neuromancer Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Има значение дали е просто кацане, или има прекачване (не си личи от картинката). Също така дали имате багаж... Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 @neuromancer, прекачване е: @Dani Magelan, мисля че в края на април, когато няма много чартъри Bulgaria Air няма да има проблеми със спазване на разписанието. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 1 минута , Костов каза: @neuromancer, прекачване е: Е, значи не става. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Все още събирам съвети. По-горе ме възпряха от края на април и началото на май, защото са много празниците. Сега разбирам, че 400 евро не била толкова атрактивна цена. Винаги е добре някой да ти дава и другата гледна точка. Благодаря! 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Въобще не погледнах, че в края на април, началото на май има толкова много празници, което ще рече - повече хора и по-скъпи нощувки. Извинявам се за недоглеждането си. Що се отнася до цената, мисля че цена от 400€ и то за полет от София си е доста добра. Естествено колкото по-ниска толкова по-добре. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 1 минута , Костов каза: Въобще не погледнах, че в края на април, началото на май има толкова много празници, което ще рече - повече хора и по-скъпи нощувки. Извинявам се за недоглеждането си. Що се отнася до цената, мисля че цена от 400€ и то за полет от София си е доста добра. Естествено колкото по-ниска толкова по-добре. Ти купи ли билет? Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 1 минута , Dani Magelan каза: Ти купи ли билет? Не. При мен винаги действа правилото: " Има ли добра оферта за Япония, няма пари в кредитната карта" Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Аз мисля, че повечето купуваме с празни КК и после ги възстановяваме. Не е много дисциплиниращо, но на тези изкушения трудно се устоява. Аз още обмислям, защото за юли имам планирана Флорида. Това ми е приоритет. Дано се възстановят бързо от щетите! Връзка към коментар
Diana Alexandrova Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Преди 1 час, Роми каза: Според мен има сериозан риск, ако слезеш в Осака и не завършиш пътуването, да ти канселират обратния полет. За връщането- не е проблем да не добършиш полет, но за отиването - не съм сигурна . Със сигурност знам, че ако не летиш на отиване с полета си, ти канселират връщането, но само за част от пътя- по-добре попитай предварително. Това което ми е чудно - защо ще летите до Фукуока, като целта ви е касическата част на Япония? До Токио много често има цени 400-450 евро. Друго е ако искате да видите Южна Япония... Били сме в Токио, затова целта ни е Южна Япония и остров Кюшу, поради което се спряхме на този вариант за 5 дни престой там, останалите до 7-8 за път. Няма да рискуваме да слизаме в Осака, т.к. доколкото знам ще ни канселират задължително, в отсечката за връщане. Главоболия не искам. 1 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 6 минути , Dani Magelan каза: Аз мисля, че повечето купуваме с празни КК и после ги възстановяваме. ... Не разбрах какво точно означава празна КК? Наличността в моята в момента е 200 лв при лимит 1000, което за мен си е почти празна карта. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 2 минути , Костов каза: Не разбрах какво точно означава празна КК? Наличността в моята в момента е 200 лв при лимит 1000, което за мен си е почти празна карта. Имам предвид, че плащам с кредитни, а не с дебитни. И трябва да има достатъчен лимит, разбира се. И трите ми карти имат достатъчен лимит, което е голямо удобство, но и голямо изкушение. 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 Уф, чак сега я виждам темата... Купувайте ако ви устройва смело! Не се съобразявайте с празниците Златната седмица - винаги може да се измисли нещо, особенно ако я "накрачите" и не пътувате точно в натоварените дни. Фукуока е страхотна, има и много полети с Пасковките или други лоъ кост до разни интересни места в Азия и Япония. Ако се литне до Окинава може и плаж да се направи. Не е необходимо да е "стандартна' японска екскурзия, може да се сглоби нещо интересно. А ноември, декември е толкова красиво в яонските градини с алените кленове и жълтите гинко... 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 (редактирано) преди 9 часа, Diana Alexandrova каза: Интересно предложение, но ме притесняват следните неща: - трябват 10 дни, за да се стигне тази цена, а ние нямаме толкова, пък сме били в Токио например - щом задам примерно 7 дни цените скачат драстично - има полети с България Ер, които не мога да избегна... мога да се съглася да летим с тях в обратния полет към София, но на отиване - рискове и нерви не искам, затова - има ли начин да се заобиколят? - търся в периода края на април и целия май преди 4 часа, Diana Alexandrova каза: Не ни устройват дати през март и началото на април. Затова търся краят на април-май, но под 490 Е не намирам, в рамките на около 7 дни престой. Намерих за 392 - но с престой 10 дни. Не знам защо не ги откриваш, намират се дати. Voilà: 12-19 май , 409€, без БГеър - цък 13-20 май - цък 14-21 май - цък и други, само трябва да си прецениш кои да избереш, защото са всяка дата има полети с различни престои на различни летища, вкл. престой и прехвърляне на друго летище (например Нарита-Ханеда в Токио) Редактирано 10 септември, 2017 от Фичо 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 42 часа в едната посока е прекалено за мен.. 380-400 евро според мен не е имало цена за тръгване от София и е много добра, да не говорим, че дори да има някой ден такава цена, надали ще е за Сакурата. Чак се учудвам, че има само 1-2 купени билета. 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 (редактирано) Оригиналната оферта за 378€ е много изгодна. Над 400€ вече не ми се струва толкова , освен ако човек не иска да се възползва от различните стопове да поразгледа и други места. Катар имат редовно Токио на около 450€ вкл. за периода на Сакурата. Полетите на БГ Ер не мисля , че са проблем. Редактирано 10 септември, 2017 от stanimir 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 10 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 51 минути , stanimir каза: освен ако човек не иска да се възползва от различните стопове да поразгледа и други места. В тая връзка да попитам спецовете - дали има някакъв чалъм на основа на тая оферта някой стоповър (например Сеул) да се увеличи от няколко часа на 2-3 дни? Аз пробвах една лаишка схема - понеже направо на сайта на КLM също излизат прилични цени (414€) за много дати, взех разбивката на полетите и опитах да ги въведа един по един като multicity търсене и евентуално ако се получи, после да опитам увелича стоповъра в Сеул, обаче въобще не зацепва и казва, че не намира полети, въпреки, че слагам точно датите и полетите, който излизат от "сингълсити" търсенето SOF-FUK-SOF. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 септември, 2017 Сподели Публикувано: 10 септември, 2017 преди 1 час, Фичо каза: В тая връзка да попитам спецовете - дали има някакъв чалъм на основа на тая оферта някой стоповър (например Сеул) да се увеличи от няколко часа на 2-3 дни? В условията на тарифата обикновено си пише дали са позволени стоповъри и на каква цена (например 50 евро). Ако търсачката е написана удачно по начина пробван от теб ще ти изкара директно възможностите с 50 евро по-скъпо. Но в твоя случай е силно вероятно тарифата да не позволява стоповъри, защото това изискване обикновено е запазено за по-високите класове, тази подозирам е от най-ниските. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 25 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 (редактирано) Впрочем сега пак хвърлих едно око - тази оферта се оказа доста трайна - цък Продължават да са налични много дати, включително за сепукото, или май беше сакурата (малко неприлично звучи на български тая дума ) В момондо най-ниска цена излиза с някаква си Omega Flight Store, която не я знам и се намират недобри отзиви за нея, но близки цени има и от други, по-познати ОТА , а в крайна сметка на сайта на КLM си излизат цени между 386€ - 393€, което е съвсем приемливо - цък Редактирано 25 септември, 2017 от Фичо 3 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 5 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2017 Букнахме директно от сайта на KLM за дати 12.04-26.04 София-Амстердам-Осака-Фукуока Фукуока-Сеул-Амстердам-София Амстердам-Осака е с Dreamliner 389 евро / човек 9 5 Връзка към коментар
Light Публикувано: 5 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2017 乾杯 Kanpai 2 Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 5 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2017 Много яко промо, чак сега го мернах и май ще се пазарува! За 430 евро ще направим 24 часа стоп в Токио и от там към Осака, а прибирането ще е от Фукуока с 13 часа разходка по Сеул. Промото приключва на 12 октомври. Не може да се седи повече от 24 часа в трансферните точки- Амстердам, Париж, Осака, Токио, Сеул. Цената се вдига с 40-50 евро, ако едната посока се направи до Токио или Осака, а само прибирането се остави от Фукуока. 7 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 6 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2017 преди 7 часа, mitkobiker каза: Много яко промо, чак сега го мернах и май ще се пазарува! За 430 евро ще направим 24 часа стоп в Токио и от там към Осака, а прибирането ще е от Фукуока с 13 часа разходка по Сеул. Промото приключва на 12 октомври. Не може да се седи повече от 24 часа в трансферните точки- Амстердам, Париж, Осака, Токио, Сеул. Цената се вдига с 40-50 евро, ако едната посока се направи до Токио или Осака, а само прибирането се остави от Фукуока. За Сеул съм писал за безплатните турове от летището, които се резервират и са за много малко хора! Резервирай веднага след като купиш билети. 2 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 6 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2017 乾杯 и от мен! Според мен си струва да се лети до Токио с доплащане и после с JR Pass да се стигне до Фукуока. Добра е промоцията, наистина! 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 6 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2017 преди 2 минути , samuraika каза: 乾杯 и от мен! Според мен си струва да се лети до Токио с доплащане и после с JR Pass да се стигне до Фукуока. Добра е промоцията, наистина! Аз разбрах от офертата друго - може до 24 часа стоп в Токио. За мен е много малко това. Ти си спеца за Япония, но според мен за първо пътуване до страната не е най-добрия полет. Е, за второ, трето - да видиш и Южна Япония е супер. Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 6 октомври, 2017 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2017 Да, май аз не съм доразбрала, мислех че с още 40-50 отгоре се лети до Токио и се връща от Фукуока... Да, малко е 24 часа в Токио, но като цяло, Япония е като азиатската Италия според мен. Където и да видиш - все е интересно. 6 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега