Прескочи до съдържание

Накъде от Атина?


Препоръчани мнения

Имам 3 билета за Атина както ви споделих вече, но не знам какво ще правя точноТе не са много дните , цели 2 . Истината е, че Атина не ми е била нещо, което искам обезателно, но билетите ги купих ей така,  3-те за 1,40 цента, просто..... за гимнастика. Исками  се някаква екскурзийка до някой близък остров, набелязан ми е Mуnokos. Ферита до там са 29 евро в посока, поне това съм намерила за сега.Там на место били могло да се намери нещо поо...о о, на пазарлък, нали отиваме и се връщаме 3-ма за едно евро все пак.... :) :) :) Заслужава ли си някой друг близък остров, например  Милос. Държа на природа и екзотика , не на градската част, щото тя Гърция си е еднаква за мен, освен Санторини, всички други острови са ми еднакви.   

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Подкрепям за полет, не фери-  по евтини са. Освен Райън имаше и няколко гръцки компании с още по-евтини и от Райън цени на полетите. Проблема е , че обикновено това са много късни полети, почти нощни, с пристигане около и след полунощ, което е проблем след това с придвижването до хотел и т.н.

Връзка към коментар

Крит е различна Гърция (даже някои твърдят, че не е баш Гърция), за 2 дни изобщо не си струва (според мен).

Избери си нещо около Атина, та дори и Пелопонес - ще видиш поне Нафплио и Коринт.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ето какво намерих за тези , който се интересуват промоционалните сайтове на Greece Croupon, Deals365. Golden, Ekdromi  Travelplanet25.com. Още не съм ги проверила всичките , но на този последния има круизчета , каквото ме интересува. Дават отстъпка , като си вкараш данните за семейства билет, за 60+, за студенти.Така , че от 30 евро на посока , може да стигне до 30 евро двупосочен. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

 Много съм доволна! Купих си тикет за ферито до Миконос отиване и връщане за 29 евро на човек, при цена на билета 30 евро в посока.За Галя и всички които са за Атина и за Цикладите - това е сайта им за промоцийки на Greece https://www.bonusdeals.gr/deal/letsferry-aktoploikaeisitiria/

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Радостта ми трае малко, нещо не се получава плащането. Мислех, че съм ги купила , ама не.Нямам нищо в пощата и сега като репистирам пак и пак...и пак ..с Viza и с Mastercard. Това изгорих на страницата им  

 

Защитете Visa вашата дебитна / кредитна карта


Услугата Проверено от Visa е свободен да Visa картодържателите и е създаден, за да се предотврати неоторизирано използване на Вашата карта Visa онлайн. Услугата Проверено от Visa защитава данните на Visa карти с лични пароли, като собствениците на уверението, че само те самите могат да използват своите карти онлайн. веднъж ви карта е активиран, номера на картата ще се признава, когато се използва при участие в този сервизен онлайн магазини. А Проверено от Visa прозорец автоматично ще се появи и вашата лична парола ще бъде продиктувано от банката-издател. Трябва да въведете паролата си, за да се направи идентификация на вашите елементи и завърши покупката. Вашата карта все още може да се използва както обикновено в други онлайн магазини, които все още не участват в проверените от Visa услуга. 


... :(

Редактирано от ZORI
Връзка към коментар

Може да се изисква 3Д верификация. Не е пин кодът на картата, а парола, която си правиш и знаеш само ти. Прави се, защото в случай на кражба, всеки може да въведе данните които са написани на пластиката, но паролата само ти я знаеш.

Връзка към коментар

Много съм доволна! Купих си тикет за ферито до Миконос отиване и връщане за 29 евро на човек, при цена на билета 30 евро в посока.За Галя и всички които са за Атина и за Цикладите - това е сайта им за промоцийки на Greece https://www.bonusdeals.gr/deal/letsferry-aktoploikaeisitiria/

От къде да сменя езика, че с гръцкия хич ме няма :-)

Редактирано от Mistela
Връзка към коментар
.....

Услугата Проверено от Visa е свободен да Visa картодържателите и е създаден, за да се предотврати неоторизирано използване на Вашата карта Visa онлайн. .. 

... :(

Обади се до банката, на мен ми казаха по телефона каквото трябваше да се въведе и след това само паролата си помниш

Връзка към коментар

Виж еднодневните екскурзии до Порос, Хидра и Егина. Всяка година по това време се появяват оферти за тях в сайтовете, които си пуснала.

Ето и сега ги има 

https://www.bonusdeals.gr/deal/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%8D%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD/

 

Имало и двудневни, сега ги виждам

https://www.bonusdeals.gr/deal/%CE%B4%CE%B9%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CF%8D%CE%B4%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1-2/

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.