neuromancer Публикувано: 11 юли, 2013 Сподели Публикувано: 11 юли, 2013 Само за уточнение, Которският залив не е фиорд, само прилича по форма. Фиорд е наводнена ледникова долина, там ледници не е имало. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 юли, 2013 Сподели Публикувано: 11 юли, 2013 Само за уточнение, Которският залив не е фиорд, само прилича по форма. Фиорд е наводнена ледникова долина, там ледници не е имало. Добре, добре.. ще редактирам.. погълнат от морето речен каньон Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 юли, 2013 Автор Сподели Публикувано: 11 юли, 2013 Недей да редактираш, независимо, че не е истински фиорд, Которския залив е известен в цял свят именно като "най-южния фиорд в Европа", а понякога е по-важно с какво си известен, а не какъв си всъщност... 4 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 12 юли, 2013 Сподели Публикувано: 12 юли, 2013 Според мен Котор е много красиво място и не отстъпва на по-известните си 'събратя', казвам го като човек видял фиорди в Норвегия и Нова Зеландия, които са много, много по-известни и много по-скъпо достижими за нас. 5 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 16 юли, 2013 Сподели Публикувано: 16 юли, 2013 (редактирано) Истанбул: Ирландия.. близо до път R440: Тази пак е от Ирландия, по пътя към Уексфорд.., ма точно къде е не помня вече Редактирано 16 юли, 2013 от Polina 7 Връзка към коментар
atzah Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 (редактирано) Норвегия цялата е в драматични пейзажи. Това е едно пътуване от Берген до Geirangerfjord, там наблизо е Trollstigen, ама реших че няма да ми стигне времето да се кача дотам. Ето една снимка от мен от Trollstigen, за да е пълна картинката Редактирано 18 юли, 2013 от atzah 16 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 юли, 2013 Сподели Публикувано: 20 юли, 2013 (редактирано) Апропо - тази седмица върви Tour de France (макар и вече към края си, предпоследен етап) и трасето минава по много живописни места из галските земи, с прекрасни гледки от Пиренеите и Алпите. Винаги го гледам с кеф тура. (Обаче Търкиш явно имат много здрав бюджет за реклама, защото освен че могат да си позволят звезди като Лео Меси и Кобе Брайънт , виждам че са и от основен спонсори на Tour de France ) Редактирано 20 юли, 2013 от Фичо 2 Връзка към коментар
forry Публикувано: 29 август, 2013 Сподели Публикувано: 29 август, 2013 Да се включа и аз в темата с един доста живописен път нейде из Анадола в Турция. Пътчето е прокопано в един канйон на река Ефрат и е между Kemaliye и Divrigi. Пътят няма номер (или поне аз не открих да има), но е известен с името Kemaliye Taş Yolu. Ето и линк, както и няколко снимки от личния архив: http://goo.gl/maps/NOFKO 13 Връзка към коментар
BGLIFE Публикувано: 29 август, 2013 Сподели Публикувано: 29 август, 2013 Като споменахте Котор и се сетих за поне според мен най-вълшебния път на Балканите. Препоръчвам да се минава наесен, когато цветовете са уникални. Преди 5 г. бях със сапунерка. Колкото се е хванало - толкова. 40 км за час според Гугъл. Ми не - със спирането за ах, ох и щрак отиват поне два. И повече... Който идва от Дубровник започва да се прехласва по гледките още преди Котор. От которските покрайнини започва покоряването на планината. Кравите не бързат. После и ти спираш да бързаш. Вие се пътят. Вие ти се свят и снимките се накланят. Преваляш билото и съжаляваш за гледките към Котор. За нищо не съжаляваш, когато небето се отваря за теб. Специално. Някъде там в далечината е Цетине - старата черногорска столица. Която ти се ще никога да не стигаш. 13 1 Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 август, 2013 Сподели Публикувано: 30 август, 2013 Е най-добре си е на живо да се мине. И никой не споменава на никого ,,мааммата,, като си се разминават по пътя. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 30 август, 2013 Сподели Публикувано: 30 август, 2013 Това като го минавахме с автобус през март месец верно се чудех как се разминаваме с отсрещните. Всъщност се изчакваха на всеки завой да не се засичат, ама беше си хубаво де. Връзка към коментар
Тони Публикувано: 30 август, 2013 Сподели Публикувано: 30 август, 2013 Ххихи, не. Да видим из резервациите...10 март беше. Връзка към коментар
theo Публикувано: 30 август, 2013 Сподели Публикувано: 30 август, 2013 (редактирано) Казват,че там обикновенно е доста дъждовно,но тази година сме случили на време в началото на март. еееех Амалфи-Амалфи и Соренто де ,от там тръгна всичко.... но, другия път на о.Капри. Редактирано 30 август, 2013 от theo 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 15 май, 2014 Сподели Публикувано: 15 май, 2014 Да извадя темата от прахта като ви покажа един приказно красив път виещ се към южен Крит: Пътят няма номер, но е между Chondros и Keratokampos.. 14 Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 15 май, 2014 Сподели Публикувано: 15 май, 2014 (редактирано) И аз да се запиша, Исландия Редактирано 15 май, 2014 от slujitel 17 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 15 май, 2014 Сподели Публикувано: 15 май, 2014 Страхотни снимки! Връзка към коментар
royak Публикувано: 12 юли, 2014 Сподели Публикувано: 12 юли, 2014 Да се включа в хубавата тема и аз: Южен Крит - пътят към Хора Сфакион На изток към Като Закрос: Морският път от изток към Йерапетра: Гърция - път Е92 към Мецово Турция: невероятният път D300 от Далян до Анталия Хърватия - път 8 край морето, над Дубровник. Между другото адриатическият бряг много ми напомняше път D300 в средиземноморска Турця: след Дубровник Бачински езера Път 58 северно от Трогир, Хърватия ... 14 Връзка към коментар
L'espoir Публикувано: 20 юли, 2014 Сподели Публикувано: 20 юли, 2014 Страхотни снимки, на страхотни места! Обожавам да се любувам на приказни гледки, затова съм сред феновете на пътешествия с автомобил. 1 Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 2 септември, 2014 Сподели Публикувано: 2 септември, 2014 Този път не го очаквах, не бях проучил предварително и много ме впечатли, близо е до Цермат, Швейцария в посока изток: 21 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 2 септември, 2014 Сподели Публикувано: 2 септември, 2014 ихааааааа! Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 септември, 2014 Сподели Публикувано: 2 септември, 2014 А бе не виждам някой да е споменал Беклемето. 2 Връзка към коментар
Sany Публикувано: 3 септември, 2015 Сподели Публикувано: 3 септември, 2015 Докато се рових за о. Крит попаднах тази забравена тема, та рекох да я посъбудя след една година сън Вероятно в опит да подражават на бразилците италианците са спретнали ей това: ... и за да стигат туристите до него са построили ей този път Мястото е Маратея. 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 септември, 2015 Сподели Публикувано: 22 септември, 2015 В Босна и Херцеговина, път М16.2 - Gornji Vakuf - Uskoplje - Dolnji Vakuf / Gornjevrbaska dolina/ : И така продължаваме към Бихач, път Е761: И изведнъж се оказваме в спомен от преди има-няма 20 години: Природата е започнала да заличава дупките от бомби, запълвайки ги с дръвчета и храсти и така няколко км: 7 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 22 септември, 2015 Сподели Публикувано: 22 септември, 2015 (редактирано) Неапол <-> Позитано...и в двете посоки Редактирано 22 септември, 2015 от bat.galin Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега