Duke Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 (редактирано) Ами при самолетите грубо се изчислява по фиксирана формула, сега ме мързи да я ровя каква е, но не е някаква тъмна наука, влиза си в счетоводството на всички авиокомпании Очевидно, както но нейм правилно предположи, не си никак в час с амортизациите. За тях си има счетоводни стандарти. Другото, за което ти пишеш, няма нищо общо с официална амортизация, а става дума за някаква вътрешна процедура. Абе, гледай да не ни цакаш с топла бира като дойде време за плащане, че ще се разправяме... P.S.: Ето, знаех си, че но нейм ще ти нашока канчето... Редактирано 15 октомври, 2013 от Duke 3
Георги Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 Никакъв шанс да ви прецакам като гледам, още преди да ми е минало през акъла сте ме пресекли ) 2
Фил Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 Никакъв шанс да ви прецакам като гледам, още преди да ми е минало през акъла сте ме пресекли ) Като са толкова отворени - за тях специално някаква специфична таксичка ..., например такса "Височина" - левче на метър, да кажем :biggrin: 2
Duke Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 Като са толкова отворени - за тях специално някаква специфична таксичка ..., например такса "Височина" - левче на метър, да кажем :biggrin: Нека позная, предлагаш да помогнеш на Георги при депозиране на сумите от тази таксичка, срещу определено скромно възнаграждение? 2
krasen_denev Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 Стане ли въпрос за бъзици равни нямате.Запазете малко и за срещата.Като гледам се събрахме пак добра група.Сега е времето да се престрашат и други.Магеланците хора не ядат(само дестинации) :) .Записвайте се.....намя време. 2
ilkosem Публикувано: 15 октомври, 2013 Публикувано: 15 октомври, 2013 Стане ли въпрос за бъзици равни нямате.Запазете малко и за срещата.Като гледам се събрахме пак добра група.Сега е времето да се престрашат и други.Магеланците хора не ядат(само дестинации) :) .Записвайте се.....намя време. Но все пак имайте едно наум!
Polina Публикувано: 17 октомври, 2013 Автор Публикувано: 17 октомври, 2013 Резервацията е потвърдена и вече събирам пари за капарото, което е по 20лв на човек. Ако няма някой друг отказал се или добавил се, нощувките на човек излизат по 63.15лв., като само ВИП-а си остава ВИП!
Еминко Публикувано: 17 октомври, 2013 Публикувано: 17 октомври, 2013 Резервацията е потвърдена и вече събирам пари за капарото, което е по 20лв на човек. Ако няма някой друг отказал се или добавил се, нощувките на човек излизат по 63.15лв., като само ВИП-а си остава ВИП! Възможно ли е да дойда на срещата събота следобед,при това с дете -две? капарото за децата пак ли е 20 лева? пояснение,едното дете е на 8г,второто на 5 г?
Tedy Публикувано: 17 октомври, 2013 Публикувано: 17 октомври, 2013 Възможно ли е да дойда на срещата събота следобед,при това с дете -две? капарото за децата пак ли е 20 лева? пояснение,едното дете е на 8г,второто на 5 г? Моите са на 10 и 6 и ще ги настанят безплатно на допълнителни легла с стаята ни.
Polina Публикувано: 18 октомври, 2013 Автор Публикувано: 18 октомври, 2013 Възможно ли е да дойда на срещата събота следобед,при това с дете -две? капарото за децата пак ли е 20 лева? пояснение,едното дете е на 8г,второто на 5 г? Ще има леко разместване евентуално и до сряда другата седмица ще ти кажа как ще се организираме със стаите... 1
Polina Публикувано: 29 октомври, 2013 Автор Публикувано: 29 октомври, 2013 (редактирано) Последно - резервирани са 3 къщи. Цената на човек с включена закуска е 28.50лв/вечер. Да се подготвят тези, които ще спят в къща номер 4, там ще бъде среднощния купон, тъй като холното помещение ще го позволи. Остава да се уточним за придвижването - приблизителен час на тръгване или пристигане там, итн.. ПС. И да не се сърдят тези, които ще са в единичните стаи.. ще им се наложи да ползват външна WC Редактирано 29 октомври, 2013 от Polina 1
wilks Публикувано: 29 октомври, 2013 Публикувано: 29 октомври, 2013 ПС. И да не се сърдят тези, които ще са в единичните стаи.. ще им се наложи да ползват външна WC Нещо много еко го раздават тия. Да не се окаже само, че след нощната разходка до WC "отвън", вместо тоалетна хартия има прясно набрани листа.
Polina Публикувано: 29 октомври, 2013 Автор Публикувано: 29 октомври, 2013 Нещо много еко го раздават тия. Да не се окаже само, че след нощната разходка до WC "отвън", вместо тоалетна хартия има прясно набрани листа. Каквото такова! Да не са си избирали единични стаи... Пък и ти, моля те неразваляй изненадата...
Duke Публикувано: 29 октомври, 2013 Публикувано: 29 октомври, 2013 А, изненадата е, че за всички останали са осигурени индивидуални цокала до леглата, така ли? 3
Polina Публикувано: 29 октомври, 2013 Автор Публикувано: 29 октомври, 2013 Да! И дълги бели нощници :lol: 2
wilks Публикувано: 29 октомври, 2013 Публикувано: 29 октомври, 2013 Индивидуални само за Основателя и за VIP-a. За останалите едно голямо общо.
Tedy Публикувано: 29 октомври, 2013 Публикувано: 29 октомври, 2013 Докато чакаме на опашка може още един купон да си спретнем... с канички в ръце. 2
Duke Публикувано: 29 октомври, 2013 Публикувано: 29 октомври, 2013 Да! И дълги бели нощници :lol: Което автоматично ме подсети за ето тази сцена от един от най-любимите ми филми:
Polina Публикувано: 29 октомври, 2013 Автор Публикувано: 29 октомври, 2013 Хохохо.. Дюк, виждаш ли .... и Теди вече говори за канички! Не искам порицания след това 1
Polina Публикувано: 29 октомври, 2013 Автор Публикувано: 29 октомври, 2013 Ще го празнуваме на патерица.
гост Публикувано: 29 октомври, 2013 Публикувано: 29 октомври, 2013 Да! И дълги бели нощници :lol: Остава и ръкавите им да се връзват отзад! 1
Гост Публикувано: 31 октомври, 2013 Публикувано: 31 октомври, 2013 Последно - резервирани са 3 къщи. Цената на човек с включена закуска е 28.50лв/вечер. Да се подготвят тези, които ще спят в къща номер 4, там ще бъде среднощния купон, тъй като холното помещение ще го позволи. Остава да се уточним за придвижването - приблизителен час на тръгване или пристигане там, итн.. ПС. И да не се сърдят тези, които ще са в единичните стаи.. ще им се наложи да ползват външна WC Външна в рамките на къщичката или външна на 20 метра на двора?
Георги Публикувано: 31 октомври, 2013 Публикувано: 31 октомври, 2013 Бях днес до магазина за луковиците за лалета и вече имат всякакви налични. Тук е момента да събера специални поръчки - ако искате, черни, червени, лилави, пепел от рози, цикламени и т.н. Ще донеса сигурно 50-ина луковици, надявам се ще има за всички желаещи. 1
Elena Публикувано: 31 октомври, 2013 Публикувано: 31 октомври, 2013 Ех, мъка ми е да я чета тая тема, при положение че няма да идвам Жоро, що се отнася за лалетата аз не искам да знам моето какъв цвят е - ще си го изчувам и ще ме изненада като порастне 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега