Прескочи до съдържание

Уикенд с Основателя 08.11-10.11.2013

Polina

Препоръчани мнения

Публикувано:

И да напалим дървата в бойлерите за баните :biggrin:

* за бойлерите.. :)

И да сложим ракията в хладилника да е студена! :)

Публикувано:

Сега си лафихме с Поли, та се присетих. Там едва ли ще има домашна ракия/вино. Та който има да носи по бутилка за купона... а, да, и домашна лютеница за Основателя...  :lol: и малко туршия за мезе.  :grin:

Публикувано:

Тя стана една домашно битова история :)

Чудя се дали да си помъкна малко биричка или да разчитам Поли и Красен за снабдяването ;)

Публикувано:

Аз вече се чудя дали трезви ще си тръгнем оттам..

Nikotin.. ти си вземи нужното количество..., пък ние с Красен и Георги / другия Георги, да не се объркате нещо/ ако се спазарим нещо... да не иде зян!

Публикувано:

Ха драги Магеланци,

сега попадам на тази тема. То ние чествуваме Светия Архангел Михаил и поради това не бихме могли да се присъединим петъшки, то и сроковете гледам са изпуснати, ама ако се разходим в събота до най-долната баня дали ще можем да се видим. Нали не приключва в събота срещата бащицата основател? Без ангажименти за отсядане, просто ей тъй да се социализираме офлайн. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Да ви спамна за последна в тая тема ;) Само уведомявам, че се прокрадна идеята тези, които няма да присъстваме да направим контрауикенд на Горна Баня! :lol:

• Харесвам 5
Публикувано:

добре, лельо, добре :biggrin:

Вие сега ..., като свършихте важната семейна работа ;) ,  що не се запишеш ластминит  за ДБ :P

И без тва имам едно свободно място в колата ;)

• Харесвам 2
Публикувано:

"три дена яли, пили и се веселили" важи с пълна сила за мен ;) пък и има други ангажименти, но благодаря - ще го запомня и ще се възползвам друг път ако пак реша да се правя на много важна :P

• Харесвам 1
Публикувано:

Бай Кольо-добре сте дошли по всяко време. Магеланци невръщаме!!!

Ленче, които сте тия с контрауикенда да почна да ви оспамвам??? И това за трите дни важи и за нас, макар кат гледам при мен да се заформят повече. И нидей са праи на важна(:.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам спомен от една друга тема как се обещаваше домашна лютеница за лалета и тъй като Основателя е подготвил 50 луковици, моля цветарите да не се измъкват.  :)

• Харесвам 1
Публикувано:

При мен нещата, както обикновено, са доста динамични и май е най-добре направо в "Кедър" да се видим, че не се знае в колко ще тръгнем от София...

Публикувано:

A тоалетната може ли да е външна? xD

Поли, мисля че е време вече да обявиш истината, че всички тоалетни са външни, да свърши тая мъка :rolleyes:

• Харесвам 3
Публикувано:

Поли, мисля че е време вече да обявиш истината, че всички тоалетни са външни, да свърши тая мъка :rolleyes:

Освен външни, същите са и от стария тип "клекало", надявам се? :blush:

Публикувано: (редактирано)

Освен външни, същите са и от стария тип "клекало", надявам се? :blush:

:yes: , Да, с бетонови отливки за ходилата, че да не се мокрят краката.. :lol:

ПС. А Тити като знае, че има канички, мисля ще се връща по възможно най-бързия начин!

Фичо, мислех до утре да държа в тайна за тоалетните, ма щом казваш..значи е дошло времето да признавам каква е тъжната истина..

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.