Прескочи до съдържание

Уикенд с Основателя 08.11-10.11.2013


Polina

Препоръчани мнения

Оакахте я тая тема  :lol:

Почти забравих за какво е всъщност. Хайде весело да си изкарате и следващият път няма да се отървете така лесно от мен! Ще ви чакам на биричка да разказвате  ;)

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Хаха, Angelika, тези тоалетни и аз ги пробвах няколко пъти в Китай. При мен проблема беше, че табелките мъже/жени бяха на китайски и аз влязох на тото, молейки се да не е мъжката и да не дойде друг докато съм вътре.  :lol:

Оакахте я тая тема  :lol:

 

Ели, няма такова нещо. Говорим за менци с вода, изконна част от бългаския фолклор.  :) 

Редактирано от Tedy
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Ели, няма такова нещо. Говорим за менци с вода, изконна част от бългаския фолклор.  :) 

 

По тоя повод да ти кажа нещо по твоята специалност - фотографията. Едно време, ехеее, нали било много модно българите да си вадят цялото семейство на кадро, та едно такова кадро попаднало пред очите на някакъв ингилизин ли, франсе ли - абе, цивилизован человек. Та той останал крайно възмутен и се изразил на висок глас по повод на това, че на кадрото главата на фамилията бил седнал на стол, пък невястата му стояла до него права. Отговорът на неговите терзания не закъснял и бил горе-долу следният: Ами тя невястата, ваша милост, не може си седя на дирника. А нейният дълбокоуважаемий съпруг не може си стоя на нозете.

 

:);)

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Аз се чудя защо цял уикенд няма кой две приказки да завърже у форума, а то баш флудърите си правили хепънинг сред природата :lol:  :lol:  :lol:

 

(не че нещо, ама да се присъединя и аз към зле прикритата завист на останалите  :P

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Много хубаво беше, наистина. Имаше и нови лица, и стари муцуни, луковици и въобще от всичко по много :) Да е жива и здрава Поли пак да ни организира и Фичо да ни вози :)

Редактирано от Мрън
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Скоро ще напиша и аз какво мисля по въпроса с една рекапитулация... само ще ви кажа благодаря, че сте толкова готини! Мен ме трогнахте в петък вечерта достатъчно и добре, че Жоро не си пада по-много дългите речи, щот иначе нямаше да ви стигнат хартиените салфетки..  :lol:

А бе много се радвам, че се събрахме, забавлявахме и хайде, че искам пак :)

  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Аз си чакам Поли да си пусне рекапитулацията. Иначе много се кефя как тия срещи си станаха нещо като отделна институция вече, още от текущата се говори за следващата, хора почват да се разбират как ще ходят заедно в Дортмунд на пролет, абе общо взето това е идеята на цялата работа :))

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Бе кви компромати, росни, пресни, на зелена полянка.  :biggrin:  Аз и тук искам да я кача стига останалите да нямат нищо против. Все пак сме с нова придобивка и е хубаво и останалите да я видят.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И след като темата плавно премина в протоколиране на *различните* тоалетни, да ви пусна и аз една снимка.

 

Пътувам си значи сама в китайска провинция и търся едно село, което видях на снимка в нета. По пътя се наложи да прехвърлям разни бусчета и автобуси и на една от автогарите търся тоалетна. На международните думички  "реструм" "тоалет" и  рисунка "00" никой не реагира...приклякам значи леко...казвам.."пишшшшш"...повдигам вежди..и ме поведоха!

 

Следва гръм! Няма врати ...няма и дупки..а общ канал, преминаващ и през трите клетки. От тогаз ме мъчи въпрос..Колко трябва да е денивилацията  /майтакамувикат/ за да няма задържане на твърди вещества по канала?! 

 .

attachicon.gifIMG_7032.JPG

М/у 3 и 7 градуса.Но зависи от много неща:-))

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Иначе много се кефя как тия срещи си станаха нещо като отделна институция вече, още от текущата се говори за следващата, ...

мхм също като Батак, нали ;)

само че без да е на твоята глава всичко, затова се кефиш толкова  :P

 

 

шегичка :-)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.