Прескочи до съдържание

София-Фукуока-София за 380€ с А380

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, samuraika каза:

Да, май аз не съм доразбрала, мислех че с още 40-50 отгоре се лети до Токио и се връща от Фукуока...

Да, малко е 24 часа в Токио, но като цяло, Япония е като азиатската  Италия според мен. Където и да видиш - все е интересно.

Не може до Токио. Ще тръгнем от Фукуока в посока Токио.

Тепърва ще правим план кога, къде и какво и ще имаме нужда от безценната ти помощ ;)

преди 5 часа, Alexander каза:

За Сеул съм писал за безплатните турове от летището, които се резервират и са за много малко хора! Резервирай веднага след като купиш билети.

Благодаря, ще задействаме резервацията.

Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, samuraika каза:

Да, май аз не съм доразбрала, мислех че с още 40-50 отгоре се лети до Токио и се връща от Фукуока...

Да, малко е 24 часа в Токио, но като цяло, Япония е като азиатската  Италия според мен. Където и да видиш - все е интересно.

Промото е на Ер Франс/КЛМ и е за цяла Япония, просто до Фукуока тарифата е най-най-ниска.

Спокойно може да се направи кацане на Токио и прбиране от Фукуока- крайната цена е под 450 евро.

Сега гледам, че може да се лети до градове като Хирошима, Нагоя, Наха... и това вдига цената с максимум до 100 евро.

Аз си правя билета през Токио (под 24 часа престой) до Осака, защото така реално получавам един ден за Токио, без да плащам за друг транспорт до Осака :) Абсолютно същата схема важи за минаванията през Осака, Токио, Сеул към всички други летища из Япония.

Полетите на Ер Франс са до Ханеда, което пести време и средства за транспорт из Токио!

Редактирано от mitkobiker
  • Харесвам 5
Публикувано:

Не смея да пиша в темата за хвалбите,ама голяма драма беше да си купя билет.Преди минути си зададох данните от картата и стискам палци да го получа. "Купувах" от klm.com и резервацията все не стигаше до края.

Свалям Ви шапка,че хоп-хоп и сте готови,че и със стопове и с разни други!

Аз лаишки -  София-Амстердам-Сеул-Фукуока и обратно между 1.04. и 9.04.2018

Обаче,това си е Япония!:bye::dancing:xD

Не знам дали пролича колко съм щастлива?

Самурайка,идвам!:bye:

Обичам @Георги!Обичам @samuraika!Обичам @Фичо!Обичам magelanci.com!!!!

• Харесвам 11
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 минути , Alexander каза:

Май е време да се пусне тема "Магеланска инвазия в Япония - Сакура  2018''

Няма лошо.Дето ше врънкаме Самурайка поотделно,да я улесним малко.Ще се получи чудесно съчетание от опита на всички магеланци и нейните предложения.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , patilana каза:

Няма лошо.Дето ше врънкаме Самурайка поотделно,да я улесним малко.Ще се получи чудесно съчетание от опита на всички магеланци и нейните предложения.

Публикувано:

Дати на пътуване:
ноември 2017 - февруари 2018 г.

Примерни дати:
15-26 ноември, 23 ноември - 5 декември, 29 ноември - 8 декември, декември 5-13, 8-23 януари, 6 февруари - 14 февруари

Маршрут:
Хамбург - Фукуока - Хамбург 
Дюселдорф - Фукуока - Дюселдорф 
Франкфурт - Фукуока - Франкфурт 
Мюнхен - Фукуока - Мюнхен 
Прага - Фукуока - Прага 
Будапеща - Фукуока - Будапеща 
София - Фукуока - София

Публикувано:
преди 9 минути , И. М. каза:

София - Фукуока - София

Добре е да напишеш и през кой сайт се постига тази цена.

Публикувано:
преди 20 минути , macf1an каза:

През KLM 3-12.04.2018 398 eur.

Крайна цена с всички такси. Полет през Амстердам и Сеул.

С 1 чекиран багаж.

Публикувано: (редактирано)
преди 39 минути , macf1an каза:

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/germany-belgium-or-luxembourg-to-japan-from-only-e335/

Редактирано от macf1an
Грешен линк

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.