Прескочи до съдържание

Анкета - формат на настолен календар за 2017

54 магеланци са гласували

1. 1. Кой вариант предпочитате за настолният календар за 2017?

• Вариант 1: квадратна снимка.
    • Вариант 2: правоъгълна снимка (както миналата година)
  2. 2. Ако предпочитате правоъгълната снимка трябва ли да има стилово разделение между настолният и стенният календар (например градове/природа)?

• Да, трябва да има стилово разделение
    • Не, не пречи в двата календара да има подобни снимки
    • Предпочитам квадратният формат.

Тази анкета е затворена за гласуване

Препоръчани мнения

С оглед на дискусиите в другата тема за календарите, тук ще гласуваме формата на настолният календар. Вариантите са следните:

Вариант 1: квадратна снимка. В този случай календарът ще изглежда ето така:

2016-08-21_18-42-46.png

Предимството е в разнообразието, спрямо стенният календар. Недостатък е, че форматът не е супер удобен за традиционните снимки, които правим по време на път. 

Вариант 2: Снимка формат 2х1. Календарът ще изглежда както миналата година и ще съвпада по дизайн със стенният. 

Предимството е по-удобният формат за снимки. недостатък е повтаряемостта със стенният. 

post-1-0-08298200-1442485519.png

Това не е държавен референдум и си запазваме правото при близки резултати да решим въпроса еднолично, а не според предимството на 1-2 гласа. Краен срок за гласуване: 28.08.2016, 22:00 българско време. 

Връзка към коментар

Добавих втори въпрос, относно дали, ако предпочитате еднакъв формат за двата календара да има стилово разделение между тях. Нека не приемам автоматично, че стиловото разделение е задължително в този случай. 

Връзка към коментар

Това не е държавен референдум и си запазваме правото при близки резултати да решим въпроса еднолично, а не според предимството на 1-2 гласа. Краен срок за гласуване: 28.08.2016, 22:00 българско време. 

Това уточнение много ми хареса, а беше важно с оглед решението ми дали да участвам в анкетата... ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Георги, аз отново ще си купя календар - стенен. Това ще е най-лесният ми подарък за нова година, а и единственият, за който няма да имам колебания - дали да го задържа или върна. Освен гласуване по подадените вече критерии, може ли да се включи още един: Стенният календар, да има ли пластмасова лента с червено прозорче /може и друг цвят/ за обозначаване на съответния ден. Това ми е много важно-навик, всеки ден премествам прозорчето, и така ми започва денят. И на календара за тази година съм си сложила тази екстра /от стар календар/. Успех!

Редактирано от rdd
Връзка към коментар

Георги, аз отново ще си купя календар - стенен. Това ще е най-лесният ми подарък за нова година, а и единственият, за който няма да имам колебания - дали да го задържа или върна. Освен гласуване по подадените вече критерии, може ли да се включи още един: Стенният календар, да има ли пластмасова лента с червено прозорче /може и друг цвят/ за обозначаване на съответния ден. Това ми е много важно-навик, всеки ден премествам прозорчето, и така ми започва денят. И на календара за тази година съм си сложила тази екстра /от стар календар/. Успех!

Няма нужда от анкета по въпроса. Ако е възможно, ще добавим, едва ли ще оскъпи много, ако въобще. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Технически въпрос - може ли във варианта с правоъгълната снимка да се сложи малко разстояние между седмиците - мисля, че ще бъде малко по-пригледно и удобно при търсене на дата.

Връзка към коментар

Технически въпрос - може ли във варианта с правоъгълната снимка да се сложи малко разстояние между седмиците - мисля, че ще бъде малко по-пригледно и удобно при търсене на дата.

Нека стигнем до там, ще бъде доизпипван дизайна, това е само груб шаблон.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.