Прескочи до съдържание

Малко закъсняло представяне, след близо 3 години

Препоръчани мнения

Схемата е простичка. Намираш евтин сам. билет, където има. Цената да е колкото отиване до по-далечна точка у нас. След това влизаш в някой подобен сайт http://www.worldticketshop.com/ / http://www.viagogo.it/ и си търсиш за тези дати събитие, ако няма, друго място и дати. Свързваш полезното с приятното и готово.

AnDel, добре дошъл и от мен! Още от вторият коментар ме впечатли, така че ще очаквам много включвания занапред:) И веднага тръгнах по твоята схема за събитията извън граница. От посочените сайтове набелязахме концерта на Андреа Бочели в Lajatico, района на Пиза на 30.07. и днес вече си купихме евтини самолетни билети до Болоня. Въпросът ми е от къде е най-добре да си закупим билети за концерта? През официалният сайт на Бочели се намират по 90 евро, но няма и голямо разнообразие. Ти какво би препоръчал? Благодаря предварително и до скоро! :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Върнахме се в малките часове от спортно културното британско мероприятие.

oli_mali  ще ти отговоря на въпроса, имам много за казване, но не е за тази тема. Ще потърся подходяща.

Но идеята е изключително добра.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

WOW! AnDel, ако ти, с този дух, размах и начин на живот си на "малко над 60", то огромна част от хората, които познавам са на 150 и нагоре (да не кажа, че има и умрели, ама не го знаят още).

Добре дошъл не иде да кажа, че съм пълен новак, а ти ветеран, но ако ти се догледа сумо мач - свиркай!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

AnDel, добре дошъл и от мен! Още от вторият коментар ме впечатли, така че ще очаквам много включвания занапред :) И веднага тръгнах по твоята схема за събитията извън граница. От посочените сайтове набелязахме концерта на Андреа Бочели в Lajatico, района на Пиза на 30.07. и днес вече си купихме евтини самолетни билети до Болоня. Въпросът ми е от къде е най-добре да си закупим билети за концерта? През официалният сайт на Бочели се намират по 90 евро, но няма и голямо разнообразие. Ти какво би препоръчал? Благодаря предварително и до скоро! :)

Не открих подходяща тема.

Като знам, че пускането на теми във форума не е проблем, а напротив. Позволявам си да пусна друга тема по въпроса.

http://magelanci.com/topic/6786-%D0%BF%D1%8A%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D1%8A%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%B8-%D1%81%D0%BF/

Връзка към коментар
 Аз например гледах на живо турския сериал  „Чупи ракети“ в Истанбул.

Аз тоя сериал и на сън не искам да си го спомням, пък камо ли да го гледам, нервна криза ми докара... :)

Адмирации за всичко , което си написал в представянето си ! Винаги е хубаво да откриваш нови хора, които споделят голямата ти страст !

• Харесвам 1
Връзка към коментар

WOW! AnDel, ако ти, с този дух, размах и начин на живот си на "малко над 60", то огромна част от хората, които познавам са на 150 и нагоре (да не кажа, че има и умрели, ама не го знаят още).

Добре дошъл не иде да кажа, че съм пълен новак, а ти ветеран, но ако ти се догледа сумо мач - свиркай!

Samuraika

Гледал съм аз, гледал сумо, две европейски и като бонус нашият Котоошу.

Ама няма да откажа и заедно да гледаме, примерно някъде във Фукуока.

Като гледам има сам.билети по 370 евро от Милано до Токио.

Могат да съвпаднат и с концертите на Шарл Азнавур, който успокоява такива като мен, като продължава да пее на 91 год. А ние мислим Лили Иванова за стара.

И нека всички „новаци“ да са като теб.

Връзка към коментар

Аз тоя сериал и на сън не искам да си го спомням, пък камо ли да го гледам, нервна криза ми докара... :)

Адмирации за всичко , което си написал в представянето си ! Винаги е хубаво да откриваш нови хора, които споделят голямата ти страст !

Dealni

Не ти и трябва да си го спомняш, това явно го срина и него. Загуба след загуба.

Но в момента да се радваме на Поли, която ни държа будни до късно. Браво на нашето момиче.

Аз снощи куфеех на Иглесиас, днес чакам формула. Винаги има къде да си хвърлиш емоциите и страстите.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Добре дошъл! Или по-скоро добре, че излезе от сянка. :)

За хората като мен, които по-честичко четат , отколкото има какво да напишат, сигурна съм ще е истинско удоволствие да станем свидетели на твоите странства по света. За това не спирай да пишеш и да ни помагаш да осъществяваме и нашите мечти.

Искрено се възхищавам на всички от форума за топлото и приятелско отношение, за неспирното желание да се посетят близки и далечни дестинации, за заразителните и пленителни разкази. Бъди част от това. И без повече притеснения, моля! Смело напред :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.