bulpa Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 преди 28 минути , Фичо каза: билетът е от AirCanda и Checkmytrip не го намира Имам билет от AirCanada и е въведен в Checkmaytrip приложението на телефона ми. Даже имам промяна в полета с 5 мин. 2
Фил Публикувано: 5 февруари, 2018 Публикувано: 5 февруари, 2018 преди 1 час, MARTiNSHO каза: Странно... пробва ли да смениш Surname и First name? Последният път, когато имах подобен проблем, това беше решението. Сега пробвах и това, без резултат.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 19 февруари, 2018 Публикувано: 19 февруари, 2018 Един бърз въпрос - След като Wizz не са с Амадеус, ще мога ли да се чекирам през приложението или изобщо няма да ми се активира връзката, а и по принцип, кога става активен бутона за чек-ин - от правилата на авиокомпанията ли зависи ?
vorbis Публикувано: 19 февруари, 2018 Публикувано: 19 февруари, 2018 Чекирането става само на сайта на авиокомпанията! Приложението само напомня, че е дошло време за чекиране и евентуално може да ползваш линк към сайта на АК, където да се чекираш. 1
chandni Публикувано: 26 февруари, 2018 Публикувано: 26 февруари, 2018 На 03/02/2018 в 7:09, Боби каза: Не. Точно затова аз спрях да го ползвам. Календарът на гугъл върши същата работа за складиране на инфо за полети без ъпдейт... Update по въпроса. Току-що получих мейл от Checkmytrip за промяна в полета ни - заминаването е отложено от 19:05 за 19:25. Явно все пак пращат update-и.
vorbis Публикувано: 26 февруари, 2018 Публикувано: 26 февруари, 2018 За полет на коя АК е известието?
chandni Публикувано: 26 февруари, 2018 Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 5 минути , vorbis каза: За полет на коя АК е известието? TAP 1
Гост 45#2 Публикувано: 26 февруари, 2018 Публикувано: 26 февруари, 2018 преди 5 минути , chandni каза: TAP Моят коментар беше за полетите на Уиз и Раян, които не минават през системата на Амадеус.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега