Прескочи до съдържание

Спешно билет от Грузия за България


Препоръчани мнения

Здравейте, в момента сме с приятеля ми в Ереван. На 19ти трябва да летим Тбилиси-Истанбул и от там с автобус до София, но предвид ситуацията ще търсим друг полет към София. Можете ли да помогнете с инфо за нискотарифни компании и полети за софия следващите 1-2 дни с тръгване от Ереван или Тбилиси. Знам,че имаше друга тема с търся полет .. но през телефона е малко трудно. :)

Връзка към мнение

Azair дава възможности за полет до София през Атина с Aegean, но числата са сериозни - 250 - 300 € за човек. Същото е и за полет от Тбилиси.

 

Но аз не съм авторитет в тази област, със сигурност тук има истински майстори, та дано те се включат да ви помогнат.

Връзка към мнение
Дани Магелани

Shv,

Кураж, може би ще има полети на 19. В момента има околи 30 българи на летище Ататюрк, които ще бъдат извозени до консулството ни, за да се организира връщането им.

Предлагам вариант  Б с wizzair:

Кутаиси - Будапеща на 23 юли в 5,30 за 110/90 евро, а от там може и с автобус до София

И пак с wizzair Кутаиси - Варшава на 20 юли в 5,35 за 70/60 евро, от там с полет до  Бургас на 21 юли в 11,05 за 90/80 евро.

Връзка към мнение

От Ереван или Тбилиси полети до София все трябва да минете през някъде(ако изключиш Турция).Lyubina ти е подсказала ,но В последния момент цифрите са високи. Ако полета ви е на 19 ти,вероятно ще възобновят полетите до тогава до Ататюрк или Сабиха.Тя парламата беше снощи и уж мина.Летищата ще ги отворят, но с границите не знам как ще е.От Турция за България,леки коли не пускат..за автобуси и камиони май не е затворена.От България към Турция не е затворена границата.Обстановката ще се нормализира вероятно.Варианти да се измъкнете с нискотарифни има и от Кутаиси-Wizz air,но полетите до София са чак от 24 септември...сега може би летят до Будапеща и някой град в Германия.Съветвам ви да следите обстановката и да се успокоите.

Връзка към мнение

Ellinair до Солун от Тбилиси на 19-ти е добър вариант:

 

http://en.ellinair.com/

 

През https://www.kayak.it/   цената е 122 евро на човек:

post-2434-0-12397600-1468655482_thumb.jpg

 

Някой може да опита да постигне по-ниска цена. :)

 

Връзка към мнение

Аз също смятам, че до 19.07. нещата може да се нормализират, поне що се отнася до международните полети, но за ваша сигурност винаги е добре да имате резервен вариант. По-горе са посочени доста възможности, вие най-добре си знаете дали датата на пътуването или сумата ще бъде приоритетна при избора.

Връзка към мнение

Да, ние също следим новините и се надявам до 19ти да се оправят нещата. Имаме приятели обаче в Тбилиси, на които полета им е утре рано сутринта за истанбул - азиатското летище сабиха..т.н. за него нищо не се чува, а и си е притеснително минаването на границата после с автобуса. От азиатското летище хващат шатъла до таксим, а от там метро до автогарата..кофти тръпка..

Връзка към мнение

Пишеше, полетите на Ататюрк са възобновени. Дори обедния полет от т1 си е в график, само сутрешният е канселиран. Или поне така е на сайта.

Връзка към мнение

Не знам къде кацате в Истанбул и по кое време на 19-ти.Ако е Ататюрк ви е ясно до автогарата Енселер.Ако кацате на Сабиха,просто като инфо...от летището има шатъли (24ч)до автогарата Самандра(на Метро)в азиатската част.От Самандра минава автобуса Бурса-Истанбул-Пловдив-София.На Самандра мисля че е към 20:00.С шатълите сте наясно предполагам от Сабиха до европейската автогара.Ако може се свържете с Метро на телефоните в София +359 2 813 32 13; +359 2 813 31 13-за актуална информация дали вървят,закъснения и т.н.Проблеми за сега имало само за леки коли излизащи ОТ Турция...за влизащи-границите не са затворени.

Връзка към мнение

Здравейте отново, благодаря на всички отзовали се! Преди малко и последната група мои приятели минаха границата с Турция. Нямаше анулирани полети и проблеми на границата. Всичките 13 човечета се прибрахме. Като по мед и масло, както се вика :P

  • Харесвам 15
Връзка към мнение
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.

×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.