Mistela Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Малко спам :-) Скоро ми казаха че съм болна от дромомания, патологичен пътешественик, :-) имам резервирани 5 почивки до края на годината и като ви чета много ви се кефя :-)) 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 (редактирано) Малко спам :-) Скоро ми казаха че съм болна от дромомания, патологичен пътешественик, :-) имам резервирани 5 почивки до края на годината и като ви чета много ви се кефя :-)) Да не те тревожа, но това е трудно лечимо, хронично заболяване! Освен това е силно заразно, предава се лесно, освен по полов път - на съпрузи и любовници (не помагат никакви предпазни средства) - така също, което е най-страшното, и без какъвто и да е пряк физически контакт, а само от гледане на снимки на болни хора по разни места, или от четене на изповеди на заразени хора... На всичко отгоре голяма част от болните не искат да се лекуват и най-безотговорно разпространяват заразата сред хората, с които общуват. Все пак имай предвид, че тук, във форума, периодично се организират нещо като групови терапевтични сеанси, където си споделяме за мъките и пристъпите на болестта и ни става малко по-леко. Също така, на тези сеанси профилактично се взимат перорално и медикаменти във вид на течности с различна концентрация на активното вещество, според специфичното състояние на всеки болен. Редактирано 13 август, 2016 от Фичо 39 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 е голям смях Връзка към коментар
vlady Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 е голям смях Не е смешно! Това е голата истина! 4 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Знам,то заразата ме е покосила отдавнв,но пак е смешно :) 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Малко спам :-) Скоро ми казаха че съм болна от дромомания, патологичен пътешественик, :-) ... Наистина ли така се нарича тази болест? А болнични дали дават? 8 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 А болнични дали дават? Дават, ама трябва да се внимава когато се `допълват` отдавна използвани отпуски, че завистници много бродят по тази земя Важното е да няма доказателства 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Само 5 почивки до края на годината? Ти си всичко друго, но не и болна, можеш да се успокоиш 10 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 А това е основния заподозрян за пренасяне на опасния щам :) 11 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Лек за тази болест няма, но симптомите могат да се поддържат на примливи нива с чести посещения на екзотични и интересни дестинации 5 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 аз веднъж май се бях поизлекувал, имах едни 10-на дни без никакви билети за следваща дестинация... не беше добре работата и бързо-бързо се разболях пак 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Като ви чета се успокоявам малко. Пътувам , ама чак толкова Здрав съм !!! Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Само 5 почивки до края на годината? Ти си всичко друго, но не и болна, можеш да се успокоиш E... не всеки може да изкара "болестта" си целогодишно в "болницата". Някои от нас също си "боледуват" целогодишно, просто могат да си позволят максимум 2-седмичен "санаториум" за успокояване на "болката" 7 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Харесва ми да пътувам, но не съм пристрастена. Със сигурност не спадам към категорията на пътешествениците. На болните пожелавам успешно лечение... с новозакупени билети. 3 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 При мен последната година "симптомите" на болестта намаляха значително, като не пътувах никъде и не ми се пътуваше изобщо. Чак взех да се притеснявам нещо... 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 (редактирано) Ти имаш страхотно оправдание Редактирано 13 август, 2016 от stanimir 3 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Ти имаш страхотно оправдание Да, подозирам че в голяма част е заради това. 9 месеца хем бях аз, хем не съвсем Започват да се завръщат симптомите малко по малко 4 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 13 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Само 5 почивки до края на годината? Ти си всичко друго, но не и болна, можеш да се успокоиш Така е с 20-дневен годишен отпуск :-) добре че парламентарните ни главатари от време на време събират по ден - два и си почиваме повечко :-) 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 (редактирано) 20 дни е платеният при това с уикендите може да стигне чисто близо месец , а има и неплатен Примерно такива като мен сме вечно в неплатен Редактирано 13 август, 2016 от stanimir 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 август, 2016 Сподели Публикувано: 13 август, 2016 Нашата фирма предлага опция да си "закупиш допълнително дни отпуска", за който иска. Не знам как работи, ама ми се струва като набутвация. 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 14 август, 2016 Сподели Публикувано: 14 август, 2016 Неплатения отпуск е вид да си "закупиш отпуск" -не получаваш заплата за тези дни, т.е. губиш пари. За това ми е интересно какво точно предлага фирмата ти? Може би струва по-малко пари , отколкото ще се загубят ако го пуснат като неплатен? Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 14 август, 2016 Сподели Публикувано: 14 август, 2016 (редактирано) Така е с 20-дневен годишен отпуск :-) добре че парламентарните ни главатари от време на време събират по ден - два и си почиваме повечко :-) Ако "рецептата на Карлос Слим за по-продуктивни служители" и магеланци се завери и подпечата надлежно от "парламентарните главатари", дромоманията би се превърнала направо в пандемия. Не възразявам всяка седмица да си получавам поредната доза "карлосслимуфен" - най-новият известен стимулант за по-лесно справяне с болестта - в очакване на поредния полет за... някъде! Източник: EPA/БГНЕС Ей, голям симпатяга е тоя мексиканец! :-) Редактирано 14 август, 2016 от rik4o 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега