Ametist Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 (редактирано) Моля за малко помощ. Търся билет Мале - София - Мале и най-евтиния. който откривам е на Fly Dubai. Много ме притеснява ако купя билет, дали няма да променят датата или да отменят полета. С добавен багаж и дори опция за flexible ticket с доплащане, пак няма по-ниска цена. Колко по-рано да купя билета? Говорим за периода Септември - Октомври. Редактирано 20 януари, 2017 от Ametist Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Моля за малко помощ. Търся билет Мале - София - Мале и най-евтиния. който откривам е на Fly Dubai. Много ме притеснява ако купя билет, дали няма да променят датата или да отменят полета. С добавен багаж и дори опция за flexible ticket с доплащане, пак няма по-ниска цена. Колко по-рано да купя билета? Говорим за периода Септември - Октомври. Ametist, там никога няма гаранция, на късмет е. При нас с Деси нямаше промяна или отмяна на полета, но при други хора имаше подобни изпълнения. Колко е цената? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 При мен промените бяха незначителни. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 20 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Ametist, там никога няма гаранция, на късмет е. При нас с Деси нямаше промяна или отмяна на полета, но при други хора имаше подобни изпълнения. Колко е цената? Засега е 478 $ без багажа, но така или иначе другия "по-евтин" е на Аерофлот и струва 780 $. А там престоя е цяла нощ. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Засега е 478 $ без багажа, но така или иначе другия "по-евтин" е на Аерофлот и струва 780 $. А там престоя е цяла нощ. А защо без багаж? Нашият "стандартно" беше с багаж. Цената ми се вижда висока. Съвсем наскоро имаше промоция на катарците, май цената там беше някъде в този порядък, но с багаж и без неприятни изненади. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 20 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 А защо без багаж? Нашият "стандартно" беше с багаж. Цената ми се вижда висока. Съвсем наскоро имаше промоция на катарците, май цената там беше някъде в този порядък, но с багаж и без неприятни изненади. Ами така го дават онлайн. По евтин не съм виждала. Сигурно аз незнам къде да търся. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 20 януари, 2017 Сподели Публикувано: 20 януари, 2017 Аметистче, а погледна ли вариант Мале - Куала Лумпур,и после -оттам за София? Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 21 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Аметистче, а погледна ли вариант Мале - Куала Лумпур,и после -оттам за София? Цената е 365 $ + 671 $ Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 дай дати Аметистче. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Ametist, вчера си говорих с други магеланци за тези полети. Казаха ми, че цената София - Мале - София и Мале - София - Мале няма нищо общо. Така че моето мнение по-горе не го брой за релевантно. Може да се окажа, че цената на FlyDubai не е лоша. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 21 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 дай дати Аметистче. Нямам точни дати. Да е в периода Септември - Октомври с престой между 14 - 20 дни. Ametist, вчера си говорих с други магеланци за тези полети. Казаха ми, че цената София - Мале - София и Мале - София - Мале няма нищо общо. Така че моето мнение по-горе не го брой за релевантно. Може да се окажа, че цената на FlyDubai не е лоша. Аз мисля, че по-евтина от Флай Дубайската цена няма да намеря. Само да не си купя билет и да отменят полета. Чудя се каква застраховка отмяна на полет да измисля. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Нямам точни дати. Да е в периода Септември - Октомври с престой между 14 - 20 дни. Аз мисля, че по-евтина от Флай Дубайската цена няма да намеря. Само да не си купя билет и да отменят полета. Чудя се каква застраховка отмяна на полет да измисля. Ако нямаш точни дати, не е проблем да летиш с FlyDubai. Ако променят датата на полета, просто ще го изпълнят с друга дата или ще изместят отиването/връщането. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Може да поизчакаш, до септември има време, но се съмнявам да намериш по-ниска цена от flydubai, най-много някой да ги доближи. Можеш да поразгледаш как са цените на дубайците в идните месеци, чак до септември, дали с отдалечаване на датата падат, или в един момент се покачват, после пак падат и т.н. Ако тази цена е най-ниската за всичките 6 месеца до тогава, то може и да затвориш очи и да купуваш. След като си гъвкава в датите може би няма от какво да се притесняваш, в най-лошия случай ще летиш на други дати. 1 Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Аз лично мисля , че ще има по добри попадения. Прецени сама , но все си мисля, че ще има и по-добри цени. Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Мисля, че на ФлайДубай промоцията миналата година беше февруари, но да не те подведа..... 2 Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 21 януари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 Няма да бързам да купувам все още Благодаря за съветите. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 И Ametist, като си дойдеш в БГ, да не забравиш да ни кажеш . Има доста хора, които ще се радваме да те видим на наш терен 2 Връзка към коментар
seagull_29 Публикувано: 21 януари, 2017 Сподели Публикувано: 21 януари, 2017 И Ametist, като си дойдеш в БГ, да не забравиш да ни кажеш . Има доста хора, които ще се радваме да те видим на наш терен Подкрепям мнението, трябва да ти върнем гостоприемството Аз като купувах билета миналата година, Qatar airways имаха доста по-добра цена от flyDubai, предполагам просто трябва да следиш за промоцията, често я пускат. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 18 февруари, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 февруари, 2017 Да, наистина промоцията на Fly Dubai за членове е Февруари и приключва на 06 Март ако не се лъжа Цените са доста добри - засега без конкуренция , поне за моята дестинация. 2 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 FlyDubai пуснаха промоция. Ровенето ми показва, че октомври е най-евтино и могат и за около 310 евро да се намерят билети София-Мале-София. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 (редактирано) FlyDubai пуснаха промоция. Ровенето ми показва, че октомври е най-евтино и могат и за около 310 евро да се намерят билети София-Мале-София. Това е добра цена, но тук се търси обратният полет. Пусни една тема в офертите за билети с намереното, моля Редактирано 6 март, 2017 от macf1an 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 То всъщносто обратните полети излизат още по-евтини За под 300 долара има Мале - София през октомври, според мен Ametist-a да скача, докато има. 2 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 6 март, 2017 Сподели Публикувано: 6 март, 2017 Това е добра цена, но тук се търси обратният полет. Пусни една тема в офертите за билети с намереното, моля Ааа, аз по инерция реших, че е полет София-Мале-София и не обърнах внимание, че София липсва в началото. Ей сега ще пусна офертите в темата. Връзка към коментар
Ametist Публикувано: 8 март, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 март, 2017 (редактирано) То всъщносто обратните полети излизат още по-евтини За под 300 долара има Мале - София през октомври, според мен Ametist-a да скача, докато има. Скочих вече, но на 360 $ в двете посоки Иначе цената e убийствено ниска. Редактирано 8 март, 2017 от Ametist 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 8 март, 2017 Сподели Публикувано: 8 март, 2017 Скочих вече, но на 360 $ в двете посоки Иначе цената e убийствено ниска. Ми супер цена си заловила!А кога ще си дойдеш, че да те чакамеееее? )) Връзка към коментар
Препоръчани мнения