Фил Публикувано: 7 септември, 2017 Сподели Публикувано: 7 септември, 2017 (редактирано) Намират се билети София-Фукуока-София за края на ноември и януари на цени от 378€ дати: 29.11-08.12 2107 : 08-23.01 2018 за резервиране momondo.fr >>> tripsta.fr ЦЪК Интересно, че изглежда плащането върви с всякакви карти. Полетите са през Париж, Сеул и Токио с AirFrance, Korean, ANA и FB , на връщане полетът Инчеон - Шарл де Гол е с голямата птичка A380 Вероятно могат да се намерят и други дати, или да се свали още цената през други сайтове, но ме мързи да ровя сега Редактирано 7 септември, 2017 от Фичо 13 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 7 септември, 2017 Сподели Публикувано: 7 септември, 2017 Ех, много ми е рано за такава дестинация. Иначе вече ни е във фокуса за следващи пътувания. Но не сега. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Има дати и за Сакурата 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 3 часа, Alexander каза: Има дати и за Сакурата Би ли споделил тези дати, ако искаш? Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Аз харесах 28.04 -12.05 за 406 евро крайна цена. Търся си другарчета?? 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 (редактирано) преди 22 минути , Dani Magelan каза: Аз харесах 28.04 -12.05 за 406 евро крайна цена. Търся си другарчета?? Имам някакъв спомен, че Самурайка писа за първата седмица на май, че в Япония са почивни и всички пътуват. Потърси в темите от 2016г. Ние пътувахме април и беше ОК, но магеланец след нас беше по това време и обсъждаха периода. Намерих календар за 2018: https://www.holsdb.com/bul/public-holidays/jp?y=next Редактирано 8 септември, 2017 от lesy 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 26.03-06.04 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 24 минути , lesy каза: Имам някакъв спомен, че Самурайка писа за първата седмица на май, че в Япония са почивни и всички пътуват. Потърси в темите от 2016г. Ние пътувахме април и беше ОК, но магеланец след нас беше по това време и обсъждаха периода. Намерих календар за 2018: https://www.holsdb.com/bul/public-holidays/jp?y=next Много благодаря! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Няма ли купили билети? Цената ми се струва повече отлична при полети от София. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Аз се ослушвам за други желаещи, че нямам кураж да обикалям сама Япония. Датите нямат значение. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Първия път и аз щях да ходя сам, дори си бях купил билета, но в последствие се появи и друг меркалия-магеланец. Не знам от какво точно те е страх, но за мен там е по-лесно придвижването с влакове и метра, а сигурността е по-голяма от която и да е държава в Европа 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 15.05 - 25.05 На отиване се лети с B 747 на KLM, на връщане с A380 на KOREAN AIR и за разнообразие два полета с А330. Ех... 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 Едно притеснително нещо има - всички първи полети са с ... България Еър Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 септември, 2017 Сподели Публикувано: 8 септември, 2017 преди 1 минута , Фичо каза: Едно притеснително нещо има - всички първи полети са с ... България Еър Не всички, има и с airfrance. Не, че е притеснително за мен, най-много да се закъснее малко, поне е на един билет всичко. 1 Връзка към коментар
Diana Alexandrova Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 (редактирано) Интересно предложение, но ме притесняват следните неща: - трябват 10 дни, за да се стигне тази цена, а ние нямаме толкова, пък сме били в Токио например - щом задам примерно 7 дни цените скачат драстично - има полети с България Ер, които не мога да избегна... мога да се съглася да летим с тях в обратния полет към София, но на отиване - рискове и нерви не искам, затова - има ли начин да се заобиколят? - търся в периода края на април и целия май - Редактирано 10 септември, 2017 от Diana Alexandrova Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 И аз търсех за този период. Има варианти и без България еър - през Амстердам или през Париж, но само с Еър Франс. Цената се вдига малко. Аз прочетох един съвет на Самуайка да се тръгне от Фукуока и да се премине през основните туристически градове. Достига се до Токио или друг град и обратно. За това е достатъчно да имаш 7-дневен пас и два дни за пристигане и отпътуване. По-нагоре има линк на периода на празниците, който да се избягва. Ако ви устройва 9-дневен период, може да търсим заедно. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 (редактирано) Полетите на Ер Франс и на КЛМ от София би трябвало да са кодшеър с България Ер , така че все тая. Не може да избегнете родния превозвач. Редактирано 10 септември, 2017 от stanimir 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 40 минути , stanimir каза: Полетите на Ер Франс и на КЛМ от София би трябвало да са кодшеър с България Ер , така че все тая. Не може да избегнете родния превозвач. Интересно... Защо в някои предложения пише оперира Ер Франс, а в други оперира Ер Франс и България Ер? Това е подвеждащо. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Аз не видях Момондо да пише кой оперира полета. София - Амстердам лети само България Еър, до Париж поне минали години за зимното разписание Ер Франс не летяха, пак полетите се изпълняват с България Еър. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Има взет билет за 26.03-03.04 за 370 и нещо евро, та имаше и за малко дни. Докато гледах билетите видях и варианти с довеждащ полет до Париж на airfrance, тръгва се от София следобед. Не знам каква е тази паника, че ще ви кара airbg. В най-лошия случай ще ви премаршрутират. Извън летните месеци airbg си вършат работата на равно с другите превозвачи. Дори директно от airfrance има билети по 420-430 евро в момента. преди 1 час, stanimir каза: Полетите на Ер Франс и на КЛМ от София би трябвало да са кодшеър с България Ер , така че все тая. Не може да избегнете родния превозвач. Може, ако се тръгне със следобедния полет на airfrance за Париж. AF 1789 17:05 София, София 19:00 Париж, Charles de Gaulle Изпълняван от Air France Тип самолетAirbus A319 КласаEconomy Прекачване в Париж : 02ч00 AF 5092 21:00 Париж, Charles de Gaulle 15:00 +1 Сеул, Incheon Intl Изпълняван отОтваряне на нов прозорец - Данни за авиокомпанията - Korean Air Тип самолетAirbus A380-800 КласаEconomy Прекачване в Сеул : 03ч35 AF 7905 18:35 +1 Сеул, Incheon Intl 19:55 +1 Фукуока, Fukuoka Изпълняван отОтваряне на нов прозорец - Данни за авиокомпанията - Korean Air Тип самолетAirbus A330-300 КласаEconomy 5 Връзка към коментар
Diana Alexandrova Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Не ни устройват дати през март и началото на април. Затова търся краят на април-май, но под 490 Е не намирам, в рамките на около 7 дни престой. Намерих за 392 - но с престой 10 дни. Притеснява ме България Ер, заради ужасните закъснения, разправията с багажа, който ще имаме, и което като разпоредба тълкуват както си искат, нищо че летиш с билет на друга АК - пресен пример от полет до Прага с тях, нищо че билетът беше чрез Чешки авиолинии купен. За висенето от почти денонощие в Прага, дори не искам да се сещам. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Цените на сайта на Еър Франс тръгват от 500 евро. Гледах всякакви варианти, но първата отсечка винаги е с България еър. Най-кратко за 400 евро е 16.05-23.05, другите варианти са скъпи. Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 @Diana Alexandrova, ако разполагаш с visa credit, ето едно предложение : Най-хубавото за мен е, че на отиване самолета каца в Осака. Мисля, че няма да има проблем да слезеш в Осака и да не довършиш първата част на полета ( нека по-запознатите от мен изкажат мнение възможно ли е това). Цената излиза през https://www.kayak.it 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 В момента, Костов каза: @Diana Alexandrova, ако разполагаш с visa credit, ето едно предложение : Най-хубавото за мен е, че на отиване самолета каца в Осака. Мисля, че няма да има проблем да слезеш в Осака и да не довършиш първата част на полета ( нека по-запознатите от мен изкажат мнение възможно ли е това). Цената излиза през https://www.kayak.it И моят вариант по-горе е подобен като време и цена. И в двата случая възпиращия фактор и за мен , и за нея, е първият полет с родната ни компания. А това да слезеш преди края едва ли е възможно на отиване, но нека по-опитните да кажат. Връзка към коментар
Роми Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Според мен има сериозан риск, ако слезеш в Осака и не завършиш пътуването, да ти канселират обратния полет. За връщането- не е проблем да не добършиш полет, но за отиването - не съм сигурна . Със сигурност знам, че ако не летиш на отиване с полета си, ти канселират връщането, но само за част от пътя- по-добре попитай предварително. Това което ми е чудно - защо ще летите до Фукуока, като целта ви е касическата част на Япония? До Токио много често има цени 400-450 евро. Друго е ако искате да видите Южна Япония... 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега