Polina Публикувано: 6 ноември, 2013 Автор Публикувано: 6 ноември, 2013 И да напалим дървата в бойлерите за баните * за бойлерите.. И да сложим ракията в хладилника да е студена!
Tedy Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Сега си лафихме с Поли, та се присетих. Там едва ли ще има домашна ракия/вино. Та който има да носи по бутилка за купона... а, да, и домашна лютеница за Основателя... и малко туршия за мезе.
Nikotin Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Тя стана една домашно битова история Чудя се дали да си помъкна малко биричка или да разчитам Поли и Красен за снабдяването
Polina Публикувано: 6 ноември, 2013 Автор Публикувано: 6 ноември, 2013 Аз вече се чудя дали трезви ще си тръгнем оттам.. Nikotin.. ти си вземи нужното количество..., пък ние с Красен и Георги / другия Георги, да не се объркате нещо/ ако се спазарим нещо... да не иде зян!
Nikotin Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Май само пиене и походни тоалетни ще ни трябват 3
bay_kolio Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Ха драги Магеланци, сега попадам на тази тема. То ние чествуваме Светия Архангел Михаил и поради това не бихме могли да се присъединим петъшки, то и сроковете гледам са изпуснати, ама ако се разходим в събота до най-долната баня дали ще можем да се видим. Нали не приключва в събота срещата бащицата основател? Без ангажименти за отсядане, просто ей тъй да се социализираме офлайн. 2
Elena Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Да ви спамна за последна в тая тема Само уведомявам, че се прокрадна идеята тези, които няма да присъстваме да направим контрауикенд на Горна Баня! 4
Фил Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 добре, лельо, добре Вие сега ..., като свършихте важната семейна работа , що не се запишеш ластминит за ДБ И без тва имам едно свободно място в колата 2
Elena Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 "три дена яли, пили и се веселили" важи с пълна сила за мен пък и има други ангажименти, но благодаря - ще го запомня и ще се възползвам друг път ако пак реша да се правя на много важна 1
Polina Публикувано: 6 ноември, 2013 Автор Публикувано: 6 ноември, 2013 Бай Кольо-добре сте дошли по всяко време. Магеланци невръщаме!!! Ленче, които сте тия с контрауикенда да почна да ви оспамвам??? И това за трите дни важи и за нас, макар кат гледам при мен да се заформят повече. И нидей са праи на важна(:. 1
Tedy Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Имам спомен от една друга тема как се обещаваше домашна лютеница за лалета и тъй като Основателя е подготвил 50 луковици, моля цветарите да не се измъкват. 1
Георги Публикувано: 6 ноември, 2013 Публикувано: 6 ноември, 2013 Луковиците са вече на българска земя, аз също, айде до петък 4
Polina Публикувано: 6 ноември, 2013 Автор Публикувано: 6 ноември, 2013 Еми айде, Основателю, добре дошъл !
Duke Публикувано: 7 ноември, 2013 Публикувано: 7 ноември, 2013 Еми айде, Основателю, добре дошъл ! Даже и килимче му посла с този италик... 2
Duke Публикувано: 7 ноември, 2013 Публикувано: 7 ноември, 2013 При мен нещата, както обикновено, са доста динамични и май е най-добре направо в "Кедър" да се видим, че не се знае в колко ще тръгнем от София...
Polina Публикувано: 7 ноември, 2013 Автор Публикувано: 7 ноември, 2013 Ами значи всички в Кедър.., който дойде последен плаща сметката в механата, мислете му! 2
Duke Публикувано: 7 ноември, 2013 Публикувано: 7 ноември, 2013 Поли, на теб разчитам да ни запазиш стая със спалня, щото ние с госпожата не обичаме да спим на отделни легла...
Polina Публикувано: 7 ноември, 2013 Автор Публикувано: 7 ноември, 2013 A тоалетната може ли да е външна?
Polina Публикувано: 7 ноември, 2013 Автор Публикувано: 7 ноември, 2013 Аз ще си нося от вкъщи, както се разбра май вече.. , но без Тити няма да мога...
Фил Публикувано: 7 ноември, 2013 Публикувано: 7 ноември, 2013 A тоалетната може ли да е външна? Поли, мисля че е време вече да обявиш истината, че всички тоалетни са външни, да свърши тая мъка 3
Duke Публикувано: 7 ноември, 2013 Публикувано: 7 ноември, 2013 Е, точно това имам предвид и аз - прати Тити до външната тоалетна и после я чакай пак на масата с каничките...
Duke Публикувано: 7 ноември, 2013 Публикувано: 7 ноември, 2013 Поли, мисля че е време вече да обявиш истината, че всички тоалетни са външни, да свърши тая мъка Освен външни, същите са и от стария тип "клекало", надявам се?
Polina Публикувано: 7 ноември, 2013 Автор Публикувано: 7 ноември, 2013 (редактирано) Освен външни, същите са и от стария тип "клекало", надявам се? , Да, с бетонови отливки за ходилата, че да не се мокрят краката.. ПС. А Тити като знае, че има канички, мисля ще се връща по възможно най-бързия начин! Фичо, мислех до утре да държа в тайна за тоалетните, ма щом казваш..значи е дошло времето да признавам каква е тъжната истина.. Редактирано 7 ноември, 2013 от Polina 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега