Прескочи до съдържание

Booking.com - вземи бонус при препоръка на приятел

Георги
Съобщението е добавено от Георги

Личните реферални връзки към booking.com са разрешени само за златни членове, в тази тема. Ако търсите връзка, чрез която да резервирате с намаление, търсете там. 

Препоръчани мнения

Мирослав Василев
Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, koliob каза:

които обикновено се намират на сайтове на популярни блогъри

Би ли могъл да препоръчаш такива (може и на лично, ако нарушава правилата), защото вчера търсих и почти не открих, а тези които намерих не работеха.

Редактирано от elateq
Публикувано:
преди 8 минути , elateq каза:

Би ли могъл да препоръчаш такива (може и на лично, ако нарушава правилата), защото вчера търсих и почти не открих, а тези които намерих не работеха.

Има забрана за публикуване на такива линкове. Затова и така съм написал поста. Все пак най-лесно и най-много работещи се намират като се търси в Twitter. За по-малки суми има и други реферални линкове, но те често не могат да се използват в доста места за настаняване. Такива например:

Original Euro
JPY1800 14.4
TWD400 11.46
TWD500 14.32
AUD25 15.75
RUB1000 13.29
GBP15 17.36
CNY99 12.21
AUD30 18.89
BRL40  
9.29

• Харесвам 1
Публикувано:
53 minutes ago, koliob said:

Има забрана за публикуване на такива линкове. Затова и така съм написал поста. Все пак най-лесно и най-много работещи се намират като се търси в Twitter. За по-малки суми има и други реферални линкове, но те често не могат да се използват в доста места за настаняване. Такива например:

Original Euro
JPY1800 14.4
TWD400 11.46
TWD500 14.32
AUD25 15.75
RUB1000 13.29
GBP15 17.36
CNY99 12.21
AUD30 18.89
BRL40  
9.29

A какво е ограничението за използване ? По 1 линк от вид на акаунт и по колко пъти на карта дали се знае, че мен скоро ми свършват моите линкове, а нови регистрации вече не дават такива...

Публикувано:
преди 5 минути , Jorro каза:

A какво е ограничението за използване ? По 1 линк от вид на акаунт и по колко пъти на карта дали се знае, че мен скоро ми свършват моите линкове, а нови регистрации вече не дават такива...

Не е много ясно какво е ограничението. Booking.com твърдят, че може да се ползва по веднъж годишно линк от всеки вид, но никъде не уточняват кои линкове се приемат за различен вид. Със сигурност линковете, които не са от типа реферал са различен вид, но такива по-рядко се намират. Затова е добре за всяка резервация да се прави нова регистрация.

• Харесвам 1
Публикувано:
22 minutes ago, koliob said:

Не е много ясно какво е ограничението. Booking.com твърдят, че може да се ползва по веднъж годишно линк от всеки вид, но никъде не уточняват кои линкове се приемат за различен вид. Със сигурност линковете, които не са от типа реферал са различен вид, но такива по-рядко се намират. Затова е добре за всяка резервация да се прави нова регистрация.

Притеснява ме ограничение по карта, че май е 1 път на карта, а вече няма от къде да си изкарам повече карти 😄

Мирослав Василев
Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Притеснява ме ограничение по карта, че май е 1 път на карта, а вече няма от къде да си изкарам повече карти 😄

Виртуална на Револют?

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, elateq каза:

Виртуална на Револют?

Всяка, която системата на Букинг приема.

Не трябва да е получаван бонус по нея.

• Харесвам 1
Мирослав Василев
Публикувано:
преди 8 минути , Таньо каза:

Всяка, която системата на Букинг приема.

Не трябва да е получаван бонус по нея.

Точно правиш една, получаваш по нея, след това триеш, правиш нова и пак получаваш. Пробвано е работи.

Публикувано:

Прочетох темата по диагонал (признавам си) и да питам обобщено какво разбрах- резервираш нощувка (намерил си си линк за пари иили %) - по нея получаваш бонус по карта №1, после резервираш 2-ра нощувка с друга карта и друг линк и по нея получаваш бонус и трета така? Или нищо не съм разбрала и да си чета подорбно? 😂

Публикувано:

А защо не си ползвате линка на Уиз. Поне аз вече не търся линкове и не се занимавам с акаунти и.т.н. чиста работа си е разбира се ако мислите/летите с тях често/редовно и до сега не съм имал проблем със получаването на кешбек-а и си го ползвам често, а все пак 10% на големи суми са си серизна работа. А и все някой кешбек от тези линкове, където се търсят ще се ползва за билет от Уиз 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , aleksandrina каза:

Прочетох темата по диагонал (признавам си) и да питам обобщено какво разбрах- резервираш нощувка (намерил си си линк за пари иили %) - по нея получаваш бонус по карта №1, после резервираш 2-ра нощувка с друга карта и друг линк и по нея получаваш бонус и трета така? Или нищо не съм разбрала и да си чета подорбно? 😂

В най-общи линии е така, само че трябва всяка резервация да е на различна регистрация. Иначе почти със сигурност няма да стане. Линкът за бонус може и да е един и същ.

• Харесвам 1

преди 8 минути , Ivko каза:

А защо не си ползвате линка на Уиз. Поне аз вече не търся линкове и не се занимавам с акаунти и.т.н. чиста работа си е разбира се ако мислите/летите с тях често/редовно и до сега не съм имал проблем със получаването на кешбек-а и си го ползвам често, а все пак 10% на големи суми са си серизна работа. А и все някой кешбек от тези линкове, където се търсят ще се ползва за билет от Уиз 🙂

Да ти върнат 25$ от нощувка за 50$ не е едно и също с да ти върнат кешбек от 10%=5$ в акауната на уиз

Редактирано от Branko
  • Харесвам 11
10 minutes ago, Ivko said:

Едно е кеш, едно е за конкретно ползване- wizz в случая.

А и довода на @Branko ...

Между другото- намерих си тия дни линк за 25$ от интернет, минах през линка, изписа ми, че бонусът ще бъде изплатен след престой. Не съм резервирала, че още се чудя за дати. Но явно си работи.

Редактирано от aleksandrina
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , elateq каза:

Точно правиш една, получаваш по нея, след това триеш, правиш нова и пак получаваш. Пробвано е работи.

Нямаше ли лимит,за виртуалната карта на Револют.Всеки месец по веднъж да триеш и правиш нова

Публикувано:
преди 2 минути , Branko каза:

Нямаше ли лимит,за виртуалната карта на Револют.Всеки месец по веднъж да триеш и правиш нова

Мисля, че лимитът беше максимум 5 нови виртуални на месец и можеш да имаш максимум 5 активни виртуални в определен момент.

• Харесвам 2
Публикувано:
41 minutes ago, Ivko said:

Защото е много по изгодно да го направя с линкове и да ползвам чисти пари за резервации с който поискам, а и отделно в уизз не мога вече да насмогна да си харча кредита, че съм натрупал 500 евро, (което не ми пречи да не давам повече от 20-30 евро на билет в посока) и да си го стискам. Отделно няма дестинации, до които да отида без да потретвам поне и правя безумни комбинации за да си го наместя някъде. Ако разбира се хотела не позволява използването на линк или няма 10% на експедия през topcashback.co.uk си ползвам линка на уизз. За евтини хотели обаче няма много смисъл за 2-3 евро вместо 20 GB или 30/50$.  

22 minutes ago, zhivko7 said:

Мисля, че лимитът беше максимум 5 нови виртуални на месец и можеш да имаш максимум 5 активни виртуални в определен момент.

За да са ми безплатни обаче виртуалните трябва да имам само 1 в един момент. Не съм сигурен ако използвам карта, която в последствие я изтрия дали ще си получа кредита по изтритата. Проблема е, че в противен случай трябва да чакам по 6-7 седмици да изпратят парите и тогава да я сменя, а междувременно имам резервации за правене....

• Харесвам 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Мисля вече да пиша на букинг за неполучен бонус, нощувката беше на 20.01, след това получих мейл че се обработва наградата и ще получа бонуса. Но все още няма... никога не са се бавили толкова. Но къде да им пиша, през сайта има някаква форма - дали оттам , или на някакъв имейл?

image.png.75336da2dc9a460005ab2273db2829b9.png

На този профил изобщо няма секция награди. Но друг път в сайта ми пише че не отговаря на условията, а са изплащали, затова не гледам в профила в сайта какво пише.

Така че аз съм решила да им пиша, но на кой имейл и на какъв език?

Редактирано от stani.m

Ами щом си решила,попълваш формата по горе и те ще ти върнат мейл.

Казах го това в горното ми мнение,защото се случи при мен да пише,че не отговаря на условията.Дори имам случай с премахването на линк за покана от профил ,който не съм ползвал.Писах им от формата по горе,но без положителен резултат.Отговорите са им ,че от съображения за сигурност не могат да ти дадат повече информация и до там,колкото и следващи мейли да им писах.Щом не виждаш секция моите награди предполагам е нещо подобно.Но дано греша и при теб е различно

Редактирано от Branko
  • Харесвам 2
Публикувано:

Пак с въпрос аз. Букнала съм с линк за 25$, след престоя ще стана genius (отново и сигурно за малко), искам за друга резервация да използвам линк за 10% . По принцип ми дава, че ще ги получа тия 10% (след престоя), когато тръгна да резервирам през линка. Ще вкарам друга карта. А всъщност хотела е с плащане на място и безплатна анулация до самата дата на престой.

Въпроса е- да правя ли нов профил заради тези 10% или плащането с друга карта ще е достатъчно?

И като ще съм genius, какво от това (освен 10% отстъпка)?

Публикувано:

Според мен няма да получиш кешбек за втората резервация от същия профил. Тук има споделили обратното, но грешки стават...

Genius дава 10% за някои хотели само, и там ранен чекин или късен чекаут, но пак не е гарантирано.

• Харесвам 1
Публикувано:
3 minutes ago, neuromancer said:

Според мен няма да получиш кешбек за втората резервация от същия профил. Тук има споделили обратното, но грешки стават...

Genius дава 10% за някои хотели само, и там ранен чекин или късен чекаут, но пак не е гарантирано.

Ще правя профил на съпруга тогава.

И ще резервирам през него. И без това е с безплатно анулиране...

Публикувано:

Ако тези 10% и 25$ са линк от приятел(и двата) трябва да правиш нов профил с нова карта.На един профил може да ползваш линк с 25$ например и 10% Уиз кредит,защото се водят различни бонуси. Genius напоследък рекламират,че дава 15%.

• Харесвам 1
На 6.02.2019 г. в 16:54, Jorro каза:

Защото е много по изгодно да го направя с линкове и да ползвам чисти пари за резервации с който поискам, а и отделно в уизз не мога вече да насмогна да си харча кредита, че съм натрупал 500 евро, ...

Извинявай, ама ти, 5000 евро за хотели, за колко време ги изхарчи, че ми стана интересно?

Кредитите на Уиз имат срок и после изгарят.

Редактирано от AlexandraKo

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.