Прескочи до съдържание

Съвети за Флорида


ani12544

Препоръчани мнения

Да общо взето е без значение къде точно ще кацнем. Като купим билетите тогава ще рентнем кола и ще запазим някакви нощувки. За сега маршрута е Маями-Орландо-Тампа-Форт Майерс-Key West-Маями. Ще се радвам на всякакви съвети отностно Флорида. 

Иначе и сега Thomson имат подобна оферта до Орландо, но само за септември, а ние не можем преди 15.10

Маry мерси.Мен да си призная ме притеснява това как след "преврата" американците за седмица забраниха всички полети САЩ-Турция. Но иначе Да за мен Истанбул определено е вариант.

Връзка към коментар

Предполагам сте набелязали вече Cape Canaveral и Everglades. Друго място, което е много популярно е Walt Disney World - огромен парк с атракциони за деца и върастни. Ако пътувате с деца, може да го предвидите.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Честно казано в Тампа освен ако не сте запланували Аквариума и Буш Гардънс друго не се сещам какво точно може да правите. Орландо - пак така - Дисни . Така че , надявам се сте с деца :)

Като цяло (мое мнение) Флорида е доста скучна . Заслужава си прозвището "пенсионерския щат", макар, че то му е дадено по други причини :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Не нямаме деца и мислим да скипнем увеселителните паркове. Плана е половината ден да обикаляме, другата половина на плаж. Аз и мъжа ми сме били в Бостън и Ню Йорк а другите двама от компанията в Калифорния. Избрахме Флорида за да е нещо ново за всички. А и определено изглежда много по различно от местата на които сме били. Надявам се, че ще ни хареса.

Връзка към коментар

Кий Уест е задължителна част от програмата. Ще видим една или две нощувки ще успеем да запазим. Имат някакъв фестивал края на октомври и букинга ми дава доста малко варианти (и доста по-скъпи сравнение с другите места). Едното момче от компанията има точки от Hyatt и е навит да ги сподели с останалите :) Та за сега това е плана за там.

Връзка към коментар

Писал-недописал, ето темата ми за тазгодишното новогодишно Маями :)

Cape Canaveral и Кий Уест предполагам ще са ви в задължителната част от програмата.

 

А дали има шанс да бъде завършен? Ще ми бъде интересно да прочета за Кий Уест. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.