Прескочи до съдържание

Booking.com - вземи бонус при препоръка на приятел

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление, търсете там. 

Препоръчани мнения

На мен ми пише да изпратя линка на приятели и семейство и те ще получат 15€ след като престоят им приключи, и аз 15€, което наистина не е ясно, но пък нямам и на кого да го изпратя тоя линк. 

Връзка към коментар

Да докладвам: Аз получих линк, на който пишеше първоначално 10% отстъпка за резервацията на приятел и 15 евро за мен. След като мина датата на настаняването двамата получихме съобщение, че е време да си получим парите. Попълнихме си данните за картите, на които да получим парите. Тази сутрин бях приятно изненадана с превода на парите. Получих ги след около седмица. Не съм проверила още дали приятеля си ги е получил. Изпратих линка и на друг човек и получих имейл, в който пише, че през линка е направена резервация и да си очаквам възнаграждението след като приключи престоя му. Този път е чак за юни догодина.

Редактирано от elenitta
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 месеца по-късно ...

Аз имам следния казус:

След като пратих линка си на приятел и той резервира през него получихме съобщения и мейли, че и аз и той ще получим Х на брой парички след престоя. Така се случи обаче, че от хотела не ни пазеха стаята и сега има разправия с букинг по този въпрос. Отседнахме в друг хотел. Най-вероятно ще искаме да бъде възстановена разликата в сумите между запазения хотел и тоя който в последствие е посетен (пак избран от букинг).

Обаче при тези обстоятелства ние не печелим награда от линка....

Има ли смисъл да се пробваме да си искаме и тези пари или по-скоро няма да стане?

Връзка към коментар
преди 5 минути , boogy83 каза:

Аз имам следния казус:

След като пратих линка си на приятел и той резервира през него получихме съобщения и мейли, че и аз и той ще получим Х на брой парички след престоя. Така се случи обаче, че от хотела не ни пазеха стаята и сега има разправия с букинг по този въпрос. Отседнахме в друг хотел. Най-вероятно ще искаме да бъде възстановена разликата в сумите между запазения хотел и тоя който в последствие е посетен (пак избран от букинг).

Обаче при тези обстоятелства ние не печелим награда от линка....

Има ли смисъл да се пробваме да си искаме и тези пари или по-скоро няма да стане?

На мен хотел ми отмени резервация и направих нова след доста комуникация с Букинг.Гарантираха ми ,че ще възстановят разликата и след като неколкократно питах,имам писмен ангажимент,че ще възсановят и бонуса.Става въпрос обаче за резервация през линк за 25$ от 50 +.С което искам да кажа,че нищо не пречи да пробваш.При Букинг всичко е възможно.

Връзка към коментар

И така да докладвам моите наблюдения от реферали на приятели :

Вече имам в единия профил получени 3 бонуса от такива реферали ( и трите са от мои резервации , като съм ползвала техни линкове).

Така че явно няма ограничение колко пъти може да се ползват, стига да са от различни хора.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 45 минути , neuromancer каза:

ти нещо си ги хакнала букинг...

По-вероятно ми звучи да съм им станала симпатична ( въх :lol: ) че като си знам хакерските умения....... :blink: 

• Смея се 4
Връзка към коментар

Здравейте приятел има следният проблем.За едни резервации с рефералните линкове които направихме става на въпрос.Менюто което е горе в ляво до името препоръчай на приятел липсва и не може да се следи статуса на поръчките.Някой да е имал подобен проблем ?

Връзка към коментар

Здравейте, имате ли опит със следната ситуация:

Направила съм резервация на мое име през линк от приятел Х. Със същия този Х обаче ще сме заедно в резервираната стая. Букинг може ли да засече това и евентуално да ми откаже бонусите?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Преслава каза:

Здравейте, имате ли опит със следната ситуация:

Направила съм резервация на мое име през линк от приятел Х. Със същия този Х обаче ще сме заедно в резервираната стая. Букинг може ли да засече това и евентуално да ми откаже бонусите?

Не, няма да имаш проблем :)

На една от резервациите през такъв линк моето име е и на двата профила но с различен мейл регистрирани. Отделно че и картите по които получих бонусите и двете бяха на мое име :)

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 31 минути , stani.m каза:

Къде го виждаш това?

В секцията "Refer friends and earn", но тази опция я имам само в една от регистрациите. Регистрацията е италианска, но не знам дали това има значение, защото в други италиански я няма.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 6 минути , Jorro каза:

Въпрос: Колко пъти 1 профил може да ползва линк за 10% кеш бек? Само веднъж ли? / Не става въпрос за уизз/

Само веднъж може да се ползва, или поне такива са условията на Booking.com.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
4 hours ago, Яничка said:

"Refer friends and earn" нали си важи и при резервации с плащане без отмяна?

Да, но има хотели, които не можеш да букнеш с такъв бонус. Ако хотела е от такъв тип още при избиранеот на опция за букване ти пише, че този хотел не участва в програмата . За всички останали в процеса на резервация ти изписва даже колко да очакваш.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Jorro каза:

Да, но има хотели, които не можеш да букнеш с такъв бонус. Ако хотела е от такъв тип още при избиранеот на опция за букване ти пише, че този хотел не участва в програмата . За всички останали в процеса на резервация ти изписва даже колко да очакваш.

По-скоро има места (главно B&B), за които има лимит на резервациите с такива бонуси. Т.е. ако ти даде да резервираш една нощувка - може да не позволи втора или трета за същото място дори и от друга сметка и различен линк от приятел.

Това е направено за да не злоупотребяват собствениците с фалшиви нощувки при себе си.

Редактирано от koliob
  • Шок 1
Връзка към коментар
  • 5 месеца по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.