесеното си и нагло държание към хора от опашката. При трети такъв случай определено ще последва оплакване по каналния ред. Интересува ме, към кого трябва да е адресирано то и има ли някакъв смисъл от такова? Има форма за обратна връзка на сайта на летището. Аз преди 1 месец пуснах оплакване за хигиената в тоалетните на Т2. Отне им 17 дни да ми върнат автоматичен мейл, че им е отнело 3 дни да заведат сигнала в деловодството им (явно в хартиен вид). Има линк за следене на развитието на случая, но той не работи Дали има смисъл сам прецени Вода на Т2 в магазина срещу лаунджа на Суиспорт също има - 2 лева. Но не е в хладилника, който седи изключен, а буквално под тезгяха на касиерката Има смисъл от концесиониране 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Цената на водата в барчето и на duty free на Т1 е изравнена. 2 лв. и съответно 1 еуро. А в малкото магазинче срещу дютифрито? Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 (редактирано) А в малкото магазинче срещу дютифрито? Явно инфото ми е старо Редактирано 12 февруари, 2017 от noshtna_ptica 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Там не съм гледала, но ми стана смешно, че са я вдигнали и в duty free, където преди 5 - 6 м. беше 50 цента. Връзка към коментар
tonica Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Вече има нормален автобус за трансфера между Т1 и Т2, току що го видях. Разписание ? Часове от - до на първи и последен автобус ? Някакъв линк ? На сайта на летището - никаква информация Връзка към коментар
Фил Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Разписание ? Часове от - до на първи и последен автобус ? Някакъв линк ? На сайта на летището - никаква информация Цък Връзка към коментар
tonica Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Благодаря Фичо, аз се надявах на нещо ново. Съобщението на Александър за миг ми даде надежда за по-голям период. А това "транспорт между Т1 и Т2 на интервал от 30 мин. във времето от 07:00 до 19:00 ч." си е от години. До 19:00 за мен не работи като кацна късно на Т1 и гоня нощния полет за Бургас от Т2. А такситата се дърпат за краткото разстояние. Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Вече има нормален автобус за трансфера между Т1 и Т2, току що го видях. От сайта на летище: Местата за престой на трансферния микробус.... Т.е. да разбираме, че вече не са 'маршрутките' , а си е голям автобус тип 84? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 То не е от скоро, поне от няколко месеца го има по-големия автобус. Не е точно тип 84, но не е и маршрутка. 1 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 12 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2017 Знам го 'новия' микробус. Точно затова се заблудих да не би да са променили нещо от петък насам Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 13 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2017 Поправка! Сега го видях новия вид шатъл. Точно тип 84. Голям и оранжев със сини надписи пише това, което и на микробусите пишеше. Вероятно за пиковите часове сутрин и вечер да върти, но и през деня да е - малко по-добър вариант все пак. Има място за куфари 3 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 17 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2017 Бивш градски автобус на Карат-С - даже не са му махнали инвентарния номер. А и от вътре не е виждал почистване откакто е бил Място за куфари няма специално правено Снимката е от новото място на тръгване на Т1 (четвърто поред място за последните 6 месеца) 7 Връзка към коментар
akair Публикувано: 20 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2017 Още едно мнение за името на летището: http://www.dnevnik.bg/analizi/2017/02/20/2921248_levski_orfei_aleksandur_makedonski_kristo_po-dobre_-/?ref=yellow_fp 2 Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 21 февруари, 2017 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2017 Аз нещо изпускам сигурно, но от къде изобщо се поражда това желание за смяна на името? Обявено ли е някъде публично, има ли официално запитване, кой определя кога и как да се избира ново име? В момент на смяна на началството на летището, неразбориите с концесията, всичката Мара втасала, та сега почнаха спекулации и с името. Много ми е странно и чудно 1 Връзка към коментар
VladimirK Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 На полетна-информация/излитащи виждам 01/03/2017 07:10 JP763 Загреб/Faro T2 Adria Airways Излетял 07:21 Понеже Фаро ме интересува, пробвах разни търсачки, но не откривам такъв полет. Някой има ли информация? Връзка към коментар
Branko Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 този полет е бил за депортирани Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега