домосед Публикувано: 8 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 8 януари, 2016 Кадемлийски дял на Стара планина, юли 2015 Целият албум: https://photos.app.goo.gl/NTjvBeAuNSQHfm2y7 10 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 12 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 12 януари, 2016 Днес ми е ден за гробища. Представям пролетната колекция от Гробище №1 Което съвсем не е Пер Лашез, нито Перла 6, както Duke би инсинуриал, а един от любимите ми паркове в София Дали си стар софиянец (да не се бърка с кореняк софиянец) се определя не от колко близко живееш до Св.София, а колко близо ти е семейният гроб до църквата на гробищата (стара софийска поговорка) Управниците Жертвите Любимците Вероизповеданията (дотолкова, доколкото липсват мюсюлмани или аз поне не съм ги намерил още) Достойните противиници. И съюзници. Мартениците Комините Цялата колекция: https://photos.app.goo.gl/c9GpivWEHTfUFJfJ9 13 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 13 януари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 13 януари, 2016 (редактирано) Мусаленски дял на Рила, юли 2015 Целият албум: цък Редактирано 13 януари, 2016 от домосед 17 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2016 Сбирка от разни неща, село Кочериново, март 2016 Целият албум: цък 9 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 30 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Разходка от х.Яне Сандански до Спано поле, Пирин, март 2016 15 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 (редактирано) Разходка от х.Яне Сандански до Спано поле, Пирин, март 2016 Шапката е уникална А..., и в тон с автомобила. Редактирано 30 март, 2016 от lyusi 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Прекрасни снимки - да отбележа за пореден път Връзка към коментар
Duke Публикувано: 30 март, 2016 Сподели Публикувано: 30 март, 2016 Сбирка от разни неща, село Кочериново, март 2016 Целият албум: цък Я, предизвикателство за родените през 70-те?! От ляво надясно и отгоре надолу: ЗАЗ 965, Х, Рено "Дофин", Фолксваген "Костенурка", Трабант 600, Шкода "Октавия" - първа генерация, не се вижда добре, Москвич 402 (но има и вариант да е една от модификациите на 407), безинтересен нов ван, Вартбург 311... Колкото до "Х", прилича ми на един модел на NSU, но не съм убеден... 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Колкото до "Х", прилича ми на един модел на NSU, но не съм убеден... "Х" не ми мирише на немско производство. По-скоро си представям, че е българска самоделка от някой научен институт, в който сътрудниците са скучаели и са си намирали на занимавка. 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Да, прилича на типично произведение на инж. Ганев! Благодаря за увеличението, че ме глождеше отвътре... 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Долна баня, райско кътче в полите на Рила, март 2016 (вдъхновено от Сбирка сред природата) Със специалното участие на село Радуил и Пътя към София (през Боровец) Целият албум: цък 12 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Брей, къде пък те валя сняг на тая долна Долна Баня? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Брей, къде пък те валя сняг на тая долна Долна Баня? Минахме през Боровец на връщане. Снегът беше навалял нощта срещу неделя. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Малко военна носталгия - Т34, "джугани" и 21-ца :) Връзка към коментар
Фил Публикувано: 31 март, 2016 Сподели Публикувано: 31 март, 2016 (редактирано) Долна баня, райско кътче в полите на Рила, март 2016 (вдъхновено от Сбирка сред природата) Със специалното участие на село Радуил и Пътя към София (през Боровец) Каква ли ще да е тази "обайна" местност ? А навесът над чешмата направо цепи мрака! Редактирано 31 март, 2016 от Фичо 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 31 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 31 март, 2016 Каква ли ще да е тази "обайна" местност ? Кратка справка в речника показва, че така си е по Вазов. Или е вазовизъм, или е архаизъм, или и двете http://rbe.chitanka.info/?q=%D0%9E%D0%91%D0%90%D0%95%D0%9D 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 4 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Родиновъзпитателна разходка в сърцето на България за раснещи отвъд океана 13-годишни кръщелници, юли 2015 Горна Оряховица - транспортният хъб. ("Кой сля'а да сля'а, следваща гара - Лясковец" - народна пословица) Сушица - селото, в което се сбъдва предсказанието на Сартр - растителността побеждава! Царевец - издигната през 1930-те години средновековна крепост със средновековна патриаршеска църква от 1980-те години. Изписана от Теофан Сокеров (преди да излязат жлъчни коментари, съдържащи думите "православие", "канон" и "кощунство", заявявам, че тези стенописи са ми любими още от откриването) Още от Велико Търново, късен летен следобед Боженци, където 8-годишен играех ученик в светско училище в ТВ сериала "Чичовци" по Вазов (реж. Павел Павлов) (неканонично кощунствено жълто!) Трявна, където кръщелницата седна на чиновете на първото шведско училище.Ах, не било шведско, светско било! (семейната хипотеза е, че поне един от представените на олтара иконописци от тревненската школа ми е прародител по пряка линия) (към тревненските възрожденски дърворезбари нямам претенции за роднински връзки) 12 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 4 април, 2016 Сподели Публикувано: 4 април, 2016 Горна Оряховица - транспортният хъб. ФранкфуртЪТ на Българските държавни железници. 4 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 25 април, 2016 Пролет в София, 2016 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега